Na nebutinai su spiralinėm, galima ir su tom apvaliom garbanoms, tik viskas nuo žnyplių storumo priklauso
su spiralinėm gaunasi labai susisukusios, o tokios garbanos, kur turit omeny (kaip pas YVA)- tai daugiau kaip bangelės... pati tokias darausi
tik plaukai mano per trumpi dar
QUOTE(Pupsike @ 2007 01 12, 22:14)
Na nebutinai su spiralinėm, galima ir su tom apvaliom garbanoms, tik viskas nuo žnyplių storumo priklauso
su spiralinėm gaunasi labai susisukusios, o tokios garbanos, kur turit omeny (kaip pas YVA)- tai daugiau kaip bangelės... pati tokias darausi
tik plaukai mano per trumpi dar 
nagi nagi, tai papasakok, kaip tu jas darai
nu va, va as ir apie tai kalbu...
as megstu garbanas...
pacios stori plaukai, bet is prigimties truputi garbanojasi... (matyt nepaslepsiu nervingumo....
) patink sau kai is kirpyklos iseinu susigarbanavusi.... pati gavau dovanu difuzeri, taciau tokiu garbanu, kaip gali padaryti kirpejos, niekada nesugebesiu pasidaryti...
Na tai tokias panašias garbanas pasidarau su žnyplėm garbanom, tom įprastom, maždaug tokiom
http://www.babyliss....amp;id_gamme=12
Tik pas mane truputį storesnės, 15 dydžio (turbūt skersmuo toks), keramikinės. o bangų smulkumas priklauso nuo žnyplių storio, kai sukau su 20- ties tai gavos tokios vos pabanguotos, o su maniškėm gaunas beveik kaip nuotraukoj
http://www.babyliss....amp;id_gamme=12
Tik pas mane truputį storesnės, 15 dydžio (turbūt skersmuo toks), keramikinės. o bangų smulkumas priklauso nuo žnyplių storio, kai sukau su 20- ties tai gavos tokios vos pabanguotos, o su maniškėm gaunas beveik kaip nuotraukoj
Aš ir užsimaniau antradienio vakarėliui garbanėlių
bet mano gan sunkiai garbanojasi, tai sakiau per naktį tais skuduriukais, jūsų minėtais bandysiu permiegoti...mažu kas nors gausis, ett, žnyplių naudoti nenooriu...nes plaukų degint visiškai nenoriu....
cheminio tuo labiau ne
oOo skuduriukais, bigudukais išmėginsiu laimę.... ett bet nesitikiu kažkaip
o tuos skuduriukus kaip bigudukus naudot, ane? apsuki sruogą vieną, po to kitą ir tralialia
dar apie ragelius girdėjau, nebandėt,mm?????? tokius ragelius susisuki ant galvytės, ir paskui tipo turi susigarbanočioti....
Sveikos
as irgi visada labai norejau garbanu, tai daug metu sukdavau kiekviena diena ant suktuku, miegodavau su jais, tikras vargas
paskui kazkaip man kirpeja pasiule pasidaryti lengva chemini
is pradziu dar pasvasciau, pagalvojau, bijojau, kad nesugadintu ten ar nesudegintu plauku, bet ji nuramino, kad dabar ne tie laikai, kaip senovej
tai ir pasidariau
ir likau patenkinta labai
nes galiu ir su difuzorium issidziovint, ir su sepeciu issitiesint, o jei kazkokiu dideliu bangu noriu, galiu truputi su suktukais palaikyt, arba net grazu, kai visai nieko nedarai, tiesiog naturaliai isdziusta
tai va
Na mano plaukai iš prigimties yra tiesūs,tačiau kai užsimanau garbanų,tai naudoju putas "Cenko".Jos gan brangios,bet tik su jomis gavau efekta,kokio ir norėjau...
L'oreal "Hot curl" bent jau man visiškai jokio efekto nesuteikė.
QUOTE(Mexxica @ 2007 01 15, 19:25)
Sveikos
as irgi visada labai norejau garbanu, tai daug metu sukdavau kiekviena diena ant suktuku, miegodavau su jais, tikras vargas
paskui kazkaip man kirpeja pasiule pasidaryti lengva chemini
is pradziu dar pasvasciau, pagalvojau, bijojau, kad nesugadintu ten ar nesudegintu plauku, bet ji nuramino, kad dabar ne tie laikai, kaip senovej
tai ir pasidariau
ir likau patenkinta labai
nes galiu ir su difuzorium issidziovint, ir su sepeciu issitiesint, o jei kazkokiu dideliu bangu noriu, galiu truputi su suktukais palaikyt, arba net grazu, kai visai nieko nedarai, tiesiog naturaliai isdziusta
tai va 
Tą patį ir aš padariau, tikrai nesigailiu
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 01 16, 23:41)
tai va, jau kas labai nori tu garbanu , siulom cheminuka