Labai prašau, nediskutuokim apie nemokamas konsultacijas ir nedarykit išvadų. Tai nėra šios temos esmė. Rašiau, kodėl taip padariau. Pacientų ir darbo man tikrai netrūksta. Pradeda trūkt sveikatos susitvarkyt su fiziniu krūviu.
Visada labai pozityviai priimu kritiką. Eleele, galiu Jūsų tik atsiprašyti, kad, dėl kažkokių priežąsčių, nepateisinau Jūsų lūkesčių. Gydytojas ne robotas, o toks pats žmogus, kaip ir Jūs. Gyvenime pasitaiko situacijų, kada kažką gali padaryti geriau, nei padarei. Jei likote nepatenkinta konsultacija, tai mano kaltė.
Man savaitėlė po venų operacijos. Dariausi Kaune Bendrosios medicinos praktikos klinikoje, operavo gydytojas Č. Klimas. Labai dėkinga esu šitam daktarui, taip gražiai atliko savo darbą. Kiek metų slėpiausi po ilgais sijonais.. o jis paliko tik mikroskopinius pjūvelius.....
Beje, buvo "klasikinė" operacija, nes lazeriui jau per daug išsivertę mano venos buvo....

Beje, buvo "klasikinė" operacija, nes lazeriui jau per daug išsivertę mano venos buvo....

Na va, pribendau ir as isspresti savo problema.
Pries vestuves apturejau 10 maloniu limfodrenaziniu masazu, po vestuviu is karto pastojau. Pati nei maciau tu savo venu, nei ka. Aukle pamate ir pasake, kai su chalatuku mane pamate
O as ir nesupratau iki tol ko tos kojos sunkios tokios. Ot tai blondine.
Antras vaikas po poros metu gime, nuejau pries savaite i pora limfo masazu, bo masaziste sake, kad viskas gerai, ji nieko nepakenks, blauzdos, ant kurios ta issipletusi vena, net nelies. Rezultate po 2 masazu - pablogejimas ir maudzia jau ir kita koja. Masaziste sita - ant sakos uz tokias baikas.
Va, cia pasiskundziau kas prie ko, o siaip turiu klausimu.
Norejau Gerb. Gydytojo paklausti kada galima apsieiti su skleroterapija, o kada jau tenka operuotis.
Jei operuotis (lazeriu) dabar, ar geguzes paciam gale (atostogos nuo 05 29) galeciau skristi lektuvu ir kaitintis sauluteje? Tas pats ir del skleroterapijos.
Siuo metu maitinu. Kiek skaiciau, lazeri naudoti galima, o skleroterapija?
Kasdien sportuoju po 2-2.5 val saleje (kardio treniruokliai, dinaminiai pratimukai, taip sakant, nesikacalinu
). Kada galima sugrizti prie sporto abejais atvejais?
Kokius tyrimus reikia tureti pasidarius pries lazerio operacija ir skleroterapija?
Ar visoms po lazerio reikia leistis vaistus savaite? Labai bijau adatu.
Va.
Esu uzsirasiusi konsultacijai GK Klinikoje ir is karto operacijai sekanciai dienai, tai norisi visa informacija surinkti ir apdoroti, nes po konsultacijos kaip ir neturesiu labai daug laiko apsisprendimui. Dekoju Jums is anksto.
Pries vestuves apturejau 10 maloniu limfodrenaziniu masazu, po vestuviu is karto pastojau. Pati nei maciau tu savo venu, nei ka. Aukle pamate ir pasake, kai su chalatuku mane pamate

Norejau Gerb. Gydytojo paklausti kada galima apsieiti su skleroterapija, o kada jau tenka operuotis.
Jei operuotis (lazeriu) dabar, ar geguzes paciam gale (atostogos nuo 05 29) galeciau skristi lektuvu ir kaitintis sauluteje? Tas pats ir del skleroterapijos.
Kasdien sportuoju po 2-2.5 val saleje (kardio treniruokliai, dinaminiai pratimukai, taip sakant, nesikacalinu

Kokius tyrimus reikia tureti pasidarius pries lazerio operacija ir skleroterapija?

Va.

Mane taip pat domina , kada galiu pradet sportuoti normaliai , nors neiskenciau ir nuėjau šiandien po skleroterapijos praėjus mažiau nei savaitei
betsportavau su kompresinem pedkelnem,
kas buvo baisiai nepatogu

QUOTE(edicike @ 2011 03 14, 22:23)
Mane taip pat domina , kada galiu pradet sportuoti normaliai , nors neiskenciau ir nuėjau šiandien po skleroterapijos praėjus mažiau nei savaitei
betsportavau su kompresinem pedkelnem,

dvi savaites

QUOTE(rolandas_d @ 2011 03 15, 17:19)

