Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

Sveikos! 4u.gif
Na nenoriu kartotis, todel turiu prasymeli:
gal galite, kas eis pas savo kirpejas ar tokiu pazystat, kodel ne is sio ne is to issitiesino mano naturalios garbanos, tikrai nesilaukiu lotuliukas.gif tai man labai didele paslaptis, ir jei ji neistaisoma, tai jau viena mintis tik - kirptis plaukus blink.gif
Dekui bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kas bandė naują pantene balzamą garbanotiems plaukams(kurio nereikia nuplauti)??Mano plaukai banguoti ir kai išsiplaunu galva tai thumbup.gif atrodo. Bet po to bangelės pamažu išsitiesina. Tai gal tas pantene laikytu g.gif
Atsakyti
na mergaites, o kuri zinote koia priemone, kuri suteiktu slapiu garbaneliu efekta ar kazka panasaus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2007 05 10, 16:16)
na mergaites, o kuri zinote koia priemone, kuri suteiktu slapiu garbaneliu efekta ar kazka panasaus g.gif  bigsmile.gif

As tai su putom tokias pasidarau, tik renkuosi, kad nebutu stiprios fiksacijos, tada naturaliau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip susisukus bigudukais plaukus padaryti,kad garbanos neissileistu ir gautusi tvarkingos 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Paloma:) @ 2007 05 18, 20:20)
Kaip susisukus bigudukais plaukus padaryti,kad garbanos neissileistu ir gautusi tvarkingos  4u.gif ?

Man irgi butu idomu suzinoti...Mano plaukai turi tokia savybe po keliu valandu issitiesinti, lieka nekokia seveliura tada verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Oj, turiu as irgi toki varga..
mano plaukai tiesut tiesutelei, o pagal visuotini pripazinima (t.y. visu is eiles nuomone, iskaitant ir mano) man seveliuros zymiai labiau tinka..
tai ir vargstu as verysad.gif
Bet siaip man patinka ne smulkios ir ne slapios garbaneles, o tiesiog stambiai banguoti, purus plaukai tokie papusti ir vejo padraikyti siek tiek. sukuosena gaminuosi segtukais ir lako pagalba (as technika atkalusi esu, ale paaiskint butu sudetingokoka...). Bigudukai ivairus man nelabai veiksmingi - perdaug plaukai slidus ir viskas issileidzia, arba tada jau lako reik purksti daug ir tada nebe purus plaukai pasidaro ...
tai vat kaip mums sunku gyventi smile.gif
Atsakyti
Įdomi technika turėtų būt..Tai pabandyk taip smulkmeniškai nupasakot - kaip, kokios priemonės, kokie segtukai, kiek laiko..
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2007 05 21, 19:18)
Oj, turiu as irgi toki varga..
mano plaukai tiesut tiesutelei, o pagal visuotini pripazinima (t.y. visu is eiles nuomone, iskaitant ir mano) man seveliuros zymiai labiau tinka..
tai ir vargstu as verysad.gif
Bet siaip  man patinka ne smulkios ir ne slapios garbaneles, o tiesiog stambiai banguoti, purus plaukai tokie papusti ir  vejo padraikyti siek tiek. sukuosena gaminuosi segtukais  ir lako pagalba (as technika atkalusi esu, ale paaiskint butu sudetingokoka...).  Bigudukai ivairus man nelabai veiksmingi - perdaug plaukai slidus ir viskas issileidzia, arba tada jau lako reik purksti daug ir tada nebe purus plaukai pasidaro ...
tai vat kaip mums sunku gyventi  smile.gif

