QUOTE(Indula @ 2011 01 28, 11:36)

Tai ką, nieko negert?Aš Jūsų gerb. Gydytojau klausiau, kokius vaistus jūs rekomenduojate gerti?Ar Jūs nieko nerekomenduojate savo pacientams?
na aš ne gydytoja, o tik moteris nemažai laiko kamuojama venų ir galiu tik iš savo patirties pakomentuoti, kad kai po dviejų vaikučių mano šeimos gydytoja rekomendavo kreiptis į angiochirurgą dėl operacijos, man buvo taip baisu, kad

bandžiau visas kitas priemones

kojines, tepalus, venotonikus apytiksliai 7 metus, bet kai pradėjau lauktis trečią kartą, padėtis ženkliai komplikavosi ir buvo diagnozuota venų varikozė

bet per tuos 7 metus subrendau operacijai, nes visos aukščiau išvardintos priemonės tik palengvina simptomus, bet ligos negydo

venotonikų poveikis iš pradžių juntamas ilgiau (užtekdavo išgerti po vieną dėžutę į pusmetį), ilgainiui prireikė gerti nuolatos

. Kojinės neužsidedi, koja ištinsta

Tepalas veikia vietiškai ir labai trumpai, kol guli ir laikai kojas iškėlusi, tai super, bet jeigu reikia judėti, ilgiau pasėdėti, tai menkas pagalbininkas

tad iš savo patirties reziumuojant, nėra vaistų kurie gydytų šią ligą (bent jau kol kas), tik chirurgija. Kita vertus, per tuos 7 metus ir medicina pažengė į priekį - atsirado radiochirurgija, lazeris, ne tik skalpelis ir narkozė

, tad apsispręsti buvo žymiai lengviau

o ypač kai savo noru ir ant savo kailio viskas išbandyta