Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(Linutemamyte @ 2006 03 10, 23:01)
O tavo plaukai labai garbanoti ar banguoti  ax.gif

Mano tai banguoti  ax.gif

sakyciau net labai garbanoti doh.gif
Atsakyti
buvau vakar pas kirpeja ir klausiau ka daryt,kad butu garbanoti plaukai,sake,kad jei plaukai tiesus,tai nei difuzorius nei priemones plauku garbanoms nepades,na nebent plaukai siek tiek putlesni pasidarys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgetc @ 2006 03 12, 17:08)
buvau vakar pas kirpeja ir klausiau ka daryt,kad butu garbanoti plaukai,sake,kad jei plaukai tiesus,tai nei difuzorius nei priemones plauku garbanoms nepades,na nebent plaukai siek tiek putlesni pasidarys ax.gif

teisingai ir pasake biggrin.gif
Atsakyti
Mano plaukai irgi labai tiesus, net nebando banguotis. Jau seniai praradau vilti juos sugarbanoti, nors pastangu buvo ideta nemazai. 000189.gif Gali tiems mano plaukams ka nori daryti, su kuo nori tepti, purksti, dziovinti, sukti, vistiek rezultatas - nulis ir dar plaukai kaip siaudai nuo tu visu chemiju styro doh.gif Zodziu, nusprendziau plauku visokiais dziovintuvais, lakais, putom per daug nekankinti - zymiai graziau tiesus, isplauti, sveiki plaukai nei sutepti visokiom chemijom ir nuo to net nenaturaliai atrodantys. Dabar nebent kartais juos siek tiek pakeliu - dregnu plauku saknis istepu putom ir palenkusi galva issidziovinu fenu. Bet sukti ir garbanoti net nebandau - vis tiek zinau, kad beviltiskas reikalas schmoll.gif Butu vien laiko gaisimas, o rezultatas visai nepateisintu jokiu vilciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 03 15, 13:22)
Mano plaukai irgi labai tiesus, net nebando banguotis. Jau seniai praradau vilti juos sugarbanoti, nors pastangu buvo ideta nemazai. 000189.gif Gali tiems mano plaukams ka nori daryti, su kuo nori tepti, purksti, dziovinti, sukti, vistiek rezultatas - nulis ir dar plaukai kaip siaudai nuo tu visu chemiju styro  doh.gif Zodziu, nusprendziau plauku visokiais dziovintuvais, lakais, putom per daug nekankinti - zymiai graziau tiesus, isplauti, sveiki plaukai nei sutepti visokiom chemijom ir nuo to net nenaturaliai atrodantys. Dabar nebent kartais juos siek tiek pakeliu - dregnu plauku saknis istepu putom ir palenkusi galva issidziovinu fenu. Bet sukti ir garbanoti net nebandau - vis tiek zinau, kad beviltiskas reikalas  schmoll.gif Butu vien laiko gaisimas, o rezultatas visai nepateisintu jokiu vilciu  schmoll.gif

