Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Sveikos, turiu ir as sita beda. Ji mane labai gazdina... Verciasi ir ant krutu, krutines ir ant blauzdu ir ant slaunu... pedu... nezinau kur dar nores issiverst. Greiciau ta rugpjucio 24d. Pasakytu, kad viskas gerai, nereik nervuotis verysad.gif Paveldejau is mociuciu ir mamos. taip kad nera kur dingt.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

mano mama kankina irgi beda su venom. Reikalinga operacija, bet lazerine per brangi, tai galvojam apie operacija standartiska. Ar dar kas operuojates paprastai ir gal koki gera gydytoja parekomenduotumet Vilniuje.
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 01 rugsėjo 2010 - 11:42
Labas,

na ka... as po operacijos jau. vakar "patvarke" mane lotuliukas.gif
Operavo GK klinikoje Klaipedoje, tad bandysiu atsakyti i jusu klausimus ir pasidalinti informacija....

QUOTE(Juratukas78 @ 2010 06 29, 08:15)
Ruosiuosi operuotis,  ir galvociau apie GK klinika, tik gal kas tiksliai zinot kokia vienos  kojos kaina su siuntimu? Ir dar domintu ar operacijos metu pašalina issipletusias venas ar ir kapiliarus uz ta pacia kaina. Ar kapiliarus reikia atskirai tvarkyti ir atskira kaina?

Klaipedoje vienos kojos kaina bent jau dabar yra 3000 lt. Su siuntimu nezinau kaip. Gydytojas tik minejo, kad is sios operacijos ligoniu kasos kompensuotu tik 500 litu. Kadangi Klaipedos skyrius dar nera pasirases sutarties su ligoniu kaskomis, tai man nekompensuos.
Kapiliaru turetu sumazeti po operacijos. Bet jei lieka, tai kaip supratau juos tvarko jau atskirai po kokiu 4 savaiciu...

Zodziu as vakar uz savo kojyte sumokejau 3000 lt.
Operacja truko gal valanda. Su lazeriuku paeme venas nuo kirksnies iki pat blauzdos (viena tokia turejau grazuole...).
Esu patenkinta, gydytojas labai fainas, jo jumoro jausmas raminanciai veikia, nes jei juokauja per operacija, vadinasi viskas ok smile.gif

Kokie rezultatai galesiu pasidalinti po kokiu 2 menesiu, tada viskas bus akivaizdu smile.gif

QUOTE(Kristuks @ 2010 06 29, 08:39)
Mane irgi domina paskutiniai klausimukai - ar už tą pačią kain ir veną sutvarko, ir kapiliarus?
O šiaip tai, kiek girdėjau, vienos kojos sutvarkymas kainuoja apie +-1500 Lt....  4u.gif  bet čia tik iš nuogirdų, o tiksliai nežinau... 4u.gif

Daugiau kainuoja, parasiau jau kiek. Bet tarkim, jei jums maziau ka tvarkyti reikia, gal ir maziau kainuotu... nezinau to... Po konsltacijos gydytojas pasakytu kas, kiek ir kaip... smile.gif

QUOTE(xde @ 2010 06 29, 13:08)
2009 sausi vienos kojos operacija kainavo 1800,buvo pritaikytos 2008m.kaina.Nuo 2009 m.,minejo,kad 2300.
Kapiliarai kartu netvarkomi.Bet,mano atveju,ju po operacijos labai sumazejo savaime.

Viska labai tiksliai parasei smile.gif

QUOTE(Juratukas78 @ 2010 06 29, 14:18)
Dar vienas klausimukas, gal galit pasakyti kokia GK KLINIKOJE vienos konsultacijos  pas angiochirurgą  kaina dėl venų? 4u.gif

Klaipedoje gydytojo Rolando Dagilaicio konsultacija kainavo 200 lt. Per ja padaro tyrimus visais reikiamais aparatais... ax.gif

QUOTE(xde @ 2010 06 29, 20:15)
nieko nemokejau,kazkokia akcija dare,kad tyrimas nemokamai,kai siaip 200lt.
O pagooglinusi radau dabar tokias kainas:
su ligonių kasom 2450, be 4000 lt.
Beje,Klaipedoje,girdejau,zymiai pigiau.
Dar priskaiciuokite tyrimus,reikia ir vieno mokamo kraujo tyrimo(kiti nemokamai,jei socialiai drausta)

