pasidalinsiu ir aš savo patirtim. turiu besigarbanojančius palukus jau 10 metų (vaikystėje buvo visiškai nutysę, paskui susisuko

)
tikrai, nuo kirpimo daug kas priklauso. jie pas mane ilgi, tai iškarpius per ilgį pradėjo daug gražiau suktis. iš visų išbandytų priemonių likau prie vienos - Wella putų, tačiau ne iš Maximų, o kirpyklinių. aš perku jas pas kirpėją, bet teko ir Vokiečių vaistinėj - jie oficialūs platintojai. Bonkutė didelė, kainuo netoli 40 litų, bet man laiko pakankamai ilgai, nors tepu po kiekvieno plovimo. smagiausiai tai, kad kiekvieną rytą man tereikia supurkšti plaukus vandenuku ir garbanos vėl savo vietoje. kartais naudoju feną su difuzorium, tikrai geras daiktas
kažkas kalusė, ar plaukai nebuna pasipūtę - tikrai ne, nesulimpa, natūraliai stovi, nėra jokio plauko kietumo ar nelankstumo (va to tai nepakenčiu...). taip pat esu naudojus Loreal firmos daug priemonių, bet patiko tik viena, tiksliai pavadinimo neatsimenu, bet namie galiu pažiūrėti, dar turiu - jos dažnai nenaudoju, labiau gal žiemą prireikia, kai plaukai elektrinasi. tai kremas, kuris sulygina plauka - nebūna išsišakojimų, kad būdinga garbanotiems (ir ne tik) plaukams. nelieka to vaizdo - nuolat augantys

ypač gerai per sklastymą, spygliukus pakavoja

na, šiaip ar taip, nors kirpyklinės prekės ir brangesnės, bet tikrai geresnės
o putos spec.garbanotiems plaukams skaitosi?ir kaip iskarpyta,priekyje ir gale?ir ar labai smulkiai,t.y. ar daug tu laipteliu?