Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2010 02 04, 13:20)
Ariwom, Vynyoge, ar atejo mmm? daret NT?

siandien 35c.d., bet mmm dar nematyt... g.gif NT nedariau, nes 100% esu tikra, kad nesilaukiu - jau rasiau apie tai... jei ir toliau bus ramu sitam fronte, skambinsiu daktareliui ir klausiu, ka daryt. nenormalu gi taip doh.gif g.gif

Papildyta:

Meskutex, Umma, Cassabella, Zaizute - laikau kumscius uz jus ir jusu zirnius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariwom: 04 vasario 2010 - 16:33
QUOTE(J01 @ 2010 02 04, 15:58)
taip as irgi iki 12 sav. naudojau po 2 kart dienoj, ir tik sulaukus 12 sav. pradejau mazinti ir nutraukineti  g.gif

Ir kaip skirtingai gydytojai nurodo, man neleido 2 dėtis, sakė padėti nepadeda o gali pakenkti. g.gif

Įdomu o toms kurioms po IVF mmm ateina labai anksti, imasi kažkokių priemonių sekantį kartą. Nes kai mmm ateina 8 DPI, juk net įsitvirtinti gali nespėti iki tokios dienos. Gal koks Pregnylis padėtų leidžiantis kas kelias dienas, tada organizmas dirbtinai jaustųsi nėščias. g.gif
Atsakyti

Rositele, butinai parasyk, kokie bus biopsijos rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 02 04, 16:16)
O padarė prieš tai progesterono tyrimą? ir kokioje čia klinikoje jį taip anksti nutraukinėja? Man per paskuti IVF U iš VK irgi minėjo, kad pagal paskutines medicinos naujienas, progesteroną reikia nutraukti sužinojus teigiamą rezultatą, bet aš atsisakiau ekperimentų su savimi. Ir kiek skaitau pvz. BAK O (pas kurią paskutiniu metu skaitau labai geri pasisekimo rezultatai), tai skiria naudoti netgi 2 kartus per dieną ir mažiausiai iki 12 sav.
Tai suprask tu žmogus,kaip čia geriau? g.gif

Na man irgi iki 12 sav. skirtas buvo prog. ir pasak mano gydytojo, kaikuriose salyse buna kad skiria jau ir visa nestuma...

Atsakyti
Rosita,man lapraskopija bus daroma 25 CD,vėlokai kažkaip g.gif Bet tik ši diena tinka gydytojai ir man (mano ciklas 31 d) g.gif Ar lapraskopijos metu matosi miomos?Man per antą lapraskopiją pašalinta mioma,tai dabar svarstau ar nebus ir histeroskopija daryta kartu?
Atsakyti
Sveiki merginos, vakar nebuvau ilindus i supermamas, tai kol perskaiciau viska biggrin.gif

o shiaip tikriausiai netex pagerinti IVF statistikos unsure.gif
nes vakar pasirode vos ne juodos iskyros, o siandien ka tik ir paketo jau prireike.
Sausio 21 turejau punkcija, o 24 isodinima, taigi 27 ciklo diena atejo mano nelabosios ax.gif kazkaip viena diena net per anksti zaltikes pasirode.
O isodino man tris, dvi labai tipo geros kokybes, o vienas tik antra diena pradejo dalintis, tai ir ta kartu pagriebe. Jei butu kibe butume tris tureje biggrin.gif
o tris sodino, nes kiti visi folikulai buvo tushti, tai daktare sake dziaugis, nes jei buna tushti folikulai, tai dzniausiai visi tushti. Aisku tikejomes labai stebukliuko doh.gif na bus sekanti syki ax.gif TIKIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 04, 16:54)
na, ties susijungimu su gimda kiausintakius nukirpo ir 'uzaklino' abu galus, o is paskui is ju istrauke ta hidrosalpingsa. Zinoma, jis gali atsinaujinti, vel kauptis, taciau jau nebepateks i gimda  rolleyes.gif dar labai dziaugiuosi kad nedejome tu klipsu, o vat pasirinkom gyd. pasiulyta 'nukirpimo' varianta  rolleyes.gif

sveikute,sveika grizusi i namucius,kuo greiciau sveik 4u.gif
gal gali papasakoti,kodel nukirpti kiausintakiai geriau?labai idomi LT gydytoju motivacija siuo klausimu(klipsai ar nukirpti)???
Atsakyti
inmama, bet gal dar ne viskas?ar jau tikrai nurasai?manau dar nenuleisk ranku...
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2010 02 04, 17:52)
Rosita,man lapraskopija bus daroma 25 CD,vėlokai kažkaip g.gif Bet tik ši diena tinka gydytojai ir man (mano ciklas 31 d) g.gif Ar lapraskopijos metu matosi miomos?Man per antą lapraskopiją pašalinta mioma,tai dabar svarstau ar nebus ir histeroskopija daryta kartu?

nu tai tik lapar. metu ir gali ta mioma isimti, nes ji buna gimdos isoreje arba jos sieneleje, o histeroskopija atliekama is gimdos vidaus, tai miomos nematytu, nebent koki polipa mirksiukas.gif miomos echoskopu man nemate schmoll.gif nelabai gal supratau klausimo unsure.gif
del laiko, tai histero. geriau daryti ciklo pradzioje, nes tuomet gleivine buna ploniausia ir viskas subtiliai matosi 4u.gif o lapar. daro pries O delto, kad nebutu netycia nestumo 4u.gif
inmama, tai jau braukti is saraso? unsure.gif bet juk siandien tik 11d.p.i. g.gif ar kraujuoji svieziu krauju? nesidarei HCG?
Ariwom, butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 02 04, 18:19]
nu tai tik lapar. metu ir gali ta mioma isimti, nes ji buna gimdos isoreje arba jos sieneleje, o histeroskopija atliekama is gimdos vidaus, tai miomos nematytu, nebent koki polipa mirksiukas.gif miomos echoskopu man nemate schmoll.gif nelabai gal supratau klausimo unsure.gif

labai ačiū už atsakymą tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 02 04, 18:13)
gal gali papasakoti,kodel nukirpti kiausintakiai geriau?labai idomi LT gydytoju motivacija siuo klausimu(klipsai ar nukirpti)???

na, cia tsakant renkiesi mazesne blogybe is didesniu - jei rinktis 1.ar pjauti isvis laukan visus kiausintakius su tuo hidrosalpinksu, kas labai populiaru LV valdiskose istaigose arba 2.deti klipsus ar atjunkti kiausintakius nuo gimdos; tai priimtiniausias variantas butu zinoma 2., nes ispjovus kiausintakius kartu ispjauna ir kraujagysles, kurios jungia voratinkliu kiausides su kiausintakiais, o tuomet gali pablogeti kraujotaka kiausidese ir tai atsiliepti kiausidziu veiklai jas tarkim stimuliuojant.
o jei renkantis is 2. varianto , tai klipsas yra patogus vakaru europoje sterilizuojant moteris, net nesivarginant ten kazka nukirpineti. taciau tai taikoma moterims sterilizuoti, o mums juk reikes dar gimdyti (tikimes), todel neaisku lieka kas atsitiktu su tais klipsais nestejant moteriai, o antra - juk tai vistiek svetimkunis 4u.gif pamanem naturaliausias variantas moteriai, norinciai tureti vaiku, taciau tik ja sterilizavus, yra atjunkti kiausintakius prie pat gimdos susijungimo 4u.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 02 04, 19:30]

g.gif aisku.. dekui uz info...
Atsakyti