Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(lotute @ 2006 03 29, 17:15)
sumaišiau  doh.gif  nusipirkau maitinančia kauke su mango sviestu.Ale nieko ipatingo nesitikiu, bet vistiek nusipirkau, gal plaukams nepakenks biggrin.gif , jei nori galiu ir tau dali atkabinti duosiu pameginimui  mirksiukas.gif
O ta Trevor krema tai isivaizdavau kad jis didesnej pakuotej, šito kiekio mano ševeliurai tik vienam kartui ir te uzteks  blink.gif  bigsmile.gif

ne,man tik taip idomu kas per kauke. 4u.gif ,siaip dabar man labai patinka Bonacure purskiamas balzamas thumbup.gif wub.gif
nu jo,ten kiekis tai neblogas to kremuko lotuliukas.gif ,bet kiek maciau,kad jo yra didesnes talpos,ir kainuoja apie 30 Lt. o kaip jis patiko? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 03 29, 17:55)
ne,man tik taip idomu kas per kauke.  4u.gif ,siaip dabar man labai patinka Bonacure purskiamas balzamas  thumbup.gif  wub.gif
nu jo,ten kiekis tai neblogas to kremuko  lotuliukas.gif ,bet kiek maciau,kad jo yra didesnes talpos,ir kainuoja apie 30 Lt. o kaip jis patiko?  mirksiukas.gif

kai pamėginsiu parasysiu, o didesnio kiekio nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Kaip gerai visoms toms, kurių plaukai paslankūs verysad.gif
Maniškiai sugarbanojus nutįsta tik išėjus į atvirą orą. Namuose išsilaiko 10-15 minučių tokie, kokių norėčiau verysad.gif Ir purškalus visokius naudoju, ir lakus - nieko schmoll.gif Nuo putų tai išvis jokio skirtumo nėra verysad.gif O jūs čia paglamžot plaukus ir garbanotos cry.gif cry.gif cry.gif
Galvojau, gal tą difuzorių nusipirkt, bet irgi turbūt efekto 0 bus unsure.gif
Kol kas patikimiausias man būdas - iš vakaro susipint kasytes ir ryte išsileidus, pakedent, supurkšt priemonėmis garbanoms. Pusdienį atrodo lyg ir nieko, bet antroje dienos pusėje vis lakstau į wc ir nuleidus galvą veliu ir kedenu, kad vėl pasipūstų unsure.gif Galvoju, gal patrumpint reikia g.gif Prieš porą metų tokios didelės problemos lyg ir nebuvo g.gif Dabar kai ataugo ilgi, tai ir nutįsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 03 31, 23:33)
Kaip gerai visoms toms, kurių plaukai paslankūs  verysad.gif
Maniškiai sugarbanojus nutįsta tik išėjus į atvirą orą. Namuose išsilaiko 10-15 minučių tokie, kokių norėčiau  verysad.gif  Ir purškalus visokius naudoju, ir lakus - nieko  schmoll.gif Nuo putų tai išvis jokio skirtumo nėra  verysad.gif  O jūs čia paglamžot plaukus ir garbanotos  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Galvojau, gal tą difuzorių nusipirkt, bet irgi turbūt efekto 0 bus  unsure.gif
Kol kas patikimiausias man būdas - iš vakaro susipint kasytes ir ryte išsileidus, pakedent, supurkšt priemonėmis garbanoms. Pusdienį atrodo lyg ir nieko, bet antroje dienos pusėje vis lakstau į wc ir nuleidus galvą veliu ir kedenu, kad vėl pasipūstų  unsure.gif Galvoju, gal patrumpint reikia  g.gif  Prieš porą metų tokios didelės problemos lyg ir nebuvo  g.gif Dabar kai ataugo ilgi, tai ir nutįsta  verysad.gif

Mano plaukai kai ilgi buvo irgi nesigarbanojo, nes nuo svorio plaukai nutista, ypac kai naturliai dziusta. Dabar patrumpinti, tai daug lengviau formut ir priziuret, tik kad galva dazniau plaut reikc doh.gif
Atsakyti
Na merginos, ismeginau ta kremuka Trevor sorbie, nu esu tikrai labai patenkinta ir tikrai laaaaabai gera, tiesiog super priemone thumbup.gif thumbup.gif kokie mano plaukai gražus tapo, garbanos tokios grazios wub.gif , na esu labai patenkinta yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 04 04, 22:17)
Na merginos, ismeginau ta kremuka Trevor sorbie, nu esu tikrai labai patenkinta ir tikrai laaaaabai gera, tiesiog super priemone  thumbup.gif  thumbup.gif kokie mano plaukai gražus tapo, garbanos tokios grazios wub.gif , na esu labai patenkinta  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

saunumelis clap.gif ,kad tiko ir patiko,reikes ir man veliau nusipirkt pamegint blush2.gif ,o as savaitgali buvau su Umberto Gianini plauku zele sutepus plaukus,tai ir patiko wub.gif http://www.supermama...pic=80893&st=36 cia jos yra pirmojoje nuotraukoje blush2.gif ,nors ir antroje yra su ta pacia zele g.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 04 05, 12:07)
saunumelis  clap.gif ,kad tiko ir patiko,reikes ir man veliau nusipirkt pamegint  blush2.gif ,o as savaitgali buvau su Umberto Gianini plauku zele sutepus plaukus,tai ir patiko  wub.gif http://www.supermama...pic=80893&st=36 cia jos yra pirmojoje nuotraukoje  blush2.gif ,nors ir antroje yra su ta pacia zele  g.gif

na reik tada ir ta priemone isbandyti g.gif , gal ir man patiks bigsmile.gif ,kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 04 05, 16:47)
na reik tada ir ta priemone isbandyti  g.gif , gal ir man patiks  bigsmile.gif ,kur pirkai?

pirkau Sarmoje, 29 Lt.kainavo. 4u.gif
beje,kur foto temoje,pagyrei http://www.supermama...pic=80893&st=84, supermamyte minna,man ir rekomendavo ta priemone wub.gif
Atsakyti
Miargos garbanės išpirko Droge priemonę (su koala) garbanom ohmy.gif ir man neliko,o taip norėjau išbandyti. Dabar akcija šiai prekei 7.99,sena kaina 8.60. Galvoju gal Trevor įsigyt g.gif
Mačiau dar Sunsilk firmos yra garbanom formuot priemonė. Nebrangi,apie 7lt-200ml,tai gal ir nieko gero iš jos? Gal kuri esat ką girdėjusios apie Sunsilk?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 12 balandžio 2006 - 16:32
kur vilniuje rasti nusipirkti, plauku sukimo losijona,ar kaip jis ten vadinasi,zodziu,kad namu salygomis galetum pats chemini pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2006 05 31, 11:40)
kur vilniuje rasti nusipirkti, plauku sukimo losijona,ar kaip jis ten vadinasi,zodziu,kad namu salygomis galetum pats chemini pasidaryt?

Taigi bet kokiam Droge ar Eurokose ax.gif Prie plaukų dažų stovi tokios pat pakuotės, kažkur 5 lt kainuoja smile.gif
Atsakyti
Mano drauge anksciau naudojo Londos kremuka garbanoms.Nezinau kaip vadinasi, bet buteliukas toks sviesiai melsvas,skystis baltas. Fainas toks, nesulipina plauku, bet neber jo pirkti unsure.gif O osis tai man sunkokas, arba per daug as jo tepiau ax.gif sulimpa plaukai nuo jo. Reiks pabandyti visu giriama Trevor, nors nesu tokio maciusi smile.gif
Atsakyti