Labuka, ryte ejau priduoti kraujuka. Atsakymai tik apie 3val. tad nekantriai laukiu
kur sauliute81???
zadejo pirmadieni uzsukt su naujienom 
Labuka, ryte ejau priduoti kraujuka. Atsakymai tik apie 3val. tad nekantriai laukiu
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 08, 13:56)
kur sauliute81???
zadejo pirmadieni uzsukt su naujienom 
stipriai stipriai laikau kumsciukus uz tave
QUOTE(Cassabella @ 2010 02 08, 15:13)
Sveikos
Kaip pastebiu visoms liepiama priduoti kraujuka, o man pasake pasidaryti NT ir viskas...keista
gal kam irgi taip buvo?
Kaip pastebiu visoms liepiama priduoti kraujuka, o man pasake pasidaryti NT ir viskas...keista
gal kam irgi taip buvo?
Esu girdejusi, kad kaikurioms merginoms NT siulo, bet cia vienetai. Keista, kad NT siulo darytis, o ne HCG kraujo tyrima, nes HCG juk parodo tiksliau, NT kartais ir klysta. Manau geriau pasidaryk kraujo tyrima, tau paciai bus ramiau
Kokia cia gyd. liepe tau NT
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 08, 13:56)
uoj, laukiam laaaaukiam
QUOTE(Cassabella @ 2010 02 08, 13:13)
Sveikos
gal kam irgi taip buvo?
gal kam irgi taip buvo?
Nieko baisaus, man irgi tik NT teliepė. Tik kad iš čia žinau apie HCG tyrimą tai ir dariausi. O šiaip ir NT juk parodo nėštumą, jei tik kas neaišku tada verta HCG daryti kad pažiūrėti ar teisingai auga.
NT dažnai grybus pjauna, tik nervų gadinimas
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 08, 14:21)
Nežinau niekada nėra neteisingai rodęs, nebent gal kai labai anksti daromas.
QUOTE(lenkaK @ 2010 02 08, 14:00)
Niu, labuka as jau su rezultatais. Zinot neiskenciau ir sekmadieni jau pasidariau NT,
Visoms virusiuka siunciu, greitai griebkit.
QUOTE(Neringasha @ 2010 02 08, 15:56)
Aciu,aciu
Pati dar nesuvokiu kas vyksta. Jokiu pojuciu, tik kad galva vis paskauda.
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 08, 15:54)
Niu, labuka as jau su rezultatais. Zinot neiskenciau ir sekmadieni jau pasidariau NT,
bet siandien galvoju vistiek reikia ir kraujo tyrimo, kad tiksliau butu. Tai gi gavau tukstanti astuonissimtus astuoniasdesimtastuonis.
VALIOOOOOOOOO