Nu siaubas, kiek serganciu sia liga,o dar sako, kad aceit po 50metu daugiausia suserga... Nieko panasaus, man idomu, del ko gydytojai laukiantis neperspeja, kad reiketu deveti spec. pedkelnes, kad butu gerai daugiau judet, maziau sedet, bet pagulet geriau ir pan. Po gimdymo (CP), sast hemorojus, po pusmecio (per karscius) venos lauk islindo ir toliau sekmingai lenda lauk. Man jau fobija vystosi. Kad ir kokius cyclo3fort, detraleksus (nuo kuriu uzia galvoj) ar ginkorfortus gerciau, kad ir kiek troxevazinai, venorutonais, liotonais tepciau jos vis lenda ir kasdiena vis labiau, pakinklyje sauna virsun visa riebi vena. Mama tik akis varto, jai paciai neuzilgo 50m, bet kojos daugiausiai kapiliaru tinklu israizgytos, tetu, mociuciu nei tinklo, nei per daug issokusiu venu nera. Kas cia darosi po velniu, tai vienas dievas zino. Angiochirurgas, jei ten buvo angiochirurgas, pasake, kad per daug save matau!!! Tai kurgi nematysi, kai visa violetiniu kraujagysliu isvagota! Ka daryt????!!!! Viso kuno juk lazeriu nenusvitinsi, vaistu tiek prisiryt negali, o gyvenima trumpina tai ne tas zodis...
Be to, angioch. man aiskino, kad tokia mano oda, aceit plona! Nu tai kodel jin tokia pries tai nebuvo, nejaugi jis toks kvailas ir nezino, kad sergant sita liga oda ploneja... Abejoju, kad VRCP koks nors vienas savo darba ismanantis gydytojas yra...