o kokios dabar kainos? 2008 postuose rase kad 1800 tai sakau gal kai viskas progresuoja mokslo srityse tai atpigo
laba vakara
o kokios dabar kainos? 2008 postuose rase kad 1800 tai sakau gal kai viskas progresuoja mokslo srityse tai atpigo
QUOTE(maza_maza @ 2011 05 27, 08:51)
nu mane uzmetykit pomidorais, bet as is tu, kurios tiems davimams nepritaria
jei MB man nematant neikis, tai nieks nieko ir negaus

kai pagalvoju... gulejom trise 2 dave as ne
Na o kas duoda lai duoda ju valia ir pasirinkimas
O as jau darbelyje
Sveiki
gal turite Grigo kontaktus? ar jis tik 3ligoninej priimineja? kaip pas ji papulti patarkit prasau. Aciu
QUOTE(Rudakis @ 2011 06 16, 07:23)
Sveiki
gal turite Grigo kontaktus? ar jis tik 3ligoninej priimineja? kaip pas ji papulti patarkit prasau. Aciu
As pas ji operavausi abidvi kojas, super gydytojas
Kraujagyslių chirurgijos skyrius
Skyriaus vedėjas
Gydytojas kraujagyslių chirurgas Gediminas Grigas
Tel. (37) 34-22-59, faksas (37) 34-23-38
kazkur dar turejau lapeli su jo asmeniniu tel. paieskosiu gal rasiu, jei nepavyks susisiekti siuo numeriu. Nors as tai tiesiog skambinau i terecia ligonine, i registratura, ir paprasiau , kad uzregistruotu pas Griga. Po kokios savaites atejo eile. Tada nuvziuoji pas ji, jis apziuri, pakonsultuoja, ir jei reikia operacijos paskiria data, duoda svao kontaktus, jei kartais kas pasikeistu. ir viskas.
QUOTE(Sala79 @ 2011 06 14, 13:13)
Sveikutės
Ir aš turiu turiu problemą - "iššokusias" kojų venas. Tačiau pagaliau ryžausi operacijai - vakar operavo lazeriu. Kol kas viskas super, siandien po pietu vyksiu perrišti.
Ir aš turiu turiu problemą - "iššokusias" kojų venas. Tačiau pagaliau ryžausi operacijai - vakar operavo lazeriu. Kol kas viskas super, siandien po pietu vyksiu perrišti.
Labukas,
Gal gali parasyti kur operavaisi,kokios kainos,nes pas mane ta pati problema bet vis niekaip neprisiruosiu ir neapsisprendziu kokiu budu operuotis lazeriu ar paprastu
QUOTE(iinnggaa @ 2011 06 17, 21:25)
Labukas,
Gal gali parasyti kur operavaisi,kokios kainos,nes pas mane ta pati problema bet vis niekaip neprisiruosiu ir neapsisprendziu kokiu budu operuotis lazeriu ar paprastu
Laba
Operavo Ortopedijos technikoje, L. Velička. Kainavo 2400 Lt. Daugiau informacijos čia: Ortopedijos technika
Sekantį pirmadienį jau bus praėjusi savaitė po operacijos. Jaučiuosi labai gerai
Sveiki,
Planuojame žmonai konsultaciją+operaciją dėl venų varikozės/kojų tinimo.
Forume paskaitėme, internete paieškojome. Būtume labai dėkingi, jei reziumuotumėte iš savo patirties/žinių, kuri gydymo įstaiga/gydytojas Lietuvoje (pageidautina, Vilniuje) taiko pažangiausias technologijas, įrangą ir turi didžiausią patirtį. Žinoma, tai kartais subjektyvu, bet dažnai yra daugiau mažiau sutariama, kur verta kreiptis (pavyzdys - jei ieškote Vilniuje vaikų ortopedo, tai ieškote, kur dirba gyd. Galvydienė
)
Internete radome:
http://www.gkklinika.com/kontaktai - atidžiai parengtas tekstas, "1470 nm bangos lazeris su moderniausiu žiediniu šviesolaidžiu"
http://www.sugihara....liu-chirurgija/ - mažiau teksto, minimas kažkoks "tulpinis šviesolaidis" - čia tas pats žiedinis ar dar modernesnis?
http://www.ortopedij...x.php/lt/55557/ - labai lakoniškai, neaišku, koks lazeris, bet gydytojas (Velička) gerai žinomas...
