Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Norėjau jūsų paklausti, galbūt kuri žinote apie operacijas Ortopedijos klinikoje pas gydytoją L. Veličką. Kaip vyksta operacijos, kiek laiko dar tenka užsibūti po operacijos ir kokie ispūdžiai jos metu ir po jos ax.gif Taip pat ar duoda vaistus (raminamus ar nejautrą) ir kokius? 4u.gif
Atsakyti
Nu siaubas, kiek serganciu sia liga,o dar sako, kad aceit po 50metu daugiausia suserga... Nieko panasaus, man idomu, del ko gydytojai laukiantis neperspeja, kad reiketu deveti spec. pedkelnes, kad butu gerai daugiau judet, maziau sedet, bet pagulet geriau ir pan. Po gimdymo (CP), sast hemorojus, po pusmecio (per karscius) venos lauk islindo ir toliau sekmingai lenda lauk. Man jau fobija vystosi. Kad ir kokius cyclo3fort, detraleksus (nuo kuriu uzia galvoj) ar ginkorfortus gerciau, kad ir kiek troxevazinai, venorutonais, liotonais tepciau jos vis lenda ir kasdiena vis labiau, pakinklyje sauna virsun visa riebi vena. Mama tik akis varto, jai paciai neuzilgo 50m, bet kojos daugiausiai kapiliaru tinklu israizgytos, tetu, mociuciu nei tinklo, nei per daug issokusiu venu nera. Kas cia darosi po velniu, tai vienas dievas zino. Angiochirurgas, jei ten buvo angiochirurgas, pasake, kad per daug save matau!!! Tai kurgi nematysi, kai visa violetiniu kraujagysliu isvagota! Ka daryt????!!!! Viso kuno juk lazeriu nenusvitinsi, vaistu tiek prisiryt negali, o gyvenima trumpina tai ne tas zodis...
Be to, angioch. man aiskino, kad tokia mano oda, aceit plona! Nu tai kodel jin tokia pries tai nebuvo, nejaugi jis toks kvailas ir nezino, kad sergant sita liga oda ploneja... Abejoju, kad VRCP koks nors vienas savo darba ismanantis gydytojas yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murlyka: 02 lapkričio 2010 - 14:43
4u.gif merginos, apturejusios lazerine koju venu operacija - po kiek laiko po operacijos "atitirpoP vieta prie kauliuko, kur lazeri iveda? man ten ji tokia "nutirpus", ir i vakara smarkiai patinsta, lyg buciau issisukus...

Busiu dekinga uz pasidalinima info.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2010 11 02, 16:12)
4u.gif  merginos, apturejusios  lazerine koju venu operacija - po kiek laiko po operacijos  "atitirpoP vieta prie kauliuko, kur  lazeri iveda?  man ten ji tokia "nutirpus", ir i vakara smarkiai patinsta, lyg buciau issisukus...

Busiu dekinga uz pasidalinima info....  4u.gif

Desinej kojoj neturiu nutirpimo, o kairej kojoj ir iki siol dar truputi jauciasi nutrirpimas, bet jis po mazu slegsta... Gydytojas sake, kad iki ė menesiu gali jaustis patirpimas...
Siulaui pamazele svelniai masazuoti vakare kokia 10-15 min smile.gif Man padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2010 10 26, 11:20)
4u.gif  Man jau savaite po kombinuotos (lazeriu ir chirurginiu budu) operacijos BMP klinikoj, Kaune.
Galiu pasakyti, kad koja operuota pajauciau pries dvi dienas tik, nes iki to laiko ziauriai skaudejo galva, tai kojos ne nejauciau....
Papuoliau i 5 procentus, kurie po spinalines nejautros jaucia migreninius galvos skausmus. Aciu die, tai laikina, jau dvi dienas jauciu, kad koja operuota, galvos nebeskauda. smile.gif

Apie aptarnavima BMP - galiu pasakyti kad viskas super, tik nustebau, kad kojiniu kompresiniu neduos.

Pavasari, derinant opercijos data, buvo kalbeta, kad kojines iena i operacijos kaina. Dbr po operacijos, xirurgas pasake, kad kazkas ten jiems nepavyko,  ir gausiu kompresines kojines pirkti pati. Taip, kad uz vienos kojos operacija mokejau 1200 +  kazkur 200 litu bus uz kompresines kojines.  Apie rezultatus kalbeti dar anksti, nes koja zydi visomis vaivirykstes spalvomis... smile.gif

Truputi neramina, kad nejautri kojos vieta ties kulniuku, per kur kaip suprantu buvo ivestas tas lazeris.... smile.gif

Gal galima būtų plačiau sužinot, kas čia per kombinuotas metodas? Kuo jis geras be to, kad pigesnis nei operuojantis vien lazeriu?

