Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(lenkaK @ 2010 02 05, 11:37)
sveikute 4u.gif  as manau jeigu turi kantribes islaukt iki pirmadienio tai taip ir darik,

skirtumas tas, kad jai isodino blastocistuke, tai anksciau jau turetu parodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 05, 11:44)
skirtumas tas, kad jai isodino blastocistuke, tai anksciau jau turetu parodyti  4u.gif

aha,sito nezynojau sorry 4u.gif
Atsakyti
[quote=lenkaK,2010 02 05, 11:37]
sveikute 4u.gif as manau jeigu turi kantribes islaukt iki pirmadienio tai taip ir darik,nes isitikinus kad daugiau patirusios mergaites tau patars ta pati ax.gif

Aciu 4u.gif uz patarima, siaubas merginos ka as be jusu daryciau group.gif Man yra isodinta 1snaigute(blastocista), manau jog tikrai reiks sulaukti pirmadienio ir is pat ryto lekt. Kantrybes as turiu, tad galiu ir palaukti blush2.gif
Aciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 05, 11:47)
manau jog tikrai reiks sulaukti pirmadienio ir is pat ryto lekt. Kantrybes as turiu, tad galiu ir palaukti blush2.gif

butu labai geras sprendimas, tuomet tikslesnis ir atsakymas butu drinks_cheers.gif sauletas savaitgalinio laukimo! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 02 05, 13:02]

help..help...help 4u.gif
man katik atveze vaistus(tiksliau visa deze vaistu) doh.gif tai dabar nebezinau nuo kuriu reiks pradeti
fool.gif ir dar pas mane kazkokie kitokie pavadinimai,tik ovitrelle ir gonal pazystami is pavadinimu,o x-buse-i-1mg/ml(buserelin 1mg/ml*5.5ml v suprecur) ir dar va vienas x-cycl-p-400mg(cyclogest progesterone 400mg pessaries) net nzn kaip cia bus....gal kas is jusu merginos zinot?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 05, 12:02)
butu labai geras sprendimas, tuomet tikslesnis ir atsakymas butu  drinks_cheers.gif sauletas savaitgalinio laukimo!  wub.gif  4u.gif

Aciu merginos uz palaikyma drinks_cheers.gif
Pirmadieni,butinai uzsuksiu su rezultatais. Linkiu visoms sulaukti geru rezultatu!! Gero savaitgalio vacation1.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 05, 12:18)
Aciu merginos uz palaikyma drinks_cheers.gif
Pirmadieni,butinai uzsuksiu su rezultatais. Linkiu visoms sulaukti geru rezultatu!!  Gero savaitgalio  vacation1.gif  bye1.gif

Gero ir tau savaitgalio 4u.gif Lauksim pirmadienį su naujienomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 02 04, 21:25)
Rositak, brauk mane is parashiuko  ax.gif
mano galvoje dabar skirba klausimas, ar taip nieko papildomai nesityrus taupyti pinigelius ir varyt vsara antra IVF, ar pabandyt i Ryga nulekt, pasitirt kraujuka  g.gif
merginos, po pirmo nesekmingo IVF savarankishkai kreipetes papildomai kur nors, ar atgal pas ta pati daktariuka antro IVF?
........................................

Aš patarčiau po vieno nesėkmingo IVF pasidaryti kiek galima daugiau tyrimų.
Mano vienas IVFas tikrai dėl tyrimų sutaupymo nuėjo šuniui ant uodegos. Gyveni ir mokaisi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 02 05, 12:11)
help..help...help  4u.gif
man katik atveze vaistus(tiksliau visa deze vaistu)  doh.gif  tai dabar nebezinau nuo kuriu reiks pradeti
fool.gif  ir dar pas mane kazkokie  kitokie pavadinimai,tik ovitrelle ir gonal pazystami is pavadinimu,o x-buse-i-1mg/ml(buserelin 1mg/ml*5.5ml v suprecur)  ir dar va vienas x-cycl-p-400mg(cyclogest progesterone 400mg pessaries) net nzn kaip cia bus....gal kas is jusu merginos zinot?

gonalis-stimuliuoja, ovitreli reikia jau pries punkcija susileisti ('sprogdukai'), buserelin turetu buti kartu su gonal(slopinantis sakyciau), o progesteronas po isodinimo (ar kita diena po punkcijos). o tai tau nepapasakojo kaip kas? blink.gif doh.gif nei doziu? kada startuoji?
pakomentuokit Baltijai kas susidure su buserelin ir cyclogest 4u.gif
Atsakyti
Baltija, tai atvežė tau vaistus be jokios instrukcijos kaip ir kada juos naudoti? blink.gif Keista. g.gif
Atsakyti
sian atveze vaistu KRUVA doh.gif O STARTUOJU sestadieni kita(13diena) bet penktadieni 12d turiu susitikima-apmokymus kas ir kaip,tada ir pasakys,tik kad susiveliau kai pamaciau tik kelis zinomus pavadinimus blush2.gif sorry uz panika blush2.gif tik va vis tas smalsumas kuo anksciau suzinoti kiek kada ir kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2010 02 05, 13:36)
bet penktadieni 12d turiu susitikima-apmokymus kas ir kaip,tada ir pasakys,tik kad susiveliau kai pamaciau tik kelis zinomus pavadinimus  blush2.gif  sorry uz panika  blush2.gif  tik va vis tas smalsumas kuo anksciau suzinoti kiek kada ir kaip  blush2.gif

ne, cia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot duodi biggrin.gif moki ant koju visus sukelt thumbup.gif as manaiu jau cia taip neatsakingai klinika elgiasi doh.gif
nu prisizvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti