Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(gerybe @ 2013 09 27, 12:18)
Cia yra video kur viskas parodyta kaip nauditis siais suktukais  mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=wYzKHaM-5Vw

g.gif Nezinau, man cia Malvinos [I]garbanas padaro...Aisku, skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2013 09 16, 21:50)
Jeigu plaukai linke garbanotis, pradziai siulyciau pabandyti su dziovintuvu apvaliu gaubliu su spygliais ( nezinau kaip tas antgalis vadinasi).
Kuo brangesnis fenas, tuo maziau susigarbanoja, sakau is patirties.

Ačiū už patarimą. smile.gif Garbanotis nelinkę, tik galai banguojasi. Jūs norite pasakyti, kad iš pradžių su fenu ir apvaliu šepečiu, o paskui bandyti su tiesintuvu raityti?

Papildyta:
QUOTE(Joviva @ 2013 09 27, 11:53)
g.gif  Nezinau, man cia Malvinos [I]garbanas padaro...Aisku, skonio reikalas smile.gif

Na garbanos video tikrai malviniškos, bet gal galima pašukuoti ir su priemonėm paformuot, kaip patinka g.gif Svarbu, kad susiformuotų...
Bet man kyla kitas klausimas - kiek ilgai su tais "šiaudais" būti? ir kiek ilgai efektas trunka?
Gal yra išbandžiusių??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2013 09 27, 13:12)
Ačiū už patarimą. smile.gif  Garbanotis nelinkę, tik galai banguojasi. Jūs norite pasakyti, kad iš pradžių su fenu ir apvaliu šepečiu, o paskui bandyti su tiesintuvu raityti?

Papildyta:
Na garbanos video tikrai malviniškos, bet gal galima pašukuoti ir su priemonėm paformuot, kaip patinka  g.gif Svarbu, kad susiformuotų...
Bet man kyla kitas klausimas - kiek ilgai su tais "šiaudais" būti? ir kiek ilgai efektas trunka?
Gal yra išbandžiusių??? bigsmile.gif

Na mano plaukaiu kai nera labai trumpi tai as juos deduosi nuo puses plauku ilgio tai labai graziai gaunasi, o jei dediesi nuo saknu tai tikrai kap malvinos garbanos atrodo cool.gif Na o kiek su tais "siaudais" buti reikia tai priklauso nuo to kiek laiko dziusta plaukai, man apie 4 val. uztenka pabuti. Arba per nakti pabunu o ryte issiemu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Vat tokiu budu as darausi kaip video parodyta wink.gif thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=bi5lbQxAzQw
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2013 09 27, 12:12)
Ačiū už patarimą. smile.gif  Garbanotis nelinkę, tik galai banguojasi. Jūs norite pasakyti, kad iš pradžių su fenu ir apvaliu šepečiu, o paskui bandyti su tiesintuvu raityti?

turejau omeny, slapius sutepti su priemonemis, ir dziovinti dziovintuvy (antgalis: gaublys su spygliais:)

Papildyta:
QUOTE(werda @ 2013 09 29, 16:07)
turejau omeny, slapius sutepti su priemonemis, ir dziovinti dziovintuvy (antgalis: gaublys su spygliais:)

nezinau kiek garbanoti plaukai. jei kas gali ideto foto, atsiusciau i emaila, neleidzia per ipada imesti . as darau taip, jeigu noriu tvarkingesniu garbanu. isplovusi galva,pritepu aliejuku, apsaugos nuo karscio priemoniu, suskirstau i sruogas, ir pirstais persuku kiekviena. tada dziovinu dziovintuvu, pamaigydama rankomis, galva nuleista i apacia. turejau 4 ar 5 plauku tiesinimus, nei vienas neatliko darbo iki galo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 29 rugsėjo 2013 - 16:11
QUOTE(gerybe @ 2013 09 27, 16:18)
Na mano plaukaiu kai nera labai trumpi tai as juos deduosi nuo puses plauku ilgio tai labai graziai gaunasi, o jei dediesi nuo saknu tai tikrai kap malvinos garbanos atrodo  cool.gif  Na o kiek su tais "siaudais" buti reikia tai priklauso nuo to kiek laiko dziusta plaukai, man apie 4 val. uztenka pabuti. Arba per nakti pabunu o ryte issiemu  smile.gif  smile.gif

