Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

[Tai dabar pora menesiu ilsesiuos,gersiu B,borovaja matka,ir tada vel bandysiu,nu tikriausiai ir vel nebijosiu prg pavartoti.
Dideles dozes,tai folio butinai 5mg,kitos b vitaminu grupes paprastai ir taip buna kelis tukstancius kartu virsijancios normas.
[/quote]
Sveikute, as cia nauja todel kilo klausimelis - kas ta "borovaja matka"? Kodel reikia gert pries IVF (ir kokiom dozem bei kiek laiko) B grupes vitaminus?
Paaiskinkit prasau - tai butina?

Is patirties -1 mg Folio rugsties yra Jamieson firmos maisto papildas "Folic Acid", ju yra 100 vnt., pirkau Camelijos vaistineje, kaina 13,06lt.

Sita reikala vartoju jau virs puse metu, ko metu buvo netiketas pastojimas, nors ir negimdyvinis, bet buvo... Ir ji man rekomendavo gert kartu su vyru ginekologas.... Rezultatai buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 02 09, 20:43)
bet tai kazkaip pavyko jas apeit?  g.gif  o ka daktarai sako, kai AFS randa? kokios ju rekomendacijos buna?  g.gif

AFS trukdo išnešiojimui, kad trukdo pastojimui nėra įrodyta. Po IVf aš turėjau du nesivystančius, dėl to ir tyriausi jau po pirmo, tada man visi daktarai aiškino kad po pirmo nereikia tirtis dėl AFS. Po antro nesivystančio ir praėjus metams nuo pirmų AFS tyrimų vėl buvo rasti nukrypimai, tada jau paskyrė rekomendacijas. Aspirinas tipo mėnesį iki pastojimo (būtų fantastika jei pavyktų taip suplanuot lotuliukas.gif ), o pastojus nuo širdutės veiklos clexsanas leidžiamas. Tik kadangi buvom planavę važiuot į rygą darytis tyrimus, bet vis atidėjinėjom, aš susirašiau su Bikova ir ji sako jei pastotum iš karto pas mane atvažiuok. Taip ir padariau. Tik vat ji be injekcijų, daugiau nieko neskiria, jokio clexsano ir aspiriną liepė mažint. Matyt man per mažai tų injekcijų sad.gif dabar galvoju ar neprašoviau, gal reikėjo senu Lietuvoj priimtu metodu naudotis: aspirinas +clexsanas.
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2010 02 09, 18:50)
Sveikutės, prisiduosiu ir aš slapukė  blush2.gif
Po 3 IVF, mums pavyko pastoti natūraliai  lotuliukas.gif  dabar eina 9 savaitė, bet baimės akys didelės, dėl AFS. Lankausi RRC pas Bikovą, gaunu injekcijas, aspirino gėriau o 50 mg, o nuo šendien jau po 150 mg. Nes padarė ginė karujo tyrimą ir daug trombocitų. Vakar ir pati pajaučiau, kad kraujas per daug kreša, įsipjoviau pirštą ir tik lašelis kraujo pasirodė sad.gif
Ginė už tai kad leisčiausi clexsaną, o Bikova bijo, kad per daug nesuskystint kraują, tai liepė tik aspiriną didint iki 150 mg. Dabar bijau, kad tik neužsikištų kraujagyslės  g.gif  ir kur tą optimalų variantą surast  verysad.gif

nu geras biggrin.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 09, 21:10)
nu geras  biggrin.gif Sveikinimai  4u.gif

