Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(Ligrafi @ 2007 04 14, 20:51)
Sveikos! 4u.gif
Na nenoriu kartotis, todel turiu prasymeli:
gal galite, kas eis pas savo kirpejas ar tokiu pazystat, kodel ne is sio ne is to issitiesino mano naturalios garbanos, tikrai nesilaukiu lotuliukas.gif tai man labai didele paslaptis, ir jei ji neistaisoma, tai jau viena mintis tik - kirptis plaukus blink.gif
Dekui bigsmile.gif

mirksiukas.gif Mano draugui taip buvo - tik atvirkscias variantas tongue.gif Pasnekejom ne su kosmetologe, o daktare - paaiskino, kad taip kartais nutinka brendimo laikotarpiu: hormonai keicias ir va pakeicia plaukus... Deja, manau, visam gyvenimui g.gif Tad jei pati esi -iolikos ar pan, tada labai galimas daiktas, kad cia ta priezastis.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 05 26, 19:12)
palauk, palauk. tai tu sausus plaukus sugarmoskini, supurski laku ir jie susigarbanoja?  blink.gif  kaip cia taip gaunasi? o nereikia ju sudrekinti siek tiek pries darant sia sukuosena? nebandei niekada dregniems plaukams? ar uztenka vien lako kad susigarbanotu?

Jap, visiskai visiskai sausus.
Bandziau slapius arba dregnus sukti, bet tada jie perdaug susifiksuoja, gaunasi ne banguoti, o tokie suvelti, pasipute, pasilelektrine tokie, num zodziu ne kas schmoll.gif
Bandziau ir tokiu ivairiu purskikliu pries garbiniuojant papurksti, bet irgi tai juos siek tiek sulipina po to kai isleidi. o ir ilgiau reikia laikyti, kad isdziutu...
pries isleidziant plaukai turi buti visikai sausi, nes kitaip buna issileidzia bangos, issitiesina plaukai.aisku galima dziovinti - bet padziovinus reiktu velgi leisti atsalti ,nes jei isleidi dar siek tiek siltus nuo dziovinimo, tai jei greiciau issileidzia...
geriausias variantas kai plaukai buna visiskai visiskai sausi, nes po to jie buna ganetinai lengvai valdomi : ne "puciasi", o "purenasi"...
Bet cia turbut individualu kiekvienos plaukams, kas tinka, man, galbut netinka kitai smile.gif, nors mano plaukai kas link bangavimo tai tikrai priesinasi tam kiek tik gali smile.gif
Atsakyti
O kaip jus su tais suktukais lipniais pasidarote garbanėles? Man niekaip neišeina, vienąsyk net visą naktį laikiau, bet išleidau - jokio efekto, nė kiek nesusigarbanavo, nors plaukai nėra visiškai tiesūs. Gal kas naudojate ir jums išeina?

Papildyta:
Moodring, o jei aš per naktį laikyčiau tas susuktas bizytes ar ne per ilgai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvekliukea: 28 gegužės 2007 - 14:53

As naudoju Loreal garbiniavimo purskala "hot curling". Uzpurski ant slapiu plauku, tada isdziovini su difuzorium ar net be ir gaunas thumbup.gif bangeles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2007 05 28, 18:13)
As naudoju Loreal garbiniavimo purskala "hot curling". Uzpurski ant slapiu plauku, tada isdziovini su difuzorium ar net be ir gaunas  thumbup.gif  bangeles  bigsmile.gif

Mano plaukams tai mission impossible biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 05 28, 16:55)
O kaip jus su tais suktukais lipniais pasidarote garbanėles? Man niekaip neišeina, vienąsyk net visą naktį laikiau, bet išleidau - jokio efekto, nė kiek nesusigarbanavo, nors plaukai nėra visiškai tiesūs. Gal kas naudojate ir jums išeina?

Papildyta:
Moodring, o jei aš per naktį laikyčiau tas susuktas bizytes ar ne per ilgai?

Niu man tai tie lipnus suktukai gal ir suktu kazkiek, bet as turbut nemoku ju issivynioti - plaukai pesasi, tempiasi, veliasi ant to bigudzio ir dingsta garbanos blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Varvekliukea , man laikant per nakti, plaukai biski "perdziuna"- ir toks kaltunas iseina...
gali bandyt, bet ant manes tai klaikiai ryte atrodo biggrin.gif

gyvačiuke, mano plaukams tai irgi mission impossible. Turiu as ta loreali- jokio poveikio, difuzorium irgi maximum 20-iai minuciu kazka padaraus isgaunu, o po to vel issitiesina smile.gif

Ir isvis tokie orai kaip dabar tai man doh.gif visi plaikai susisiausia virsuj, galva pridreksta... Negaliu pakesti dideles dregmes. atsiprasau uz oftopica bet siaip net sunervino sian. Daraisi daraisi plaukuosena ir se tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2007 05 29, 19:02)
Varvekliukea , man laikant per nakti, plaukai biski "perdziuna"- ir toks kaltunas iseina...
gali bandyt, bet ant manes tai klaikiai ryte atrodo  biggrin.gif

gyvačiuke, mano plaukams tai irgi mission impossible.  Turiu as ta loreali- jokio poveikio, difuzorium irgi maximum 20-iai minuciu kazka padaraus isgaunu, o po to vel issitiesina  smile.gif

Ir isvis tokie orai kaip dabar tai man  doh.gif  visi plaikai susisiausia virsuj, galva pridreksta... Negaliu pakesti dideles dregmes. atsiprasau uz oftopica bet siaip net sunervino sian. Daraisi daraisi plaukuosena ir se tau  verysad.gif

Na, gali buti g.gif Mano plaukai labai paklusnus, tai man gerai gaunasi smile.gif o jei plaukuciai tiesus ir nelinke paklusti, tai vienintele iseitis nestiprus cheminis sugarbiniavimas ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2007 05 29, 19:02)
gali bandyt, bet ant manes tai klaikiai ryte atrodo  biggrin.gif

jaučiu, kad ir man neverta pernakt laikyti, nes pagalvojus ryte jei blogai gausi, o laiko atitaisyt bėdą nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2007 05 30, 14:17)
jaučiu, kad ir man neverta pernakt laikyti, nes pagalvojus ryte jei blogai gausi, o laiko atitaisyt bėdą nebus  blush2.gif

Arba pasibandyti per namadienį lotuliukas.gif
Atsakyti
O as garbanas formuoju su specialiomis storomis susuktomis znyplemis, kur su garais.. is pradziu dar garbanoms formuoti skirtomis putomis patepu sruoga susuku ir viskas.. Nereikia nei su suktukais miegoti nieko, o garbanos gaunasi kaip is zurnalo... smile.gif Labai geras daikciukas ir daug laiko neatima... 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi visalaik buvo tiesus ir ilgi bet kai noriu kokiom sventem pasidaryt sukuosena tay daraus su bigudukais... issimaudau susisuku ir einu miegot ir per nakti liabai fainai gaunas... tay vat bis.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 01, 15:26)
O as garbanas formuoju su specialiomis storomis susuktomis znyplemis, kur su garais.. is pradziu dar garbanoms formuoti skirtomis putomis patepu sruoga susuku ir viskas.. Nereikia nei su suktukais miegoti nieko, o garbanos gaunasi kaip is zurnalo... smile.gif Labai geras daikciukas ir daug laiko neatima...  4u.gif

bigsmile.gif
Cia kur toki daikciuka gauti ir kaip jis tiksliai vadinasi? Dievinu dideles garbanas.
Atsakyti