Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

oi RositaK tu kaip musu mama mirksiukas.gif visas aplankei.
Na tai dabar jau lauksim tavo geruju ziniu, paziurejo sutvarke dabar tikrai zirniukas pasiliks smile.gif
as vis dar gulineju namie-glostau pilva ir lepinu save, vis pamaudzia bet manau i gera wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien buvau pas gin. padare echo, paeme krauja HCG truputi virs 2000, matosi embrionukas, sirdutei aisku dar per anksti.Bet mane neramina simptomai kurie pradejo keistis.Krutine jau nebe tokia skausminga kaip kad buvo vakar, nugara maziau skauda, temp. buvo 36,5 blink.gif .Nieko nesuprantu verysad.gif .Gin del temp. sake kad cia dar ne rodiklis ir del to nereikia jaudintis, kaip tik sake kad normali temp.Kaip man neramu, kas cia dedasi cray.gif

Antradieni vel echo
Papildyta:
Na aisku, as dabar nutraukineju progesterona po truputi, velnias gal cia del to keiciasi?
Atsakyti
Sveikos, as jau irgi su smile.gif Ikele 3. Dabar visa laukime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(umma @ 2010 02 04, 14:21)
Sveikutes, siandien buvau pas gin. padare echo, paeme krauja HCG truputi virs 2000, matosi embrionukas, sirdutei aisku dar per anksti.Bet mane neramina simptomai kurie pradejo keistis.Krutine jau nebe tokia skausminga kaip kad buvo vakar, nugara maziau skauda, temp. buvo 36,5  blink.gif .Nieko nesuprantu  verysad.gif .Gin del temp. sake kad cia dar ne rodiklis ir del to nereikia jaudintis, kaip tik sake kad normali temp.Kaip man neramu, kas cia dedasi  cray.gif

Antradieni vel echo
Papildyta:
Na aisku, as dabar nutraukineju progesterona po truputi, velnias gal cia del to keiciasi?

O tavo ginė tau tikrai liepė nutraukinėti progesteroną, nes kaip tik jis gali duoti temperatūrų svyravimą ir yra vienas iš svarebių faktorių, net iki 12-16 sav. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 02 04, 14:28)
O tavo ginė tau tikrai liepė nutraukinėti progesteroną, nes kaip tik jis gali duoti temperatūrų svyravimą ir yra vienas iš svarebių faktorių, net iki 12-16 sav. unsure.gif

Taip, as siandien net dar karta paklausiau ju visu ar ne per anksti pradedam prog. dozes mazint, sake tikrai ne blink.gif .Gal cia kiekvieno situacijai individualiai...
Ten tas visas IVF daktaru klubas.Sake po paskutines dozes gimda pati perims prog. gamyba.
Atsakyti
QUOTE(umma @ 2010 02 04, 13:21)
Sveikutes, siandien buvau pas gin. padare echo, paeme krauja HCG truputi virs 2000, matosi embrionukas, sirdutei aisku dar per anksti.Bet mane neramina simptomai kurie pradejo keistis.Krutine jau nebe tokia skausminga kaip kad buvo vakar, nugara maziau skauda, temp. buvo 36,5  blink.gif .Nieko nesuprantu  verysad.gif .Gin del temp. sake kad cia dar ne rodiklis ir del to nereikia jaudintis, kaip tik sake kad normali temp.Kaip man neramu, kas cia dedasi  cray.gif

Antradieni vel echo
Papildyta:

Umma, nusiramink, pas mane visa nestuma temperatura buvo 36, tai tikrai nera rodiklis mirksiukas.gif , as taip pat labai pergyvenau ir jau galvojau nepavyko butent del temperaturos, taciau klydau ir dar kaip, pas mane apsigyveno net trys grazuoliukai, kuriuos jau supuoju wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2010 02 04, 14:34)
Umma, nusiramink, pas mane visa nestuma temperatura buvo 36, tai tikrai nera rodiklis mirksiukas.gif , as taip pat labai pergyvenau ir jau galvojau nepavyko butent del temperaturos, taciau klydau ir dar kaip, pas mane apsigyveno net trys grazuoliukai, kuriuos jau supuoju wub.gif .

Tikrai ? bigsmile.gif
Zinai, del to truputi nuraminai karsta.gif
Ryte pamatavus t. kaip dejau i asaras, eina po velniu, galvojau kad viskas, bet kai suzinojau kad HCG virs 2000 daugiau vilties atsirado.
Papildyta:
Net trys blink.gif , kaip tu su jais visais susitvarkai ?
Atsakyti
QUOTE(Meškutex @ 2010 02 04, 14:11)
oi RositaK tu kaip musu mama  mirksiukas.gif visas aplankei.
Na tai dabar jau lauksim tavo geruju ziniu, paziurejo sutvarke dabar tikrai zirniukas pasiliks smile.gif
as vis dar gulineju namie-glostau pilva ir lepinu save, vis pamaudzia bet manau i gera wub.gif

aha, nors cia mama galiu pasijust lotuliukas.gif aciu wub.gif megaukis nestuke.gif
Cassabella thumbup.gif
*oksi*, kaip tavo sveikata? 4u.gif
Aida, nuostabu wub.gif
Atsakyti
RositaK, ar dare tau ka nors del hidrosalpingso ar taip ir paliko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2010 02 04, 15:20)
RositaK, ar dare tau ka nors del hidrosalpingso ar taip ir paliko?  g.gif

na, ties susijungimu su gimda kiausintakius nukirpo ir 'uzaklino' abu galus, o is paskui is ju istrauke ta hidrosalpingsa. Zinoma, jis gali atsinaujinti, vel kauptis, taciau jau nebepateks i gimda rolleyes.gif dar labai dziaugiuosi kad nedejome tu klipsu, o vat pasirinkom gyd. pasiulyta 'nukirpimo' varianta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(umma @ 2010 02 04, 14:21)

Antradieni vel echo
Papildyta:

O padarė prieš tai progesterono tyrimą? ir kokioje čia klinikoje jį taip anksti nutraukinėja? Man per paskuti IVF U iš VK irgi minėjo, kad pagal paskutines medicinos naujienas, progesteroną reikia nutraukti sužinojus teigiamą rezultatą, bet aš atsisakiau ekperimentų su savimi. Ir kiek skaitau pvz. BAK O (pas kurią paskutiniu metu skaitau labai geri pasisekimo rezultatai), tai skiria naudoti netgi 2 kartus per dieną ir mažiausiai iki 12 sav.
Tai suprask tu žmogus,kaip čia geriau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 02 04, 15:16)
O padarė prieš tai progesterono tyrimą? ir kokioje čia klinikoje jį taip anksti nutraukinėja? Man per paskuti IVF U iš VK irgi minėjo, kad pagal paskutines medicinos naujienas, progesteroną reikia nutraukti sužinojus teigiamą rezultatą, bet aš atsisakiau ekperimentų su savimi. Ir kiek skaitau pvz. BAK O (pas kurią paskutiniu metu skaitau labai geri pasisekimo rezultatai), tai skiria naudoti netgi 2 kartus per dieną ir mažiausiai iki 12 sav.
Tai suprask tu žmogus,kaip čia geriau? g.gif

taip as irgi iki 12 sav. naudojau po 2 kart dienoj, ir tik sulaukus 12 sav. pradejau mazinti ir nutraukineti g.gif
Atsakyti