Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(rolandas_d @ 2011 02 12, 23:41)
Kaip matau, čia daug ką erzina mano patarimai, o ypatingai nemokamos konsultacijos. Pabandysiu paaiškint, kodėl jos atsirado.
kam reiks mano pagalbos ar patarimo, pagal galimybes aš padėsiu.
Su pagarba R.D.

4u.gif sekmės Jums ir , kad tik kuo daugiau apsilankytų medikų, kurie pakonsultuotų mus thumbup.gif .
Atsakyti
Laba,

Dekoju gerb R.D ir "beveik"kolegai rolleyes.gif priemusiam konsultacijai 4u.gif
Belieka dabar uzsirasyti gydymui,ka greitu laiku padarysiu .
Ir be abejo pasidalinsiu su visomis gydymo rezultatais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 15 vasario 2011 - 22:22
Norejau parasyt ir gydytojo labai paklausti:

Issipletusios venos- seimynine problema Ir as ir brolis ir mama jau esam isoperave kojas.
Pati 2009 metais operavau koja, dabar po metu venos issiplete dar labiau. Esu pilno kuno sudejimo(visa gyvenima esu tokia, turiu policistoze)
Dabar esu tokioj busenoj kad tiesiog norisi verkti... Kojos baisiosm kad net geda pries vyra nusirengt. .. Gydytojas isoperaves kojas pasake tik nesioti pedkelne, nei vaistu venom ar kazkokiu papildu. Koju galunes sala... Nezianu ka ir daryti. Gyvenu Klaipedoje ir svarstau apie radiologinio budo salinima.
Ar galite patarti i kuria klinika Klaipedoje kreiptis ir kokiu gal maiso papildu ar ko pagerti? Kad venu sieneles taptu ne tokios "trapios"
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2011 02 19, 01:20)
Norejau parasyt ir gydytojo labai paklausti:

Issipletusios venos- seimynine problema Ir as ir brolis ir mama jau esam isoperave kojas.
Pati 2009 metais operavau koja,  dabar po metu venos issiplete dar labiau. Esu pilno kuno sudejimo(visa gyvenima esu tokia, turiu policistoze)
Dabar esu tokioj busenoj kad tiesiog norisi verkti... Kojos baisiosm kad net geda pries vyra nusirengt. .. Gydytojas isoperaves kojas pasake tik nesioti pedkelne, nei vaistu venom ar kazkokiu papildu. Koju galunes sala... Nezianu ka ir daryti. Gyvenu Klaipedoje ir svarstau apie radiologinio budo salinima.
Ar galite patarti i kuria klinika Klaipedoje kreiptis ir kokiu gal maiso papildu ar ko pagerti? Kad venu sieneles taptu ne tokios "trapios"

Radiologinis, tai matyt turejot mintyse radiochirurginį gydymą. Tai nelabai yra ką patarti. Šis metodas prienamas tik Nortway medicinos centre. Jei arčiausiai Klaipėdos, tai Kretingoje.
Maisto papildai praktikoje iš tiesų nelabai "stiprina" venas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 02 21, 14:32)
Radiologinis, tai matyt turejot mintyse radiochirurginį gydymą. Tai nelabai yra ką patarti. Šis metodas prienamas tik Nortway medicinos centre. Jei arčiausiai Klaipėdos, tai Kretingoje.
Maisto papildai praktikoje iš tiesų nelabai "stiprina" venas.    g.gif

Nestiprina? Tai manot geriau nebegert cyclo 3 fort ir nesitept Troxevazinu?

Ar as ne viska idemiai skaiciau ar neuzstrigo, bet gal kas nors galit parasyt, kiek konsultacija kainuoja GK klinikoje?
Atsakyti
Sveiki, perskaičiau visą temą biggrin.gif ir norėčiau paklausti gerbiamo gyd. R.D. kokiomis dienomis konsultuoja Klaipėdoje ir kokiomis dienomis Vilniuje...taip pat domina ir kaina ax.gif
GK puslapyje tokios informacijos neradau...
Iš anksto dėkoju 4u.gif

Pati esu iš Tauragės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agni.e: 23 vasario 2011 - 13:55
As noreciau paklaust apie ranku venas.Ant plastaku labai issoksta venos.jos pas mane visada budavo iskilios,bet paskutiniu metu jau nenormaliai,net jauciu kaip verzia,ypac jei silta ar arbatos isgeriu karstos.Darbas sedimas,Vienos kojos blauzdos venos jau matosi.Gal kam teko susidurt su sia problema?Laukiu pasisakymu ir is Rolando D.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2011 03 05, 23:47)
As noreciau paklaust apie ranku venas.Ant plastaku labai issoksta venos.jos pas mane visada budavo iskilios,bet paskutiniu metu jau nenormaliai,net jauciu kaip verzia,ypac jei silta ar arbatos isgeriu karstos.Darbas sedimas,Vienos kojos blauzdos venos jau matosi.Gal kam teko susidurt su sia problema?Laukiu pasisakymu ir is Rolando D.Aciu 4u.gif