Dar operacijos su tokiu lazeriu minimos BAK ir Northway, bet labai jau neaišku neskambinant.
Taigi - iš anksto dėkojame už komentarus dėl pažangiausio pasirinkimo. Kaina nėra esminis faktorius.
Planuojame žmonai konsultaciją+operaciją dėl venų varikozės/kojų tinimo.
Forume paskaitėme, internete paieškojome. Būtume labai dėkingi, jei reziumuotumėte iš savo patirties/žinių, kuri gydymo įstaiga/gydytojas Lietuvoje (pageidautina, Vilniuje) taiko pažangiausias technologijas, įrangą ir turi didžiausią patirtį. Žinoma, tai kartais subjektyvu, bet dažnai yra daugiau mažiau sutariama, kur verta kreiptis (pavyzdys - jei ieškote Vilniuje vaikų ortopedo, tai ieškote, kur dirba gyd. Galvydienė
Internete radome:
http://www.gkklinika.com/kontaktai - atidžiai parengtas tekstas, "1470 nm bangos lazeris su moderniausiu žiediniu šviesolaidžiu"
http://www.sugihara....liu-chirurgija/ - mažiau teksto, minimas kažkoks "tulpinis šviesolaidis" - čia tas pats žiedinis ar dar modernesnis?
http://www.ortopedij...x.php/lt/55557/ - labai lakoniškai, neaišku, koks lazeris, bet gydytojas (Velička) gerai žinomas...
Dar operacijos su tokiu lazeriu minimos BAK ir Northway, bet labai jau neaišku neskambinant.
Taigi - iš anksto dėkojame už komentarus dėl pažangiausio pasirinkimo. Kaina nėra esminis faktorius.
Būtinai lazeriu norėtumėt? Manau, reik bet kokiu atveju pirmiausiai pasikonsultuot
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 06 15, 23:23)
Na o kas duoda lai duoda ju valia ir pasirinkimas
O as jau darbelyje
na, vis ne viena tokia as
savaite po operacijos ir jau darbe
QUOTE(Rudakis @ 2011 06 16, 09:23)
Sveiki
bent prieš 3 metus jis dirbo ir Šilainių poliklinikoje
Sveikos mamos
Aš ne mama ir dar ne tėtis, bet turiu problemų su venomis..:/ prieš pusantrų metų operavausi vieną koją chirurginių būdų, bet tokio "malonumo" nenorėčiau pakartoti, taigi domiuosi lazerine venų operacija, nes ant kitos kojos žiauriai iškilo venos su mazgais.. Norėjau paklausti ar lazerinės venų operacijos Klaipėdoje daromos tik Gk klinikoje? Šiauliuose turbūt jokia klinika nedaro venų operacijų lazerių? ir norėjau pasidomėti kaip ten yra su ta daline kompensacija lazeriniai operacijai, jeigu aš pvz esu iš kilęs iš Šiaulių apskrities, tai kompensacija galėčiau gauti tik operacijai Šiaulių apskrities klinikose?..
Dėkoju už atsakymus..
Dėkoju už atsakymus..
QUOTE(Tomas.K @ 2011 06 22, 11:27)
Sveikos mamos
Aš ne mama ir dar ne tėtis, bet turiu problemų su venomis..:/ prieš pusantrų metų operavausi vieną koją chirurginių būdų, bet tokio "malonumo" nenorėčiau pakartoti, ...
o galit placiau papasakot kodel kratotes chirurginio budo?
Kaip tik ruosiuosi pirmai operacijai ir renku info...