Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

QUOTE(Bona -pari @ 2011 05 27, 08:43)
bet papraščiausia dovana mirksiukas.gif

padeka 4u.gif as visad atsidekoju, jei tik yra galimybe 4u.gif Buna kad keli daktarai dirba (gydo) tai nzn kuris buvo svarbesnis, neisi gi neklausi doh.gif Tada jau nieko niekam neduodu, kad nieko neizeisti

sakykit, o ar galima ant to mazgelio venu deti salti? man taip norisi ji pasaldyti kai kojos po dienos buna pavargusios? tik nzn ar nekenkiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 27 gegužės 2011 - 09:56
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 05 27, 10:55)
padeka  4u.gif as visad atsidekoju, jei tik yra galimybe  4u.gif Buna kad keli daktarai dirba (gydo) tai nzn kuris buvo svarbesnis, neisi gi neklausi  doh.gif Tada jau nieko niekam neduodu, kad nieko neizeisti

sakykit, o ar galima ant to mazgelio venu deti salti? man taip norisi ji pasaldyti kai kojos po dienos buna pavargusios? tik nzn ar nekenkiu?  g.gif

aš visada šaldau ,nuima nuovargi šaltu dušu ax.gif
Atsakyti
Nu ką, grįžau iš paskutinio "perrišimo". Tiksliau, pleistriukų nulupimo. Liko dar neatsakytų klausimų, teks laukti, kol gydytojas grįš iš atostogų unsure.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas nors žinot, nuo kada dūrius galima tepti Contractubex'u? g.gif
Atsakyti
Nusipirkau kompresine kojine iki puses slaunu, bet jinai man ciurnos neapspaudzia kaip reikia arba taip kaip as isivaizduoju ir isvis nespaudzia... Nenesiot jos?
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2011 06 02, 11:38)
Merginos, gal kas nors žinot, nuo kada dūrius galima tepti Contractubex'u?  g.gif

Is karto, Kai nuimami pleistrai.
Atsakyti
gerb.Daktare.Sakykit, ar važinėjimas dviračiu kaip nors įtakoja venas?Stiprina? kenkia? ar neturi jokios įtakos?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 06 03, 15:34)
gerb.Daktare.Sakykit, ar važinėjimas dviračiu kaip nors įtakoja venas?Stiprina? kenkia? ar neturi jokios įtakos?

Nei stiprina, neo kenkia, bet labai sveikata. Tiksliau butu pasakyti- mankstina.
Atsakyti
Gerb,R.D.

gal parasytumet"stebuklingo"kremuko-tepaliuko (nuo hyperpigmentacijos po skleroterapijos durio vietoje)pavadinima.
ir ar galima tas vietas tepti vasara ?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 03 birželio 2011 - 22:15
QUOTE(edicike @ 2011 06 03, 22:14)
Gerb,R.D.

gal parasytumet"stebuklingo"kremuko-tepaliuko  (nuo hyperpigmentacijos po skleroterapijos  durio vietoje)pavadinima.
ir ar galima tas vietas tepti vasara ?
Is anksto dekoju 4u.gif

Pigmanorm. Vasara nerekomenduojama del saules. Tept reikia, jei pigmentacija laikosi ilgiau 6 men. po proceduros
Atsakyti
QUOTE(rolandas_d @ 2011 06 05, 14:02)
Pigmanorm. Vasara nerekomenduojama del saules. Tept reikia, jei pigmentacija laikosi ilgiau 6 men. po proceduros

Aciu.
Tada turbut greiciau pasimatysim (sekanciai skleroterapijai) nei as pradesiu juo tepti doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ir aš turiu turiu problemą - "iššokusias" kojų venas. Tačiau pagaliau ryžausi operacijai - vakar operavo lazeriu. Kol kas viskas super, siandien po pietu vyksiu perrišti. ax.gif

Atsakyti