Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

Na šiuo atvėju siūlyčiau garbanoti plaukus su tiesinimo žnyplėm,mano mėgstamiausias būdas ,jį pasižiūrėti galima youtube kad ir šis http://www.youtube.c...Lgo&feature=fvw arba įvedus how to curl hair with flat iron
sėkmės cool.gif
Atsakyti
as esu isigyjus sildomus bigudukus, tuos kur pavirti reikia, kad isiltu. uz 10 vnt ar 9 lt mokejau:) kirpyklu parduotuveje.
tai vos dregnus plaukus, galima ir sausus, tik aisku supurktus su putom, ar kkuo kitu susuku. plauku nedegina tie bigudziai, palaikau. ir isleidziu rezultatas super:)
palaikau apie 20 min, kol atvesta. ir jokios kankynes, nereikia naktim su bigudukais miegot
Atsakyti
Man atrodo kad cia ne suktukais padaryta o su znyplem. Siulyciau su foto keliauti pas kirpejas, o jos jau patars.
Atsakyti
ačiū visoms už patarimus. 4u.gif bandysim, žiūrėsim kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai aisku kaip diena, kad cia su tiesinimo znyplem uzsukta, nes man kirpeja taip padaro. na aisku ten visi purskalai kaip priklauso, putos, standiklis, apsauga nuo karscio.... Siaip laiko iki sekancio galvos plovimo, t.y. 3-4 dienas.
Atsakyti
sitas varijantas
man atrodo greitas ir geras budas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2009 07 14, 17:50)
sitas varijantas
man atrodo greitas ir geras budas thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir as taip draugem sukdavau,ir greita ir grazu kai reik lekti i sokius smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 07 14, 23:48)
drinks_cheers.gif ir as taip draugem sukdavau,ir greita ir grazu kai reik lekti i sokius smile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

nu nesuprantu man neina taip susukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 05 28, 12:32)
imesk  foto kaip susisuke plyyyyyyyyyyzzzzzzz smile.gif

taip ir ner foto cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif 4u.gif

O kokias putas naudojate kai norite garbanas suformuoti ? nes mano plaukai tiesus bet kai suslampa minimaliai pasigarbanoja, bet reik naudoti putas, o jau seniai nepirkau, tad lauksiu patarimu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 16, 11:57)
Labutis o as noriu "pakelti" plaukus nuo saknu nu ta prasme ,kad butu VOLUME ax.gif user posted image
Ar tokie suktukai tiktu ilgiems plaukams , parasyta kad 40 mm suktukai ar per mazi???? g.gif

is nuotraukos sunku pasakyti,reikia matyti.
As renkuos pacius didziausius(pas mane visa kolekcija),jie tikrai laaaaabai dideli.Tai plaukai
islieka lygus.
Siek tiek mazesni bigudi irgi kelia plaukus,bet ir siek tiek sugarbanoja.
Atsakyti
Sveikos, man taip pat jau labai norisi pasikeisti rolleyes.gif Turiu naturalius vidutinio ilgio plaukus tiesaus kirpimo, kurie jau man nenormaliai atsibodo doh.gif Kai isidziovinu galva atrodau, kaip varpelis, prie galvos priglude, o galai issipute. Fu! unsure.gif Labai noreciau paklausti, gal kuri zinote, kur Kaune ar Vilniuje dazo su loreal AUGALINIAIS dazais. Ir kokia kirpeja kerpa jaunatviskai atrodancias sukuosenas ir tiksliai supranta, ko kliente nori??? Be to, dar labai idomu kokios mazdaug kainos nusidazyti tokiais dazais ir apsikirpti? Gal kuri zinot, kur, kas, kaip?? g.gif Labai noreciau, kad pasidalintumete patirtim. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti