Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Sesita @ 2010 02 02, 11:14)
Jei skaičiuoti pagal paskutines mėnesines, tai šį ketvirtadienį būtų 9 sav. Pas ginę einu po savaitėlės. Uoj kaip man neramu, stačiai vietos sau nerandu. Suprantu, kad pergyvenimas, stresas nieko gero, o ir pakeisti nieko negaliu, bet šita nežinia žudo.

Nu žiūriu kantrrybės man reiktų iš tavęs pasimokyti 4u.gif .Aš eidavau pas ginius kas savaitę (ne tik vis darėm HCG, bet žiūrėjom kaip auga gemaliukas).Man ta savaitė būdavo kaip metai ilgumo doh.gif , kantrybės pas mane nulis biggrin.gif
O vaistukus dar naudoji kokius?
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 02 02, 11:28)
Nu žiūriu kantrrybės man reiktų iš tavęs pasimokyti 4u.gif .Aš eidavau pas ginius kas savaitę (ne tik vis darėm HCG, bet žiūrėjom kaip auga gemaliukas).Man ta savaitė būdavo kaip metai ilgumo doh.gif , kantrybės pas mane nulis biggrin.gif
O vaistukus dar naudoji kokius?

Ir aš be kantrybės, net dirbti normaliai nebegaliu, sukasi galvoje tos pačios mintys blush2.gif . Po pirmo HCG, kuris parodė nėštumą, ir aš pas ginę kas savaitę vaikščiojau. Ir HCG 4 kartus dariausi. Čia bus pirmas kartas, kai pasirodysiu tik po 2 savaičių, užtai ir drebu kaip kiškelis bijau.gif . Lygšiol vartoju Crinone ir Clexane su Aspirinu (kraujui skystinti).
O kiek laiko vaikščiojai kas savaitę? Kada pagaliau galėjai nusiraminti, kad viskas gerai, vaisiukas gerai auga?
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2010 02 02, 12:15)
Ir aš be kantrybės, net dirbti normaliai nebegaliu, sukasi galvoje tos pačios mintys  blush2.gif . Po pirmo HCG, kuris parodė nėštumą, ir aš pas ginę kas savaitę vaikščiojau. Ir HCG 4 kartus dariausi. Čia bus pirmas kartas, kai pasirodysiu tik po 2 savaičių, užtai ir drebu kaip kiškelis  bijau.gif . Lygšiol vartoju Crinone ir Clexane su Aspirinu (kraujui skystinti).
O kiek laiko vaikščiojai kas savaitę? Kada pagaliau galėjai nusiraminti, kad viskas gerai, vaisiukas gerai auga?

Parašiau tau į a/ž .....
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2010 02 01, 20:51)
Buvo daug asaru, bet gyvenimas suteike mums zenkla, kad viltis yra tikimes ir vel sulaukti stebuklelio.
Linkiu visom tiketi labai labai.

driuske, liudna pabaiga, bet stai kokia viltis! kad ir naturaliai gali pavykti 4u.gif labai tikiu, kad jums pasiseks wub.gif stiprybes!
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 02 02, 11:21)
Umma, tvirtai laikyk ta isdykeli gandra uz uodegos!  thumbup.gif
puiki naujiena  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif

Dekuj, laikysim kaip nors ta pauksti hihihi.gif .... reikia gerai lesint tai gal neisskris ... mastau.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif matau siame skyrelyje reikalai juda po truputi i prieki. Didziausi sveikinimai nestukems 4u.gif Zynaida, Justyte, Meskute, Umma ir kitos merginos nestuke.gif geru jums nesiojimu.
Jungiuosi ir as prie jusu skyrelio. Sausio 26isodino snaigute, tad netveriu kailyje kaip reikia sulaukti iki to hcg testuko. Viskas atlikta Rygoje, dabar vis ilsiuosi ir naudoju tik crinona. Man kazkodel sake testuka darytis 02.04, tai bus tik 9d.p.i. ir tada ziureti ar toliau naudoti crinona. Mane labai apeme nerimas jog nejauciu jokiu nestuke.gif pozymiu. O ir siandien persigandau tik7diena p.i bijau.gif kai isvydau "ruzavus" crinone gabaliukus. cray.gif . Merginos ar kam buvo kas nors panasaus??? Prasau padekite, nebezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 02, 14:42)
.... O ir siandien persigandau tik7diena p.i bijau.gif  kai isvydau "ruzavus" crinone gabaliukus.  cray.gif . Merginos ar kam buvo kas nors panasaus??? Prasau padekite, nebezinau ka daryti.

