Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

man siandien iseme siulus,as dar vis bintuoju,siandien skauda,kaip niekada,gal kad daugiau vaiksciojau g.gif
Atsakyti
O aš prieš 3 sav pasidariau radiochirurginę venų operaciją... va, dabar jau mėlynes baigia pageltonuot... o šiaip atrodo viskas čiki... ryt važiuosiu pooperacinei apžiūrai ekoskopu, kad įsitikint ar tikrai vena sunyko..... smile.gif

Atsakyti
Sveikos , siandien buvau pas G. Griga ir verdiktas- operuoti butinai unsure.gif tad geguzes 5 arba 10 diena operacija 4u.gif na tikekimes viskas bus ok rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikutes,

gal galit patarti pas koki gyd nueiti Kaune? Kokios mazdaug kainos uz konsultacijas ir uz operacijas? ACIU labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Po operacijos praejo jau menuo, tai galiu pasidalinti visais ispudziais. Operavausi lazeriu GK Klinikoje pas gydytoja R.Dagilaiti. Operacija truko pusvalandi, skaudejo simboliskai, nes nemegstu adatu. Pati ir atvairavau ir parvairavau namo po operacijos, nes vaistuku atsisakiau, kadangi dar maitinu kudiki. Nakti pabudau nuo nezmonisko skausmo, bet pavaiksciojau ir praejo. Tempimas jautesi kelias dienas, bet tik tiek. Sekancia diena po operacijos nueme tvarsti, likau su kojine. Jau astunta diena ejau sportuoti. Duriu vietose like mazi taskiukai, melyniu nebera, o ir buvo ten, kur ejo pati vena ir tokios nelabai rimtos. Gydytojui ir personalui labai dekui uz viska. Kojytes dabar grazios, galima nors ant podiumo lotuliukas.gif
Sekmes visoms, kas turi klausimuku, rasykite i az, temos neseku. Dar karta dekui gydytojui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina.Marija: 26 balandžio 2011 - 15:00
QUOTE(rolandas_d @ 2011 01 26, 01:50)
Jei skundai tik kapiliarai, kuriu dabar NESIMATO (nera tinimo, meslungio, skausmo), tai konsultuotis neverta. smile.gif

Gal kas parekomenduos 4u.gif Oras jau syla ir man ant kojyciu (slaunu, per kelio linki) atsiranda sutrukinejusiu kapiliaru. Vasara kai karsta, ju bus pilnos kojos ax.gif Ka paratumete tepti, gerti ar pan, kad sustabdyti ju atsiradima ar netgi isnaikinti? Esu bandziusi berods Lioton tepala, efekto jokio, o ir labai greitai baigiasi. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos po operaciju, kokias kojines perkate ir kur? noretusi kad labai i akis nekristu kad kazkas ne taip blush2.gif blush2.gif Ar jos kaip pedkelnes ar tik kojines iki kirksnies? Labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2011 04 27, 12:17)
Gal kas parekomenduos 4u.gif  Oras jau syla ir man ant kojyciu (slaunu, per kelio linki) atsiranda sutrukinejusiu kapiliaru. Vasara kai karsta, ju bus pilnos kojos  ax.gif Ka paratumete tepti, gerti ar pan, kad sustabdyti ju atsiradima ar netgi isnaikinti? Esu bandziusi berods Lioton tepala, efekto jokio, o ir labai greitai baigiasi.  doh.gif

Pas mane ir tas pats...Gydytoja rekomendavo , tai dabar bandysiu pagert CYCLO3FORT tabletes (Cyclo3Fort apsaugo kraujagysles: didina venų tonusą, stiprina kapiliarų sieneles ir sumažina padidėjusį jų pralaidumą.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 27 balandžio 2011 - 16:22
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 04 27, 13:23)
Sveikos, merginos po  operaciju, kokias kojines perkate ir kur? noretusi kad labai i akis nekristu kad kazkas ne taip blush2.gif  blush2.gif Ar jos kaip pedkelnes ar tik kojines iki kirksnies? Labai aciu 4u.gif  4u.gif

