sėkmės
Na šiuo atvėju siūlyčiau garbanoti plaukus su tiesinimo žnyplėm,mano mėgstamiausias būdas ,jį pasižiūrėti galima youtube kad ir šis http://www.youtube.c...Lgo&feature=fvw arba įvedus how to curl hair with flat iron
sėkmės
sėkmės
as esu isigyjus sildomus bigudukus, tuos kur pavirti reikia, kad isiltu. uz 10 vnt ar 9 lt mokejau:) kirpyklu parduotuveje.
tai vos dregnus plaukus, galima ir sausus, tik aisku supurktus su putom, ar kkuo kitu susuku. plauku nedegina tie bigudziai, palaikau. ir isleidziu rezultatas super:)
palaikau apie 20 min, kol atvesta. ir jokios kankynes, nereikia naktim su bigudukais miegot
tai vos dregnus plaukus, galima ir sausus, tik aisku supurktus su putom, ar kkuo kitu susuku. plauku nedegina tie bigudziai, palaikau. ir isleidziu rezultatas super:)
palaikau apie 20 min, kol atvesta. ir jokios kankynes, nereikia naktim su bigudukais miegot
Man atrodo kad cia ne suktukais padaryta o su znyplem. Siulyciau su foto keliauti pas kirpejas, o jos jau patars.
ačiū visoms už patarimus.
bandysim, žiūrėsim kas gausis
Man tai aisku kaip diena, kad cia su tiesinimo znyplem uzsukta, nes man kirpeja taip padaro. na aisku ten visi purskalai kaip priklauso, putos, standiklis, apsauga nuo karscio.... Siaip laiko iki sekancio galvos plovimo, t.y. 3-4 dienas.
QUOTE(arpaci @ 2009 07 14, 17:50)
QUOTE(ginariukas @ 2009 07 14, 23:48)
nu nesuprantu man neina taip susukti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 05 28, 12:32)
taip ir ner foto
Labas vakaras
O kokias putas naudojate kai norite garbanas suformuoti ? nes mano plaukai tiesus bet kai suslampa minimaliai pasigarbanoja, bet reik naudoti putas, o jau seniai nepirkau, tad lauksiu patarimu
O kokias putas naudojate kai norite garbanas suformuoti ? nes mano plaukai tiesus bet kai suslampa minimaliai pasigarbanoja, bet reik naudoti putas, o jau seniai nepirkau, tad lauksiu patarimu
QUOTE(ajaz @ 2009 05 16, 11:57)
Labutis o as noriu "pakelti" plaukus nuo saknu nu ta prasme ,kad butu VOLUME

Ar tokie suktukai tiktu ilgiems plaukams , parasyta kad 40 mm suktukai ar per mazi????
Ar tokie suktukai tiktu ilgiems plaukams , parasyta kad 40 mm suktukai ar per mazi????
is nuotraukos sunku pasakyti,reikia matyti.
As renkuos pacius didziausius(pas mane visa kolekcija),jie tikrai laaaaabai dideli.Tai plaukai
islieka lygus.
Siek tiek mazesni bigudi irgi kelia plaukus,bet ir siek tiek sugarbanoja.
Sveikos, man taip pat jau labai norisi pasikeisti
Turiu naturalius vidutinio ilgio plaukus tiesaus kirpimo, kurie jau man nenormaliai atsibodo
Kai isidziovinu galva atrodau, kaip varpelis, prie galvos priglude, o galai issipute. Fu!
Labai noreciau paklausti, gal kuri zinote, kur Kaune ar Vilniuje dazo su loreal AUGALINIAIS dazais. Ir kokia kirpeja kerpa jaunatviskai atrodancias sukuosenas ir tiksliai supranta, ko kliente nori??? Be to, dar labai idomu kokios mazdaug kainos nusidazyti tokiais dazais ir apsikirpti? Gal kuri zinot, kur, kas, kaip??
Labai noreciau, kad pasidalintumete patirtim. Aciu