QUOTE(VELI @ 2010 02 01, 09:58)
As po biskeli.

Va siandien buvau Rygoj susitarti su daktaru kada dabar man reikes atvykti, nes nusprendziau pristabdyti visa ta reikala su IVF bent kokiam menesiui (nes su finansais nekaip).Tai apskaiciavo viska ir kovo 15 varau vel i Ryga ir jau pradesiu stimuliacijas.O iki to laiko dipherelinas
RositaK, perkelk mane is vasario i kova. Aciuks
QUOTE(umma @ 2010 02 01, 15:19)
Ir tiesa dar kai kas (nesitveriu kailyje) mano HCG vakar buvo 504
Viskas, pagaliau

negaliu patiket

gal isprotejau?
Visoms noriu palinket sekmes kantrybes ir optimizmo, viskas bus gerai

Sveikinimai kuo didziausi

Isivaizduoju kokia tu laiminga dabar
QUOTE(Meškutex @ 2010 02 01, 15:24)
nu namie ,,skraidau" is laimes visom siunciu po virusiuka.Beje dar kaip tik perskaiciau kad sie metai turi man buti geri o draugams busiu kaip talismanas tai va mergikes kibkites man i ranka
Imu virusiuka ir kibuos i ranka
QUOTE(driuska @ 2010 02 01, 20:51)
Sveikutes, as cia senai lankiausi, bet kas is seniau cia rasanciu turetu mane prisiminti. Buvom zadeja gruodi darytis IVF bet pasirinkom kelione i siltus krastus, ir ka jus sau manot ta menesi ivyko stebuklas (daktarai sake kad butu stebuklas jei naturaliai pastotume), kuciu ryta pasidariau du nestumo testus o jie rode du bruksnelius abu su vyru apsiverkem. Turiu omenyje, kad stebuklu buna.
Papildyta:
Viskas butu valio bet pasidziaugem viso kelias savaites musu kudikelis nustojo augti 7 sav. Svarbiausia kad ne minties apie naturalu pastojima nebuvo.
Buvo daug asaru, bet gyvenimas suteike mums zenkla, kad viltis yra tikimes ir vel sulaukti stebuklelio.
Linkiu visom tiketi labai labai.
Gaila, kad tokia liudna stebuklelio pabaiga

Aplankys tave ir antras stebuklas, pamatysi. Labai labai to linkiu

Stiprybes ir tikejimo