Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(RositaK @ 2010 02 03, 12:13)
histero.nieko blogo nerado  thumbup.gif  jauciuos labai gerai lyginant su pirmaja lap.

Sveik brangioji 4u.gif ir pamatysi jog viskas bus tvarkoje dabar tik daugiau poilsio,nepersitempk labai thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave jog viskas gerai praejo drinks_cheers.gif lauksim taves sugryztant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 02 03, 11:04)
Sveikos!!!Sugrizau pagaliau ir as i namucius ir pas jus  4u.gif 
4u.gif Mes cia abi draugiskai - mano mmm irgi nei zenklo  lotuliukas.gif sakau, dar kelios dienos ir gal NT bandom? Pasizaisti  mirksiukas.gif

nu pagaliau apsireiskei! mirksiukas.gif dar vakar beskaitinedama forume apie tave pagalvojau, kur uzstrigus esi mirksiukas.gif
del NT... 100% esu tikra, kad nesilaukiu. ir karta man panasi situacija jau buvo - po kontraceptiku nutraukimo mmm pasirode tik po 40dienu kazkur... unsure.gif taip kad pas mane viskas aisku, bet del solidarumo... ax.gif gali pasizaisti, kodel gi ne wub.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute81 @ 2010 02 03, 12:29)
Sveik brangioji 4u.gif ir pamatysi jog viskas bus tvarkoje dabar tik daugiau poilsio,nepersitempk labai  thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave jog viskas gerai praejo drinks_cheers.gif lauksim taves sugryztant mirksiukas.gif

sveikut nestuke.gif wub.gif as tikiuosi, kad musu seimai si 'pabaiga' bus naujo pradzia wub.gif
Atsakyti

t.y. norejau parasyt - GALIM pasizaist smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 03, 09:40)
sveikut  nestuke.gif  wub.gif  as tikiuosi, kad musu seimai si 'pabaiga' bus naujo pradzia  wub.gif

Labai labai labai jums to linkiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu guliu ligoninej-dare lapar.+hister. atskyre kiausintakius nuo gimdos su visam, o histero.nieko blogo nerado  thumbup.gif paeme biopsija dar, nes neaisku ko nesikabina man embrioniukai  g.gif jauciuos labai gerai lyginant su pirmaja lap. Po pietu namolio lekiu  thumbup.gif

nu as sita irgi busiu praleidus... g.gif bet kokiu atveju - geros savijautos! 4u.gif
gal kvailas klausimas, bet kodel tau atskyre kiausintakius nuo gimdos?
ir ar biopsija duos kazkokius aiskius atsakymus del embrionu neisitvirtinimo?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 02 03, 12:40)
sveikut  nestuke.gif  wub.gif  as tikiuosi, kad musu seimai si 'pabaiga' bus naujo pradzia  wub.gif

Ir as tikiu tuom. Kaip visos cia raso daugiau pozityvumo thumbup.gif ir viskas bus gerai is visos sirdies wub.gif linkiu tau susilaukti mazojo stebuklo nestuke.gif
Zinai ir as jau persigandau su tuo ruzavu krinonu ir kad jokiu pojuciu nestuke.gif nera. Bet tikiu jog viskas bus ok., ir esu gal ir perdidile optimiste blush2.gif bet ir tau siuncio truputi sio optimizmo 4u.gif mes jug stiprios ir pasieksim savaji tiksla mirksiukas.gif
Atsakyti
jauciuos labai gerai lyginant su pirmaja lap. Po pietu namolio lekiu  thumbup.gif

Rositele, labai smagu kad viskas gerai praejo. wub.gif thumbup.gif tikekimes, kad tai daug zadancios ateities pradzia 4u.gif ir labai labai tau to linkiu nestuke.gif

Ariworm, ir as suprantu, kad cia vaistu itaka ax.gif bet vis tiek malonu galvot, kad galgi...manau jeigu iki kitos savaites niekas nepasirodys, eisiu ieskot stebuklo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynyoge: 03 vasario 2010 - 12:33
umma,sveikinimai thumbup.gif lengvo nešiojimo 4u.gif
driuska,o kokios problemos buvo pas jus,kaip čia pavyko natūraliai pastoti,kas pasikeitė?

Rosita,sveik 4u.gif Žiūrėk nepersitempk 4u.gif
Aš irgi ruošiuosi lapraskopijai,vieno kiaušintakio jau neturiu,kitas lyg pratekamas,bet rezultatų nėra schmoll.gif Histeroskopija man niekada neatlikta,gal prašyti,kad ir ją tuo pačiu padarytų,ar kaip čia viskas vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2010 02 03, 13:27)
manau jeigu iki kitos savaites niekas nepasirodys, eisiu ieskot stebuklo  ax.gif

nu butu nerealu!.... wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Na prašysiuosi į jūsų būrį... perėjau iš skyrelio IUI...man buvo atlikti 3IUI, bet visi nesekmingi, be to kaip išaiškėjo, darė iš "vandens" (ta prasme spermiukų buvo 1 arba 2 mln.).
Taigi pakeičiau gydytoją ir kliniką ir ištyrus MV paaiškėjo, kas apie jokias IUI net eiti kalba negali. be to IVF reiks daryti su + ISCI...
Aš ir turiu problemėlę, PKS. Dabar vartoju metformina ir reikia butinai per pora mėnesiu numesti svorio..turiu antsvorį verysad.gif verysad.gif kurį užsiauginau per visus IUI, na o iš šiaip nebuvau iš plonųjų..be to aukštas mano lasivas testosteonas...

Taigi noriu, kad priimtumėt pas save, nes tiesa pasakius apie IVF nieko labai konkretaus nežinau...
ir kaip tą svorį numesti? verysad.gif
na dar prie visos "puokštės" turiu depresiją, šiuo metu geriu antidepresantus ir raminančius. ar tai neįtakos? ar galima IVF atlikti?
mano "stažas" turbūt 7 metai.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2010 02 03, 15:07)
Sveikos mergaitės  4u.gif

4u.gif sveika prisijungusi ax.gif
as irgi cia neperseniausiai, bet merginos visada draugiskai pataria ax.gif
kur zadat IVF darytis?
o del svorio ir man reiketu susiiimti.... doh.gif bet kaip tai padaryti neturiu jokio supratimo biggrin.gif vis tikiuosi kad savaime nukris blush2.gif
o del depresijos ir mane buvo bekabinanti...bet SM prablaske, akyse prasviesejo..

Rosita 4u.gif saugok save ax.gif
Atsakyti