Ir vel labai tiksliai viska parasei thumbup.gif
Visus kraujo tyrimus pasiradiau SORPO laroratorijoje - mokejau apie 100 lt smile.gif

QUOTE(loruki @ 2010 07 01, 01:16)
o jei turi siuntima operacijai vis tiek reikia moketi pinigelius? g.gif

Privacioje klinikoje TAIP... smile.gif
Atsakyti
Operavausi ir as venas, bet man pasalinta jau pries 3metus. Dare iprastine operacija, kadangi prie mano diagnozes lazeris jau netiko. atliko 14pjuviu per visa koja nuo kirksnies iki pedos. pjuviai gal 10-15mm, sugijo graziai, beveik nieko nesimato. Operacija atliko gyd. Bickauskas (jei gerai priesimenu), Vilniaus Antakalnio klinikose. realiai kainavo tik tvarsciai ir kitos priemones apie 100lt.
Atsakyti
o gal kas lanketes pas si gydytoja?
http://www.kardiolit...
kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Galkas operavotes koju venas Santariskiu klinikose?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 09 10, 21:10)
o gal kas lanketes pas si gydytoja?
http://www.kardiolit...
kokie atsiliepimai?

mano drauge, ten operavo klubu sanari. aptarnavimas puikus, gydytojai dirba tie patys kaip ir miesto ligoninese. pvz. ja operavo gydytojas, operuojantis ir Lazdynu kinikoje. Siulau rinktis gydytoja, o paskui jau gydymo istaiga pagal finansine bukle. Tas gydytojas, kuris operavo man venas, tuo pat metu operavo ir Sukicharos centre kur jo paslaugos kainavo tuo metu 3000lt.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2010 09 13, 16:35)
mano drauge, ten operavo klubu sanari. aptarnavimas puikus, gydytojai dirba tie patys kaip ir miesto ligoninese. pvz. ja operavo gydytojas, operuojantis ir Lazdynu kinikoje. Siulau rinktis gydytoja, o paskui jau gydymo istaiga pagal finansine bukle. Tas gydytojas, kuris operavo man venas, tuo pat metu operavo ir Sukicharos centre kur jo paslaugos kainavo tuo metu 3000lt.

Mes norim pas Zabuli, tai Santariskese kai paskambinau sake, registruoja pas kraujagisliu chirurga, bet kuris is gydytoju bus laisvas tas ir ateis. Tai va uztat ir eisim privaciai koncultacijai, o jau del operacijos gal su juo tarsimes kad Santariskese operuotu.
Atsakyti
Turėjau jau seniai atsiradusią (prieš kokius 15 m.) iššokusią veną blauzdoje. Didelių problemų dėl to niekada nejaučiau, tik paskutiniu metu jau ir mausti pradėdavo, tai mėšlungis traukdavo. Nusprendžiau operuotis, daugiau kosmetine prasme. Operaciją dariau prieš nepilną mėn., rugsėjo 1 d. Operavausi Vilniuje (kadangi čia ir gyvenu), VšĮ Vilniaus universitetinės Antakalnio ligoninės Dienos chirurgijos skyriuje (www.chirurgija.com). Gavau siuntimą iš poliklinikos chirurgo ir operaciją atliko tą pačią dieną, kitą dieną išrašė namo. Tik mane operavo tradiciniu būdu - du maži pjūviai, tris siūlės (jau ir dabar praktiškai pjūvių nesimato). Dėl operacijos lazeriu užklausiau, bet man kažkodėl jos nei pasiūlė, nei ja darė. Gal todėl kad nemokėjau į kišenę? g.gif Kadangi turėjau siuntimą, operaciją nieko nekainavo, tik elastinis tvarstį pirkau.
Atsakyti
QUOTE(miselegancija @ 2010 09 15, 23:00)
Dėl operacijos lazeriu užklausiau, bet man kažkodėl jos nei pasiūlė, nei ja darė. Gal todėl kad nemokėjau į kišenę? g.gif  Kadangi turėjau siuntimą, operaciją nieko nekainavo, tik elastinis tvarstį pirkau.