Ačiū, nežinau kas padėjo ... Gal kaip vyras sako, dar ne laikas buvo ir tiesiog reikėjo išlaukt.... bet kai aš tokia, kaip spirginys ant keptuvės, tai su manim sunku...
Gal padėjo, kad dėles dėjausi, aišku aš ten minimaliai jų susidėjau. Po laparo paskyrė kontraceptikus du mėn, nes įtarė endometriozę, tai va antram cikle po jų ir pastojau... o gal, kad jau nelabai ko ir tikėjausi...
Atsakyti
Laimuze, labai, labai sveikinu! Derinys preparatu siaip yra geriau nei monoterapija, juk kas savaite galima darytis tyrimus ir kontroliuot kresejima mirksiukas.gif As tau rekomenduociau dar trecio speco nuomones isklausyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 02 09, 21:26)
Laimuze, labai, labai sveikinu! Derinys preparatu siaip yra geriau nei monoterapija, juk kas savaite galima darytis tyrimus ir kontroliuot kresejima mirksiukas.gif  As tau rekomenduociau dar trecio speco nuomones isklausyt 4u.gif

Ačiū 4u.gif Tik va, įdomu pas kokį tą trečią specą nueit neišmanau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuze509: 09 vasario 2010 - 21:31
Sveikinimai ,Laimuze509 4u.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif

Na tikrai stebuklai buna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Rosita K.

o kas tas MTHF - cia taip pat kazka reikia pries IVF pasitikrinti...
blush2.gif
Atsakyti
As rinkciausi Hematologa santariskese, apie AFS mums deste Banys tik nezinau, ar jis konsultuoja blush2.gif
Atsakyti
Laimuze509, 4u.gif 4u.gif . Tikras stebuklu metas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 02 09, 21:35)
As rinkciausi Hematologa santariskese, apie AFS mums deste Banys tik nezinau, ar jis konsultuoja blush2.gif

Na važiuosiu pirmadienį į Rygą, kartosiu tyrimus ir tarsimės ką toliau daryt. Arba tada ieškosiu dar vienos nuomonės.
Papildyta:
QUOTE(gitana78de @ 2010 02 09, 21:37)
Laimuze509, 4u.gif  4u.gif . Tikras stebuklu metas! bigsmile.gif

Stebuklais netikėjau, kol pačios nepalietė ax.gif
Atsakyti
Sveikos, tikras stebuklų metas pas jumi, labai sveikinu nestuke.gif wub.gif

QUOTE(svaja32 @ 2010 02 09, 14:00)
Musu problemos - bloga sperma-maza koncentracija ir nera pirmyneigiu. Isvada padare iskart, kad su tokiais rezultatais tik IUI (kuri tipo dar galima butu atlikineti, bet ant ribos) arba megintuvelis. Mazas procentas IUI todel, kad minejo, jog tik is 5-6 bandymai sudaro tuos 15-20 proc., o vienas bandymas gaunasi apie 4 proc. tikimybes.
Taigi, gyd. Klimas pasiunte apsispresti, ka darysim ir ruosiantis kazkuriai procedurai tuo paciu bandys atstatyti per plona gleivine - ji kazko nepasiekia reikiamo storio.
Taigi ir nezinau, kokius tolimesnius zingsnius zengti unsure.gif

Galėjai bent parašyti kokie spermos rezultatai, būtų lengviau ką pasakyti. Bet keista kad taip iš karto IVF siūlo, nebent tikrai ten labai mažai.. Bet kuriuo atveju dar nueikit pas andrologą, vien K nuomone nepasikliaučiau ax.gif

QUOTE(zuzii @ 2010 02 09, 20:54)
Is patirties -1 mg Folio rugsties yra Jamieson firmos maisto papildas "Folic Acid", ju yra 100 vnt., pirkau Camelijos vaistineje, kaina 13,06lt.

Sita reikala vartoju jau virs puse metu, ko metu buvo netiketas pastojimas, nors ir negimdyvinis, bet buvo... Ir ji man rekomendavo gert kartu su vyru ginekologas.... Rezultatai buvo 4u.gif

Kiek suprantu tai folio rūgštis pastojimo neįtakoja, tik vystymąsi embriono nervinės dalies ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2010 02 09, 22:37)
Laimuze509, 4u.gif  4u.gif . Tikras stebuklu metas! bigsmile.gif

Tikrai, kad stebuklų metas, bet jie manęs niekada neaplanko. cray.gif
Atsakyti