Nu ka... retai beuzeinu, bet ka MATAU!!!!!!!!!!!!!!!!! Dizzy_, Laimuze509
Lengvu menesiuku!!!!!!!!
Saulute81, aciu uz vilti del saldytu embrionu!!!!
Sveikutes 
Pasivaidenu as cia pas jus kaip jaunas menulis, bet seku visas naujienas
Kuo didziausi sveikinimai pastojusioms
Laukiancioms rezultato - aukstu HCG skaiciuku
Pasivaidenu as cia pas jus kaip jaunas menulis, bet seku visas naujienas
Kuo didziausi sveikinimai pastojusioms
Laukiancioms rezultato - aukstu HCG skaiciuku
Sveikutes
Uzsukau paziuret kas cia geresnio ir ziurek neapsirikau
dizzy, saulute81, laimuze509 didziausi sveikinimai
Ariwom , meskutex laikau uz jus kumstukus, turi pavykt
Papildyta:
tiesa, pasirodo mums siandien suejo 6 sav ir maciau jau mazulyte plakancia sirdute
, negaliu patiket
truksta zodziu
laukiu kol pasibaigs tas I trimestras .... (tyliai)
Uzsukau paziuret kas cia geresnio ir ziurek neapsirikau
dizzy, saulute81, laimuze509 didziausi sveikinimai
Ariwom , meskutex laikau uz jus kumstukus, turi pavykt
Papildyta:
tiesa, pasirodo mums siandien suejo 6 sav ir maciau jau mazulyte plakancia sirdute
laukiu kol pasibaigs tas I trimestras .... (tyliai)
Dizzy, laimuže 509 labai labai už jus džiaugiuosi. Tokių fantastiškų naujienų jau senai nebuvo.
Sekmės Jums mergaitės
Laimuže 509, jei tau yra akivaizdus AFS, ta prasme, visi tyrimų duomenys rodo, kad jis tikrai yra, manau, kad santariškių hematologai tikrai lieptų vartoti aspiriną + leistis clexane. Mano rodikliai buvo labai labai neiaškūs dėl AFS ir tai gydytojai ilgai sprendėte ar man užteks aspirino ar reikia dar ir leidžiamų. Visgi jie nusprendė, kad užteks aspirino. Tačiau mano gin., pasakė taip, geraiu tegul būna sviestas sveistuotas, bet ir geriam aspiriną ir leidžiam hepariną. Taigi aš dariau viską
tai gal ir tavo atveju geriau tegul buna sveistas sviestuotas? Čia mano pamąstymai
Laimuže 509, jei tau yra akivaizdus AFS, ta prasme, visi tyrimų duomenys rodo, kad jis tikrai yra, manau, kad santariškių hematologai tikrai lieptų vartoti aspiriną + leistis clexane. Mano rodikliai buvo labai labai neiaškūs dėl AFS ir tai gydytojai ilgai sprendėte ar man užteks aspirino ar reikia dar ir leidžiamų. Visgi jie nusprendė, kad užteks aspirino. Tačiau mano gin., pasakė taip, geraiu tegul būna sviestas sveistuotas, bet ir geriam aspiriną ir leidžiam hepariną. Taigi aš dariau viską
QUOTE(Laimuze509 @ 2010 02 09, 22:46)
va va - as irgi lygiai taip pat!
dziaugiesi uz merginas, kurioms tokie stebuklai nutinka, bet klausyti tokiu istoriju is pasalies - tas pat, kaip tiketi dievu. atrodo, lyg ir suvoki, bet vis tiek irodymu truksta...
Papildyta:
o mano fronte nieko naujo... tiksliau pasakius, nieko gero - NT rodo I bruksniuka...
gal kuri zino, kiek maksimum gali uzsilaikyt mmm po nepavykusio IVF???
QUOTE(Ariwom @ 2010 02 10, 10:15)
o mano fronte nieko naujo... tiksliau pasakius, nieko gero - NT rodo I bruksniuka...
O as turejau tiek vilties ir tikejimo...
QUOTE(tiesiog aš
@ 2010 02 10, 08:17)
Dizzy, laimuže 509 labai labai už jus džiaugiuosi. Tokių fantastiškų naujienų jau senai nebuvo.
Sekmės Jums mergaitės
tai gal ir tavo atveju geriau tegul buna sveistas sviestuotas? Čia mano pamąstymai 
Ačiū
na pas mane akivaizdus AFS, antikūniai prieš kardiolipiną norma iki 19 o pas mane 43
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2010 02 09, 22:20)
Aš ir taip galvojau, bet aplankė, tikiu kad ir tave aplankys, kai mažiausiai tikėsies
Kristinėle, umma ir kitos merginos ačiū už sveikinimus
QUOTE(Vynyoge @ 2010 02 10, 10:57)
ka cia su tais stebuklais prasidesi - reikia imtis konkreciu veiksmu! tik va pas daktara sia savaite jau nepapulsiu, nelabai vietos yr...
QUOTE(RositaK @ 2010 02 08, 18:38)
saulute81, nu fantastika, nes bloga pradzia, o vat koks rezultatas su viena snaigute blastocistuke
nerealiai sveikinu
dar - suteikiai man vilties
o neklausei ar vitrfikacijos(greituoju) budu buvo uzsaldyti embrioniukai?
nu negaliu tsidziaugti tavo
laikyk ir saugok
Pelargonija, nesupratau
kada pamatei II??????? greitai prisiduodi 
Pelargonija, nesupratau
Vitrifikacijos budu saldyta. Nors is 10 tik 3gerai atsigavo ir dalijosi, bet iki blastocistukiu tik viena isgyveno.
Tikrai manau jog visom merginoms pasiseks,
Laimuze509, nuosirdziausi sveikinimai
Vis del to buna tu stebuklu
Gero nesiojimo
Gero nesiojimo
As vis paskaitau si skyreli ir dziaugiuosi uz visas mergytes:) Labai puiki savaitele:) Sveikinu ir Dizzy ir Laimuze su stebukliukais:) Sunku patiketi, bet labai gera skaityti:)
Ir Sauliute labai labai sveikinu tave, nedaug pastojusiu su ledinukais, smagu skaityti, kad tokiu atsiranda daugiau:)
Lengvu jums likusiu 8- 7 menesiuku nuo manes ir nuo mano snaigutes, virtusios siltute mergyte:)
Lengvu jums likusiu 8- 7 menesiuku nuo manes ir nuo mano snaigutes, virtusios siltute mergyte:)
[/quote]
Aciu, Dovi uz grazius linkejimus.
Ir as tikiuosi jog viskas eisi gerai iki galo.
[/quote]
Aciu, Dovi uz grazius linkejimus.