Nebijok, crinonas gali buti ružavas, jis pats kartais tenai pagraužia, ir gali pasirodyti truputį kraujo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 02 02, 15:01)
Nebijok, crinonas gali buti ružavas, jis pats kartais tenai pagraužia, ir gali pasirodyti truputį kraujo.  4u.gif

Aciu, tau labai labai 4u.gif nes as taip jau persigandau kad nezinau nei ka daryti. Geriu dabar melisu arbata, raminu save kad viskas gerai.
Aciu dar karteli thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki merginos, 4u.gif

as su blogom naujienom... sausio 24 diena turejau isodinima, vakar pasidariau HCG, net iki 1 nera unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 02 02, 17:24)
Sveiki merginos, 4u.gif

as su blogom naujienom... sausio 24 diena turejau isodinima, vakar pasidariau HCG, net iki 1 nera  unsure.gif

8 diena po įsodinimo???? tu ką???? Juk va buvo Justytei (berods, tiklsiai nepamenu),kur nerodė nėštumo po 9 dienų po įsodinimo, o vėliau HCG būvo puikus. Nekvailiokite panos su tais HCG taip anksti. Aš dariausi po 10 dienų, ir tai gaudavau rėkti nuo Usonienės, kadangi dar mažas HCG ir nieko jinai man neptvirtindavo. (Pvz. HCG 30-nu ir kas????juk gali būti vaistukų liekanos, o puikiai žinau,kas su tokiu HCG pasidaręs po 10 dienų jau supuoja mergytę). Implantacija kaip tik vyksta 6-10 dieną po įsodinimo, o tu stresuoji ir trukdai žirniukui įsitvirtinti .
Kantrybės 4u.gif
Dar ką pastebėjau (ir kai vedžiau pati šio skyrelio statistiką) ir dabar skaitinėdama,kad panos, kurios mažiau stresuoja, ramiau į visą šitą žiūri, mažiau panikuoja, dažniau sulaukia teigiamų rezultatų. Paskutinis pvz. agpa-nu su veinu folikulu, su viena kiaušialastę-jau 12 sav. sulaukė ,visada optimistė, visada gera jos nuotaika per kraštus liejasi, kai čia rašo.
Stenkimės žiūrėti į visas šias procedūras pozityviau 4u.gif nuo mūsų ramybės labai dauk kas priklauso.
Atsakyti
Dijav ACIU wub.gif
nu as dabar irgi kazkuriam rusu puslapyje pasiskaiciau, kad kaip ir tik nuo 12 d. reikia matuotis HCG.
bet tai daktaras kazkaip kazka jisai paskaiciavo... tai ir nulekaiu vakar i sorpo.
nebegalvosiu nieko dabar, ramiai pralauksiu savaite rolleyes.gif
tik galvojau nutraukt crinona siandien, kadangi tas hcg jau toks mazas. Jauciu neapsimoka nutraukt??
Atsakyti
QUOTE(inmama @ 2010 02 02, 18:04)
Dijav ACIU wub.gif
nu as dabar irgi kazkuriam rusu puslapyje pasiskaiciau, kad kaip ir tik nuo 12 d. reikia matuotis HCG.
bet tai daktaras kazkaip kazka jisai paskaiciavo... tai ir nulekaiu vakar i sorpo.
nebegalvosiu nieko dabar, ramiai pralauksiu savaite  rolleyes.gif
tik galvojau nutraukt crinona siandien, kadangi tas hcg jau toks mazas. Jauciu neapsimoka nutraukt??

As tai tikrai dar nenutraukciau!!! Ir nenukabink dar nosies! 4u.gif Niekaip nesuprantu kaip jums leidzia taip anksti HCG darytis g.gif as net 13d. niekaip neisprasiau doh.gif
Atsakyti