aha ir man idomu kaip pasidarai. davar vasara ypac faina tokia sukuosena ismokti butu. thumbup.gif
Atsakyti
Tiesiog paimu visiskai sausu plauku sruoga (visad nuo virsugalvio pradedu) ir ja kaip ir sulankstau i kokias 6 dalis(lankstyti pradedu prie galvos). Gauta "garmoske" prisegu "prie galvos" su paprasta spilka (per viduri tos garmoskes). Taip sulankstau visus plaukus sruogom. Prireikai apie 30 spilku. Is pradziu gali atrodyti,kad daug zaidimo, bet reik max 10 minuciu, dabar as susisegelioju per kokias 5 visa galva biggrin.gif
Tada supurskiu laku. Purskiu is tolo visa galva, renkuosi laka puriam efektui, vidutines fiksacijosm, arba triesiog buna specialus "purioms garbanoms" .
Valanda palaikau, isleidineju pradedant nuo apacios po viena eile, ir ta eile irgi is tolo labiau link saknu laku papursiu, kol taip visus isleidziu. tada kuri laika geriausia nieko nedaryti, leisti susiguleti, o jei ner laiko tai tiesiog iskart saknis ispurenu su laku ir fenu padraikau , tai vat 4u.gif
siaip pasidaryti taip, kad gautusi besilaikancios bangos, bet liktu puru, ne kiekviena kart is pradziu iseidavo...
o sita technika peremiau is vienos mergickos su kuria vasara veina gyvenau, jei visad ziauriai gerai iseidavo, tai ir pati uzsigeidziau, bandziau bandziau kol ivaldziau smile.gif
siaip sakau, artrodo kad daug zaidimo, bet is tirkuju man uzima net maziau laiko nei tiesiu plauku priziurejimas, nes anksciau rytais reikdavo keltis, plauti galva, dziovint fenu, purenti bla bla, o dabar is vakaro duse issiplauni, kiek pradziuna tiek, is ryto atsikeliu 7 min susisuku viska, kol pusryciauju ir siaip susisuku jei palukai uzsifiksuoja - ir mars i trasa. Netgi plaukai atsigavo, nes feno naudoju dvigubai maziau
Radau pora foto, bet plauka cia jau po visos dienos trasoje tokie apsiriebalave biski, susiguleje...
bet tiesiog toms kieno kaip kad mano bevviltiskai tiesus plaukai, o nori banguotu ar kokios seveliuros, bigudukai nelaiko, o znyples ivairios per daug plaukus gadina, tai manau tikrai galima isbandyti 4u.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2007 05 26, 14:16)
Tiesiog paimu visiskai sausu plauku sruoga (visad nuo virsugalvio pradedu) ir ja kaip ir sulankstau i  kokias 6 dalis(lankstyti pradedu prie galvos). Gauta "garmoske" prisegu "prie galvos" su paprasta spilka (per viduri tos garmoskes). Taip  sulankstau visus plaukus sruogom.  Prireikai apie 30 spilku. Is pradziu gali atrodyti,kad daug zaidimo, bet reik max 10 minuciu, dabar as susisegelioju per kokias 5 visa galva biggrin.gif
Tada supurskiu laku. Purskiu is tolo visa galva, renkuosi laka puriam efektui, vidutines fiksacijosm, arba triesiog buna specialus  "purioms garbanoms" .
Valanda palaikau, isleidineju pradedant nuo apacios po viena eile, ir ta eile irgi is tolo labiau link saknu laku papursiu, kol taip visus isleidziu. tada kuri laika geriausia nieko nedaryti, leisti susiguleti, o jei ner laiko tai tiesiog iskart saknis ispurenu su laku ir fenu padraikau , tai vat  4u.gif
siaip  pasidaryti taip, kad gautusi besilaikancios bangos, bet liktu puru, ne kiekviena kart is pradziu iseidavo...
o sita technika peremiau is vienos mergickos su kuria vasara veina gyvenau, jei visad ziauriai gerai iseidavo, tai ir pati  uzsigeidziau, bandziau bandziau kol ivaldziau  smile.gif
siaip sakau, artrodo kad daug zaidimo, bet is tirkuju man uzima net maziau laiko nei tiesiu plauku priziurejimas, nes anksciau rytais reikdavo keltis, plauti galva, dziovint fenu, purenti bla bla, o dabar is vakaro duse issiplauni, kiek pradziuna tiek, is ryto atsikeliu 7 min susisuku viska, kol pusryciauju ir siaip susisuku jei palukai uzsifiksuoja - ir  mars i trasa. Netgi plaukai atsigavo, nes feno naudoju dvigubai maziau
Radau pora foto, bet plauka cia jau po visos dienos trasoje tokie apsiriebalave biski,  susiguleje...
bet tiesiog toms kieno kaip kad mano bevviltiskai tiesus plaukai, o nori banguotu ar kokios seveliuros, bigudukai nelaiko, o znyples ivairios per daug plaukus gadina, tai manau tikrai galima isbandyti  4u.gif

user posted imageuser posted image

Labai dekui wub.gif Mano ziauriai tiesus plaukai, reiks pabandyti nes noriu tokio efekto kaip tavo nuotraukose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2007 05 26, 13:16)
Tiesiog paimu visiskai sausu plauku sruoga (visad nuo virsugalvio pradedu) ir ja kaip ir sulankstau i  kokias 6 dalis(lankstyti pradedu prie galvos). Gauta "garmoske" prisegu "prie galvos" su paprasta spilka (per viduri tos garmoskes). Taip  sulankstau visus plaukus sruogom.  Prireikai apie 30 spilku. Is pradziu gali atrodyti,kad daug zaidimo, bet reik max 10 minuciu, dabar as susisegelioju per kokias 5 visa galva biggrin.gif
Tada supurskiu laku. Purskiu is tolo visa galva, renkuosi laka puriam efektui, vidutines fiksacijosm, arba triesiog buna specialus  "purioms garbanoms" .
Valanda palaikau, isleidineju pradedant nuo apacios po viena eile, ir ta eile irgi is tolo labiau link saknu laku papursiu, kol taip visus isleidziu. tada kuri laika geriausia nieko nedaryti, leisti susiguleti, o jei ner laiko tai tiesiog iskart saknis ispurenu su laku ir fenu padraikau , tai vat  4u.gif
siaip  pasidaryti taip, kad gautusi besilaikancios bangos, bet liktu puru, ne kiekviena kart is pradziu iseidavo...
o sita technika peremiau is vienos mergickos su kuria vasara veina gyvenau, jei visad ziauriai gerai iseidavo, tai ir pati  uzsigeidziau, bandziau bandziau kol ivaldziau  smile.gif
siaip sakau, artrodo kad daug zaidimo, bet is tirkuju man uzima net maziau laiko nei tiesiu plauku priziurejimas, nes anksciau rytais reikdavo keltis, plauti galva, dziovint fenu, purenti bla bla, o dabar is vakaro duse issiplauni, kiek pradziuna tiek, is ryto atsikeliu 7 min susisuku viska, kol pusryciauju ir siaip susisuku jei palukai uzsifiksuoja - ir  mars i trasa. Netgi plaukai atsigavo, nes feno naudoju dvigubai maziau
Radau pora foto, bet plauka cia jau po visos dienos trasoje tokie apsiriebalave biski,  susiguleje...
bet tiesiog toms kieno kaip kad mano bevviltiskai tiesus plaukai, o nori banguotu ar kokios seveliuros, bigudukai nelaiko, o znyples ivairios per daug plaukus gadina, tai manau tikrai galima isbandyti  4u.gif

palauk, palauk. tai tu sausus plaukus sugarmoskini, supurski laku ir jie susigarbanoja? blink.gif kaip cia taip gaunasi? o nereikia ju sudrekinti siek tiek pries darant sia sukuosena? nebandei niekada dregniems plaukams? ar uztenka vien lako kad susigarbanotu?
Atsakyti