tai jau tikrai,as irgi tuomet nesikankinsiu:jei duota tiesus plaukai,tai tegul ir islieka tiesus
Atsakyti
Nu pagirsiu ir as viena priemone, mano plaukai siaip tiesus, bet paglamzius rankomis patys garbanojasi, tai dar pries metus, kai buvau londone atradau puikia priemone UMBERTO GIANNINI Curl Friends Scrunching jelly, ruzava tokia zele, permatomoj tubelej, nuo to laiko esu istikima siai priemonei thumbup.gif , kai parvaziavau namo ir baigiau sia priemone, labai nusiminiau, kad cia jos tiesiog negausiu, bet, o stebukle, viena kart uzsukau i Sarma ir atradau, jog jie prekiauja UMBERTO giannini produkcija clap.gif , nuo to laiko, kai noriu garbanu tiesiog patepu dregnus plaukus sia zele, paglamzau rankom, ir isdziovinu su difuziniu fenu, pamatytumet mane, tai pagalvotumet, kad cia du skirtingi zmones, garbanos kuo puikiausios, laikosi visa diena, o kas man patinka labiausiau, tai tos zele kvapas ir konsistencija, ji tokia lengva, kaip vanduo, nesulipina plauku, suteikia puiku blizgesi ir sauniai kvepia, taigi man sita priemone first.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2006 03 16, 13:07)
Nu pagirsiu ir as viena priemone, mano plaukai siaip tiesus, bet paglamzius rankomis patys garbanojasi, tai dar pries metus, kai buvau londone atradau puikia priemone UMBERTO GIANNINI Curl Friends Scrunching jelly, ruzava tokia zele, permatomoj tubelej, nuo to laiko esu istikima siai priemonei  thumbup.gif , kai parvaziavau namo ir baigiau sia priemone, labai nusiminiau, kad cia jos tiesiog negausiu, bet, o stebukle, viena kart uzsukau i Sarma ir atradau, jog jie prekiauja UMBERTO giannini produkcija  clap.gif , nuo to laiko, kai noriu garbanu tiesiog patepu dregnus plaukus sia zele, paglamzau rankom, ir isdziovinu su difuziniu fenu, pamatytumet mane, tai pagalvotumet, kad cia du skirtingi zmones, garbanos kuo puikiausios, laikosi visa diena, o kas man patinka labiausiau, tai tos zele kvapas ir konsistencija, ji tokia lengva, kaip vanduo, nesulipina plauku, suteikia puiku blizgesi ir sauniai kvepia, taigi man sita priemone  first.gif

butu idomu suzinoti kainyte sios priemones ax.gif
Atsakyti
mokejau apie 29 litukus, kaina tikrai nesikandzioja, be to ir ne taip mazai 200 ml thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2006 03 16, 12:07)
mano plaukai siaip tiesus, bet paglamzius rankomis patys garbanojasi,
kai noriu garbanu tiesiog patepu dregnus plaukus sia zele, paglamzau rankom, ir isdziovinu su difuziniu fenu,

na nezinau g.gif kazkaip netikiu, kad visiskai lygiems plaukams tokie paglamzymai padetu g.gif matyt tavo plaukai vis tiek siek tiek linke garbanotis? kai buna dregnas oras, kartais nepradeda patys raitytis?
na mano plaukams tai tokie paglamzymai tikrai jokio efekto neduotu. difuzorius irgi nepadetu. kazkada su difuzorium ir kirpykloje bande dziovinti, tai kirpeja tik skestelejo rankom blink.gif visiskai beviltiskas reikalas
Atsakyti
Nu linke jie biski garbanotis, o tiksliau po 2 cheminiu susukavimu labai pasikeite, gal isplonejo ir todel pradejo patys garbanotis, bet siaip is esmes jie tiesus, susigarbanoju tik kai tokia nuotaika "garbanine" uzplaukia flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2006 03 16, 15:58)
Nu linke jie biski garbanotis, o tiksliau po 2 cheminiu susukavimu labai pasikeite, gal isplonejo ir todel pradejo patys garbanotis, bet siaip is esmes jie tiesus, susigarbanoju tik kai tokia nuotaika "garbanine" uzplaukia  flirt.gif

Va cia ir skirtumas 4u.gif Kieno plaukai kaip ir tiesus, bet siek tiek linke banguotis, ypac esant dregnesniam orui, tai dar imanoma tokius sugarbanoti. Tada ir padeda visokie lakai, putos, difuzoriai, paglamzymai ir t.t. Jeigu plaukai beviltiskai tiesus, tada sugarbanoti taip, kad atrodytu naturaliai, praktiskai neimanoma. Tepi, purski, suki, dziovini ir jeigu ir pavyksta kokia garbanele susukt, tai jinai labai greitai issileidzia blink.gif O plaukas nuo tu putu ir laku lieka kaip siaudas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 16 kovo 2006 - 16:22
deja... tai tiesa, belieka cheminis, bet jau geriau tiesus plaukai, nei gadinti su chemija plaukus..
Atsakyti