Aš ne po operacijos, bet nešioju SOLIDEA firmos pėdkelnes ir kojines iki kirkšnies. Po operacijos turbūt reikia storesnių, 2 kompresijos. Turiu ir tokias, tačiau jos tikrai nekrenta į akis tiems kas nežino wink.gif Labai geros, esu patenkinta. Tiesa, pirkau tik juodos spalvos, kaip su kitom spalvom yra, nežinau... O kur nusipirkti gali sužinot papraščiausia per google paieškojus. Pardavinėja ortopedijos technika, ne tik tokias, dar ir kitų firmų. Tik manau, kad tenais gali būt kainelės kiek aukštesnės, tačiau gausi profesionalią konsultaciją dėl pėdkelnių parinkimo (nors, manau, operavęs gydytojas turėjo ją suteikti, o gal jiems tai neįeina į pareigas... g.gif ).
4u.gif
Atsakyti
Tiesa, dar dėl pasirinkimo - pėdkelnės ar kojinės.
Dabar nešioju 2 kompresijos kojines iki kirkšnies. Dėl kojų suspaudimo efekto, man rodos, jos yra tas pats, kaip ir pėdkelnės (o gal klystu, gal kas pakomentuos profesionaliau... blush2.gif ). Kai leidaus prieš kelis metus sklerozuojančius vaistus, tai gydytojas sakė, kad negalima nusimauti pėdkelnių bene 8 dienas... o gal ir trumpiau... žodžiu dieną naktį su jom blink.gif. Tai kojinės iki kirkšnies šiuo atveju labai thumbup.gif , na dėl higienos ir pan... blush2.gif. Tai po operacijos turbūt panašiai reikia. Gal kiti gydytojai ne tokie žiaurūs ir leidžia nusimauti jas greičiau lotuliukas.gif. Na, čia užsuka operuojantis gydytojas, gal jis ką apie tai pasakys bigsmile.gif
Tai va, norėjau pasakyt, kad kojinės iki kirkšnies turi šiek tiek privalumų už pėdkelnes. Laikosi jos labai gerai, nenusmunka, ko nepasakyčiau apie pėdkelnes, kurias vis reikia karts nuo karto timptelti viršun, kad klynas nekarotų doh.gif. Ir mano kojos tikrai nėra iš plonųjų, o dabar kiškos dar storėja, nes nestuke.gif bigsmile.gif Nešioju jas po bridžiukais ir nesimato jokių rėžių mirksiukas.gif
Ir dar vienas niuansas - labai apspaudžia tos kojinės visą pėdą, pirštus irgi... o kadangi aš esu turėjus pėdų kauliukų operaciją, tai man tas pirštų suspaudimas visai nepatinka, nes atrodo, kad operacijos net nedariau doh.gif. Taigi galima rinktis ir kojines, ir pėdkelnes (kam aktualu aišku) tokias "nukirptas", be pirštų, ką aš ir padariau rolleyes.gif.
Na, tikiuosi padės kam nors mano šita rašliava, atleiskit, kam nusibodo skaityt 4u.gif
Atsakyti
Na va, rekomendavau SOLIDEA, pėdkelnes, o tos zarazos ėmė vakar ir suplyšo mad.gif ... Nė mėnesio neišnešiojau ir še tau kad nori... verysad.gif. Beveik 100 LT kaip į balą... Tiesa, man plyšo 1 kompresijos 140 denų pėdkelnės skirtos nėštukėms, 2 kompresijos pėdkelnės ir kojinės, įsigytos kadaise, laiko iki šiol...
Tai vat, dalinuos visa informacija, kam aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 04 19, 17:11)
Sveikos , siandien buvau pas G. Griga ir verdiktas- operuoti butinai unsure.gif  tad geguzes 5 arba 10 diena  operacija 4u.gif na tikekimes viskas bus ok rolleyes.gif

Sveikos 4u.gif na as jau namie 5 diena atlikta operacija 4u.gif viskas pavyko gerai , dabar tik gyjimas liko biggrin.gif
Operacija atliko G.Grigas. labai jam aciu wub.gif Duoti niekam nieko nedaviau blush2.gif 4u.gif jauciuos neblogai tik silpnoka ,mat cepelinus sian daryt uzsimaniau blush2.gif doh.gif

Kas kam idomu klauskit atsakysiu 4u.gif
Atsakyti