Daugumai žmonių matosi rankų venos. Tai nėra liga. Neteko susidurti, kad būtų naikinamos rankų venos. Pagrindinės "matomumo" priežąstis, mano manymu, plonas poodis (kaina už lieknumą smile.gif) ir "skaidri" oda, kurią padovanojo tėvai. Pasikartosiu, kad ne visos venos, kurios matosi, yra nesveikos.
R.D.
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 03 06, 11:03)
Daugumai žmonių matosi rankų venos. Tai nėra liga. Neteko susidurti, kad būtų naikinamos rankų venos. Pagrindinės "matomumo" priežąstis, mano manymu, plonas poodis (kaina už lieknumą smile.gif) ir "skaidri" oda, kurią padovanojo tėvai. Pasikartosiu, kad ne visos venos, kurios matosi, yra nesveikos.
R.D.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet jos tiesiog isprogsta ir alinkiniai jau klausineja kas man yra doh.gif ,o dar pries 2men niekas nepastebedavo metu metus.
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2011 03 06, 22:57)
Aciu uz atsakyma 4u.gif Bet jos tiesiog isprogsta ir alinkiniai jau klausineja kas man yra doh.gif ,o dar pries 2men niekas nepastebedavo metu metus.

Kai ant vyro ranku venos matosi tai normalu, bet jei ant moters.. Vistiek manau, kad tai venu varikoze. Kodel ranku kraujagysles turetu skirtis nuo koju? Jei karta pampsta tai pampsta visos. Ir kai jos pampsta ir lenda i pavirsiu tarkim ant zasto ar dilbio tai skauda!
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2011 03 06, 23:22)
Kai  ant vyro ranku venos matosi tai normalu, bet jei ant moters.. Vistiek manau, kad tai venu varikoze. Kodel ranku kraujagysles turetu skirtis nuo koju? Jei karta pampsta tai pampsta visos. Ir kai jos pampsta ir lenda i pavirsiu tarkim ant zasto ar dilbio tai  skauda!

Nezinau, kaip trumpai paaiskinti. Pacios kraujagysles savo struktura nesiskiria nei rankoj, nei kojoj. Tiesiog skiriasi baseino turis ir veninis spaudimas. Kojose jis yra didelis, jei subyra voztuvai ir gali sukelti audiniu medziagu apykaitos sutrikimus. Spaudima sudaro kraujo stulpas nuo sirdies iki kulksneliu. Ranku venose niekada nebus tokio veninio spaudimo, kadangi venos zenkliai siauresnes ir baseinas tik nuo pazasties iki rieso. Vien tik del pavirsiniu venu jis niekada nesulelia audiniu medziagu apykaitos sutrikimu, todel ir traktuojamas tik kosmetine problema. Nesu tikras, kad kas nors supras, ka parasiau smile.gif.
Venu negali skaudeti, kadangi jose nera skausminiu receptoriu. Skauda aplinkinius audiniu nuo fizinio kruvio ar dar ko nors.
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 03 07, 00:44)
Nezinau, kaip trumpai paaiskinti. Pacios kraujagysles savo struktura nesiskiria nei rankoj, nei kojoj. Tiesiog skiriasi baseino turis ir veninis spaudimas. Kojose jis yra didelis, jei subyra voztuvai ir gali sukelti audiniu medziagu apykaitos sutrikimus. Spaudima sudaro kraujo stulpas nuo sirdies iki kulksneliu. Ranku venose niekada nebus tokio veninio spaudimo, kadangi venos zenkliai siauresnes ir baseinas tik nuo pazasties iki rieso.  Vien tik del pavirsiniu venu jis niekada nesulelia audiniu medziagu apykaitos sutrikimu, todel ir traktuojamas tik kosmetine problema.  Nesu tikras, kad kas nors supras, ka parasiau smile.gif.
Venu negali skaudeti, kadangi jose nera skausminiu receptoriu. Skauda aplinkinius audiniu nuo fizinio kruvio ar dar ko nors.

Supratau, dekui uz paaiskinima smile.gif vadinasi del to nereik per daug pergyvent, negrazu, bet sveikatai labai nekenkia. Kiek esu skaiciusi, tai ir netvarko tokiu dalyku niekas. O skaudejo po to kai siek tiek panesiojau vaika ir ant ranku (po smagaus pasopejimo) issryskejo storos melynos kraujagysles.
Nejaugi istikro turint sia liga kelt galima tik iki 5kg svorio?
Atsakyti