Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(Veila @ 2005 08 30, 13:59)
Gniaužant iš ties garbanėlės liuksiškos  thumbup.gif  . Bet aš galvą plaunu vakare, nes ryte visiškai nespėčiau: mano plaukai ilgi ir pakankamai stori, stengiuosi juos džiovinti paprastai, be džiovintuvo (nesinori plaukų kankint). Tai taip džiovinant man ir per 2 val. neišdžiūsta  biggrin.gif . Tai aš vakare , išplovus galvą ir pasitepus visokiais pieneliais supinu nakčiai "drakoną" (gal suprantate apie ką aš  ax.gif  nu tokį nuo viršugalvio  biggrin.gif )  O ryte mano garbanos  thumbup.gif  būna, dar apipurškiu žele...

drinks_cheers.gif as lygiai taip pat darau,tik nepinu nakciai.o kokiais pieneliais tepi?
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2005 08 31, 13:18)
pasidalinsiu ir aš savo patirtim. turiu besigarbanojančius palukus jau 10 metų (vaikystėje buvo visiškai nutysę, paskui susisuko  biggrin.gif  )
tikrai, nuo kirpimo daug kas priklauso. jie pas mane ilgi, tai iškarpius per ilgį pradėjo daug gražiau suktis. iš visų išbandytų priemonių likau prie vienos - Wella putų, tačiau ne iš Maximų, o kirpyklinių. aš perku jas pas kirpėją, bet teko ir Vokiečių vaistinėj - jie oficialūs platintojai. Bonkutė didelė, kainuo netoli 40 litų, bet man laiko pakankamai ilgai, nors tepu po kiekvieno plovimo. smagiausiai tai, kad kiekvieną rytą man tereikia supurkšti plaukus vandenuku ir garbanos vėl savo vietoje. kartais naudoju feną su difuzorium, tikrai geras daiktas  mirksiukas.gif
kažkas kalusė, ar plaukai nebuna pasipūtę - tikrai ne, nesulimpa, natūraliai stovi, nėra jokio plauko kietumo ar nelankstumo (va to tai nepakenčiu...). taip pat esu naudojus Loreal firmos daug priemonių, bet patiko tik viena, tiksliai pavadinimo neatsimenu, bet namie galiu pažiūrėti, dar turiu - jos dažnai nenaudoju, labiau gal žiemą prireikia, kai plaukai elektrinasi. tai kremas, kuris sulygina plauka - nebūna išsišakojimų, kad būdinga garbanotiems (ir ne tik) plaukams. nelieka to vaizdo - nuolat augantys smile.gif ypač gerai per sklastymą, spygliukus pakavoja smile.gif
na, šiaip ar taip, nors kirpyklinės prekės ir brangesnės, bet tikrai geresnės  mirksiukas.gif

o putos spec.garbanotiems plaukams skaitosi?ir kaip iskarpyta,priekyje ir gale?ir ar labai smulkiai,t.y. ar daug tu laipteliu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 31 rugpjūčio 2005 - 18:18
Na turiu tiesius pusilgius plaukus, kurie šiek tiek banguojasi, o man taip tinka garbanoti plaukai, cheminio nenoriu dėti nes plaukai nuo dažymo silpni, tai garbanas formuoju gniaužydama šlapius plaukus su želė. Kas blogiausia želė taip sulipina, kad jei tą pačią dieną neišplausi, tai paskui labai susivelia ir šiaip plaukai tokie labiau dratiniai ir sulipė būna. Gal yra kitokių priemonių nei želė priverčiančių plaukus garbanotis? 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju želė, nes nieko kito kol kas neesu bandžius, norėčiau išbandyt, tai palauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif noriu jusu patarimo, ar seip ...tai va, ogi susidejau a le chemini, bet ne chemini, o ta headlina, kuris laikos apie 2 men. Tai dabr nezinau, ka naudot.Zadu papirkt difuzoriu, tik va nzn, kokia priemone naudot? ar bandet kas nors ta L'oreal hot curl (roziniam flakone)? kaip jums jis? ar tinka plaukams po cheminio, ar tik tiesiems, kuriuos norim sugarbanot? blink.gif hm..dar neploviau galvos po to cheminio, tai nzn kaip cia man bus juos tvarkyt...baisu truputi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2005 11 19, 20:43)
sveikos  smile.gif  noriu jusu patarimo, ar seip ...tai va, ogi susidejau a le chemini, bet ne chemini, o ta headlina, kuris laikos apie 2 men. Tai dabr nezinau, ka naudot.Zadu papirkt difuzoriu, tik va nzn, kokia priemone naudot? ar bandet kas nors ta L'oreal hot curl (roziniam flakone)? kaip jums jis? ar tinka plaukams po cheminio, ar tik tiesiems, kuriuos norim sugarbanot? blink.gif  hm..dar neploviau galvos po to cheminio, tai nzn kaip cia man bus juos tvarkyt...baisu truputi  unsure.gif

tie loreal roziniai, tai labiau skirti apsaugoti plauka,o ne ji tiesint ar garbanot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venice @ 2005 11 19, 21:43)
sveikos  smile.gif  noriu jusu patarimo, ar seip ...tai va, ogi susidejau a le chemini, bet ne chemini, o ta headlina, kuris laikos apie 2 men. <...>Zadu papirkt difuzoriu, tik va nzn, kokia priemone naudot? ar bandet kas nors ta L'oreal hot curl (roziniam flakone)? kaip jums jis? ar tinka plaukams po cheminio, ar tik tiesiems, kuriuos norim sugarbanot? blink.gif  hm..dar neploviau galvos po to cheminio, tai nzn kaip cia man bus juos tvarkyt...baisu truputi  unsure.gif

Kad tiesius plaukus galima sugarbanot vien kosmetinėm priemonėm- netikiu ir netikėsiu, čia reikojo ne "liną", o tikrą cheminį dėti.Tada garbanos be problemų. Man tai rekomendavo naudot wellos putas- vašką viename, gražiom garbanėlėm formuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai kad cheminis negraziai nuauga blink.gif .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta avele @ 2005 11 18, 18:16)
Aš irgi naudoju želė, nes nieko kito kol kas neesu bandžius, norėčiau išbandyt, tai palauksiu patarimų  4u.gif

Pabandyk formavimo kremą plaukams. Man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RuBy^ @ 2005 11 20, 19:47)
Pabandyk formavimo kremą plaukams. Man  thumbup.gif

o koki krema plaukams naudoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
O ka man daryti, kai mano plaukai visiskai nepaslankus? Turejau chemini gal 3 kartus, bet noriu tiesiu plauku ir tik kokiom nors progom susigarbanoti. Bandziau suktukais, bet gal per mazai visokiu putu pridejau, kad greitai issilaido ir graziai nesusisuko cry.gif
Atsakyti
Merginos,siandien maciau Topo centre toki daikciuka,kuris graziai sugarbanoja garbanas,jis panasus i spirale,gal kuri turit,jei taip tai kaip,ar patinka na ar vertas jis demesio? ax.gif
Atsakyti