Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(Frosted @ 2009 01 07, 23:50)
Visai veiksmingai veikia putos + fenas su difuzoriumi, kad susigarbanotu. Ant virsaus trupuciukas lako, kad laikytusi.

kaip reikia garbiniuoti plaukus su fenu- difuzoriaus antgaliu. Mano kolege labai graziai pasidaro, ja sake pamoke kirpeja, ir as noriu ismokti... Gal youtubeje yra? g.gif
Arba reikes eiti pas kirpeja, kad pamokytu, bus paprasciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryte: 27 vasario 2010 - 23:04
QUOTE(auroryte @ 2010 02 27, 23:54)
kaip reikia garbiniuoti plaukus su fenu- difuzoriaus antgaliu. Mano kolege labai graziai pasidaro, ja sake pamoke kirpeja, ir as noriu ismokti... Gal youtubeje yra? g.gif
Arba reikes eiti pas kirpeja, kad pamokytu, bus paprasciau smile.gif

Aš tai paprasčiausiai užtepu putų, palenkiu galvą žemyn ir fenu "prispaudžiant" plaukus prie galvos džiovinu cool.gif Tik pradžiai kol atitaikysit ta putų kiekį kad nebūtų per daug ar per mažai ax.gif
Beje, gal kažkuri atradus neblogų putų, kad drėkintų plaukus, atsikrtų garbanas, nes aš kiek tų putų turėjus nei vienos nepasirodė stebuklingos, visos vienodą rezultatą duoda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidmantė: 28 vasario 2010 - 20:39
QUOTE(Vidmantė @ 2010 02 28, 21:37)
Aš tai paprasčiausiai užtepu putų, palenkiu galvą žemyn ir fenu "prispaudžiant" plaukus prie galvos džiovinu  cool.gif Tik pradžiai kol atitaikysit ta putų kiekį kad nebūtų per daug ar per mažai  ax.gif
Beje, gal kažkuri atradus neblogų putų, kad drėkintų plaukus, atsikrtų garbanas, nes aš kiek tų putų turėjus nei vienos nepasirodė stebuklingos, visos vienodą rezultatą duoda g.gif

o kazi isseitu pasidaryti tokia sukuosena be to difuzerio, turiu gera dziovintuva, bet be to difuzerio antgalio, ka galit patart ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 03 07, 16:29)
o kazi isseitu pasidaryti tokia sukuosena be to difuzerio, turiu gera dziovintuva, bet be to difuzerio antgalio, ka galit patart ?

Abejoju,kad pavyktu toks variantas,nebent jusu plaukai is prigimties stipriau banguoti ar garbanoti.
Atsakyti
Sveikutes.
O ka naudojate pries sukant tiesus plaukus su znyplemis? Koki purskala gal gera,nes susigarbanoja pas mane puikiai o islieka kol nuejnu i masina jau visos garbanos tiesios smile.gif
Atsakyti
gal kas naudojates plauku modeliavimo guma? vakar apsikirpus, kirpeja su ta guma "praejo" per plaukus, tai ir siandien po miego plaukai lb graziai stovi.. pas ja yra pirkti, sake 30 Lt berods, bet kad jau lb mazas tas indelis, pgl isvaizda speju kad koks 30g..
sakau, gal zinot kokiu geru firmu ir kad butu pigeliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 18, 09:19)
gal kas naudojates plauku modeliavimo guma? vakar apsikirpus, kirpeja su ta guma "praejo" per plaukus, tai ir siandien po miego plaukai lb graziai stovi.. pas ja yra pirkti, sake 30 Lt berods, bet kad jau lb mazas tas indelis, pgl isvaizda speju kad koks 30g..

yra daug tu plauku gumu smile.gif pabandykite nueiti i eurokosa, ten visai neblogu maciau, o ir kaina normali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 18, 10:19)

Ar esat tikra,kad pigesnes poveikis bus toks pat?smile.gif Na,jei nebijot eksperimentuoti,tada pirmyn,bet gali nepasiteisinti,ir taip isleisit pinigu,o efekto nebus,tad vistiek tektu pirkti guma is kirpejos:)
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2010 03 18, 10:19)

O gal galit paaiskinti kas ta plauku guma? Ar tai kenkia plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 18, 17:59)
Ar esat tikra,kad pigesnes poveikis bus toks pat?smile.gif Na,jei nebijot eksperimentuoti,tada pirmyn,bet gali nepasiteisinti,ir taip isleisit pinigu,o efekto nebus,tad vistiek tektu pirkti guma is kirpejos:)

tai as ir kreipiausi i jus, klausdama ar zinot firmu tu gumu, kad ir kaina ir kokybe butu gera smile.gif
Atsakyti
gal kas nors zinot kaip galima butu tokia sukuosena pasidaryt?
http://media.santaba...ieawards/20.jpg
Atsakyti
Gal galit kas pagelbeti bigsmile.gif turiu Wella plauku apimti didinancia priemone, net nepradeta, ant buteliuko parasyta EXP-06-06, cia pagaminimo data ar iki kada galioja?
Atsakyti