Tokios mes jau tos moterys nekantrios, norim iškart visko

QUOTE(Lina.Marija @ 2011 03 14, 16:32)
Na va, pribendau ir as isspresti savo problema.
O as ir nesupratau iki tol ko tos kojos sunkios tokios. Ot tai blondine.
Antras vaikas po poros metu gime, nuejau pries savaite i pora limfo masazu, bo masaziste sake, kad viskas gerai, ji nieko nepakenks, blauzdos, ant kurios ta issipletusi vena, net nelies. Rezultate po 2 masazu - pablogejimas ir maudzia jau ir kita koja. Masaziste sita - ant sakos uz tokias baikas.
). Kada galima sugrizti prie sporto abejais atvejais?
Va.
Esu uzsirasiusi konsultacijai GK Klinikoje ir is karto operacijai sekanciai dienai, tai norisi visa informacija surinkti ir apdoroti, nes po konsultacijos kaip ir neturesiu labai daug laiko apsisprendimui. Dekoju Jums is anksto. 

Va.

1. Jei vožtuvėliai subyrėję didžiojoje arba mažojoje poodinėse venose ir jei venos diametras >5mm, skleroterapija neapsieisite.
2. Lėktuvu skristi galėsit.
3. Maitinimas nėra kontraindikacija
4. Sporto salė po lazerio 8d, po sklero 2 sav.
5.Prieš bet kokia operacija reikia atlikti bendrą kraujo tyr., Krešėjimo tyr., kraujo grupę, Gliukozės kiekį kraujyje ir elektrokardiogramą. Skleroterapijai laboratorinių tyrimų nereikia.
6. Nevisoms.

Turiu šią problemą. Bent manau, kad turiu, nes su metais vis labiau ryškėja venos, viena matosi labai ryškiai, kartais jos tiesiog tvinkčioja, skauda po didesnio fizinio krūvio, konsultuotis dėl to nebuvau dar niekur , bet tiesą pasakius bijau net pagalvoti apie peraciją. Mano mama turi šią ligą (matyt ir aš iš jos paveldėjau), prieš kelioliką metų jai buvo padaryta chirurginė operacija. Po jos ne tik nepagerėjo, bet pablogėjo. Praėjo keli metai - vėl operacija tik kitoje ligoninėje, kur pasakė, jog pirmosios operacijos metu buvo tiesiog "bile kur" papjaustyta, bet jokių "pataisymų" nedaryta. Dabar ji po dviejų kojų venų operacijų, kojos vistiek tinsta, prieš porą metų prasidėjo uždegimai, kojos net pajuoduodavo tarpais.... ir niekaip neišsigydo. Gal ir amžius jau kaltas ( mamai 52 metai )....
QUOTE(rolandas_d @ 2011 03 16, 00:00)
1. Jei vožtuvėliai subyrėję didžiojoje arba mažojoje poodinėse venose ir jei venos diametras >5mm, skleroterapija neapsieisite.
5.Prieš bet kokia operacija reikia atlikti bendrą kraujo tyr., Krešėjimo tyr., kraujo grupę, Gliukozės kiekį kraujyje ir elektrokardiogramą. Skleroterapijai laboratorinių tyrimų nereikia.
6. Nevisoms.

6. Nevisoms.

Labai dekui uz atsakymus. Nekantriai lauksiu Jusu verdikto.

QUOTE(jage @ 2011 03 14, 16:01)
Man savaitėlė po venų operacijos. Dariausi Kaune Bendrosios medicinos praktikos klinikoje, operavo gydytojas Č. Klimas. Labai dėkinga esu šitam daktarui, taip gražiai atliko savo darbą. Kiek metų slėpiausi po ilgais sijonais.. o jis paliko tik mikroskopinius pjūvelius.....

Aš BMP pas Č. Klimą prieš du metus irgi operavausi venas, tik lazeriu. Tikrai superinis gydytojas. Labai maloniai bendraujantis. Iš pradžių labai bijojau operacijos, bet jis taip mane nuramino, taip gerai nuteikė, kad visos baimės dingo

Labas vakaras
Jungiuosi į besiruošiančių operuotis kojų venas lazeriu gretas. Operacija numatoma MDC balandžio viduryje. Ir noriu, ir šiek tiek nedrąsu. Na, gerai, prisipažįstu - labai nedrąsu. Tai bus pirmoji operacija mano gyvenime.
Silpnas kojų venas paveldėjau genetiškai. Situacija dar labiau pablogėjo po gimdymo.
Jungiuosi į besiruošiančių operuotis kojų venas lazeriu gretas. Operacija numatoma MDC balandžio viduryje. Ir noriu, ir šiek tiek nedrąsu. Na, gerai, prisipažįstu - labai nedrąsu. Tai bus pirmoji operacija mano gyvenime.
Silpnas kojų venas paveldėjau genetiškai. Situacija dar labiau pablogėjo po gimdymo.
Sveikos, koleges. Na stai ir as po venu operacijos
Man atlikta klasikine
Puikiai savo darba atliko profesionalas Linas Velicka KMUK
Dar tik trecia diena, o as jau puikiai jauciuosi, vaikstau
Jokiu siulu net nereikes istraukineti, perrisimu nereikia