Buvau ketvirtadienį III-ioj ligoninėj konsultacijoj pas gyd. Magalengą, tai taip pat nustatė abiejų kojų varikozę ir sakė reikalinga operacija. Kai užklausiau apie lazerinę, tai sakė, kad operuoti lazeriu jie planuoja pradėti maždaug po mėnesio ir dar užsirašė mano kontaktus. Bet kai pasidomėjau lazerinių kainom, tai verysad.gif Mūsų šeimai tai per daug... dar po 1200 kojai dar gal sukrapštytume...
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2010 11 08, 14:42)
Gal galima būtų plačiau sužinot, kas čia per kombinuotas metodas? Kuo jis geras be to, kad pigesnis nei operuojantis vien lazeriu?

Buvau ketvirtadienį III-ioj ligoninėj konsultacijoj pas gyd. Magalengą, tai taip pat nustatė abiejų kojų varikozę ir sakė reikalinga operacija. Kai užklausiau apie lazerinę, tai sakė, kad operuoti lazeriu jie planuoja pradėti maždaug po mėnesio ir dar užsirašė mano kontaktus. Bet kai pasidomėjau lazerinių kainom, tai  verysad.gif  Mūsų šeimai tai per daug... dar po 1200 kojai dar gal sukrapštytume...

man aiskino taip, kad lazeriu gali sunaikinti tiesu kamiena, o vageles (kilpas) turi ispjaut chirurginiu budu. xirurgas jums paaiskintu placiau....
Atsakyti
pasižiūrėkit adresu www.tonus.lt, jie prekiauja kompresinėmis kojinėmis, tikrai kainos mažesnės nei Solidea ar pan. firmos. Pati iš tonus.lt po kojos venos operacijos pirkau kompresines pėdkelnes ir kojines iki kirkšnies, jas mūviu praktiškai kas dieną. Negaliu palyginti su kitų firmų kompresinėmis pėdkelnėmis, bet šitos pirktos man visai thumbup.gif .
Atsakyti
Sveikos smile.gif Jau 3 savaites kaip issioperavau vena 3 ligoninej ,Kaune.Jauciuosi klaikiai.Diena tai dar dar...Bet naktimis neleidzia miegoti skausmas,aptirpimas prie pedos.Gal kas susidure su panasia padetim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(silwijana @ 2010 11 16, 13:04)
Sveikos smile.gif Jau 3 savaites kaip issioperavau vena 3 ligoninej ,Kaune.Jauciuosi klaikiai.Diena tai dar dar...Bet naktimis neleidzia miegoti skausmas,aptirpimas prie pedos.Gal kas susidure su panasia padetim verysad.gif

Nezinau kokiu budu operavaisi... Man su lazeriu kai viska padare, tai aptirpimas jautesi ilgai - apie 2 menesius, tempima jauciau apie menesi, o didelio skausmo jokio nejauciau...
Atsakyti
Noriu pasiteirauti - ar pasidarius operaciją gali būti, kad ateityje vėl reikės operuotis?
Man irgi paskirta operacija, manau rinksiuosi chrurginiį būdą. Tik va galvoju ar tik nebus po tos operacijos dar blogiau? g.gif
Atsakyti
as ka tik is chirurgo konsultacijos, sake operuotis reiks. verysad.gif paklausiau kaip geriau, tai atsake chirurginiu, lazeriu sake visos problemos niekada neisprendzia, nes ten kazkur kazko nepasiekia iki galo(tiksliai nepasakysiu, nes jis ten mediciniskai aiskino). po kurio laiko, priklausomai nuo zmogaus, problema atsinaujina, sake ne viena verke jau kodel vel gumbai islindo... pinigu sumoka nemazai, o problema lieka. sake geriau pataupyk pinigelius....
tai va, bet kazkaip baisu tuo chirurginiu man, jau buvau sugalvojus lazeriu, bet dabar abejot pradejau... sake svarbiausia gerai issirinkt chirurga, geras chirurgas randu baisiu tikrai nepaliks... g.gif
gal yra kas jau daresi chirurginiu? kaip sveikot, ar ilgai skaudejo? apie lazerius daug atsiliepimu, o apie chirurgini mazokai, gal kas papasakos? 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

noreciau paklausti tu, kurios nesioja kompresines kojines iki kirksnies. ar jums nesmunka tos kojines zemyn? ar kazkaip jas pritvirtinat?

klausiu todel, kad mano vyrui jas paskyre, nupirkom, bet negali nesioti.... nuolat smunka, suvaziuoja ties keliu.... gal sakau kokiu gudrybiu yra, kaip jas pritvirtinti?
Atsakyti