Antakalnio ligonineje lazeriu venu operaciju ir neatlieka,tik chirurgines.Be to,operacija lazeriu visada mokama,ar turetumete siuntima,ar ne.Uzsimokejus uz lazerine operacija speciali kojine jau ieitu i ta pacia kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 15 rugsėjo 2010 - 22:17
QUOTE(xde @ 2010 09 15, 23:17)
Antakalnio ligonineje lazeriu venu operaciju ir neatlieka,tik chirurgines.Be to,operacija lazeriu visada mokama,ar turetumete siuntima,ar ne.Uzsimokejus uz lazerine operacija speciali kojine jau ieitu i ta pacia kaina.

Tikrai atlieka tokias operacijas (nebent kalbam apie skirtingas ligonines, aš operavausi dar taip vadinamoje spec. ligoninėje Antakalnio gale, apie pačią operaciją ir kainas, kad NEMOKAMAI jos atliekamos irgi pabrėžiama tinklapio informacijoje, nuorodą buvau įrašiusi prieš tai) - pati prieš operaciją skambinau tinklapyje nurodytu telefonu ir klausiau apie tai, sakė atlieka lazeriu operacijas ir jos taip pat yra nemokamos. Taip pat apie tai klausiau ir pas operuojantį chirurgą (tik dėl kainos jau nesitikslinau), ar jie daro operacijas lazeriu, sakė daro, bet jeigu teisingai supratau chirurgo paaiškinimą, turi būti tam tikra venų patologija ar kažkas panašaus, kada tai būtų atliekama lazeriu. Tik va, man todėl ir keista, kad privačioje ligoninėje, tai gali pasirinkti operacijos būdą, o jau valstybinėje - nelabai ką novatoriškesnio tau ir pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(miselegancija @ 2010 09 15, 22:45)
Tikrai atlieka tokias operacijas (nebent kalbam apie skirtingas ligonines, aš operavausi dar taip vadinamoje spec. ligoninėje Antakalnio gale, apie pačią operaciją ir kainas, kad NEMOKAMAI jos atliekamos irgi pabrėžiama tinklapio informacijoje, nuorodą buvau įrašiusi prieš tai) - pati prieš operaciją skambinau tinklapyje nurodytu telefonu ir klausiau apie tai, sakė atlieka lazeriu operacijas ir jos taip pat yra nemokamos. Taip pat apie tai klausiau ir pas operuojantį chirurgą (tik dėl kainos jau nesitikslinau), ar jie daro operacijas lazeriu, sakė daro, bet jeigu teisingai supratau chirurgo paaiškinimą, turi būti tam tikra venų patologija ar kažkas panašaus, kada tai būtų atliekama lazeriu. Tik va, man todėl ir keista, kad privačioje ligoninėje, tai gali pasirinkti operacijos būdą, o jau valstybinėje - nelabai ką novatoriškesnio tau ir pasiūlys.

Nei vienoje valstybinėje ligoninėje lazerinės venų operacijos neatliekamos. Antakalnio ligoninė, (buvusi spec. ) turi lazerį, kurį naudoja stuburo operacijoms. Teoriškai juo galima atlikti ir venų opeacijas, bet praktiškai nėra nupirkta nei vieno šviesolaidžio tinkančio venoms- tik stuburo išvaržoms. Jei operuojančio chirurgo pavardė Tara......ius , tai jis žodžiais daug ką operuoja, bet tikrai nėra padaręs nei vienos lazerinės venų operacijos ir šiai dienai neturi net techninių galimybių (nėra šviesolaidžių) atlikti tokią operaciją. Valstybinės ligoninės , apart Antakalnio spec. neturi lazerių, kuriuos galima pritaikyti venoms, todėl ir nesiūlo. O neturi todėl, kad operacijos savikaina didelė, o valstybinės gydymo įstaigos oficialiai negali imti priemokų. Operacija į minusą- ligoninė link bankroto. smile.gif

P.S. Jei kas turi klausimų apie lazerius ir venas, klauskit, pasistengsiu atsakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gravis: 15 rugsėjo 2010 - 23:32