bigsmile.gif
O kiek laiko išlieka garbanos? Dar kokių priemonių dedi, putų, pvz.? ir kokie plaukai? ar lengvai pasiduoda garbanojami apskritai? 4u.gif Galvoju, ar apsimoka pirkt, nes nepigu, o mano plaukai lengvai nesigarbanoja...
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2013 10 01, 10:25)
bigsmile.gif
O kiek laiko išlieka garbanos? Dar kokių priemonių dedi, putų, pvz.? ir kokie plaukai? ar lengvai pasiduoda garbanojami apskritai?  4u.gif Galvoju, ar apsimoka pirkt, nes nepigu, o mano plaukai lengvai nesigarbanoja...

Na man jos islieka visa diena, ir kita diena dar buna jos bet as neramiai miegu tai susiveliu doh.gif As naudoju purskala garbanoms formuoti ir putas. Na mano plaukai tai irgi nera labai lengvai pasiduodantys bet sis dalykelis juos sutramdo clap.gif
Atsakyti
Sveikos, garbanu megejos smile.gif

Mano plaukai tiesus, ir jie tokie nepaklusnus smile.gif tad uztikau jusu temute smile.gif

gerybe, ir as susigundziau tavo minetu garbanu darytuvu, tad siandien atsiunte jau smile.gif reikes isbandyti smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Žiūriu čia visos tiesiaplaukės plaukus bando garbanotis biggrin.gif O gal kuri nors iš garbanių iš savo patirties parekomenduotų kokį nenuplaunamą kremą ar gelį, kuris skirtas natūraliai garbanotiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 10, 22:25)
Labas vakaras  smile.gif Žiūriu čia visos tiesiaplaukės plaukus bando garbanotis  biggrin.gif O gal kuri nors iš garbanių iš savo patirties parekomenduotų kokį nenuplaunamą kremą ar gelį, kuris skirtas natūraliai garbanotiems plaukams?

tam reikalui kiek žinau geriausiai tinka RIEBAUS aliejaus-gelio tipo priemonės, aš pati susigarbanojus plaukus kartais lašeliu (nes labai ploni mano plaukai) "pašildytu" tarp delnų papildomai paformuoju plaukus su šiuo
user posted image

tokių priemonių yra daugybė ir skirtingų firmų, bei juo rekomenduojama naudoti ant šlapių plaukų jei turite sausus, pasipūtusius garbanotus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2013 11 18, 02:43)
tam reikalui kiek žinau geriausiai tinka

O gal esate bandžiusi ir šį TIGI produktą ir galite palyginti su jūsų įkelta priemone:

http://www.feeluniqu...Amplifier-150ml

Ar džiovinate jūsų įkelta priemone išteptus plaukus difuzoriumi?
Mano plaukas pats linkęs į pasisukimus, tiksliau, labiau pasibangavimus. Aišku, jei aš išsiplaunu galvą ir plaukams išdžiūvus juos išsišukuoju, gaunuosi tiesiog "liūte, neliūdėk" be jokio polinkio į garbanas iš vaizdelio, tiesiog itin pūstus plaukus. Jei naudoju želę ar putas, gaunasi garbanėlės, bet jos man nepatinka dėl makaroninės išvaizdos. Norėčiau atrasti priemonę, kuri padėtų paformuoti gražias, nesulipusias garbanėles. Jau keli metai plaukus tik tiesinu, nors dabar išvis visuomet nešioju supintus. Norėčiau atrasti priemonę, su kuria mano natūralūs palaidi plaukai atrodytų bent jau padoriai.

Dar norėjau pasiteirauti, kaip kasdien tvarkotės su tokiais plaukais. Numanau, kad nelabai kuri naudoja šukas garbanotiems plaukams (na gal klystu). Ir ne visos plauna galvą kasdien. Taigi, pirmą dieną po plovimo su priemone ant plaukų viskas atrodo gerai. Ką su jais darote antrą dieną? Šlapinate ir vėl dedate priemonę ar ir po nakties viskas atrodo gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malvinija: 20 lapkričio 2013 - 15:36
QUOTE(Malvinija @ 2013 11 20, 16:35)
O gal esate bandžiusi ir šį TIGI produktą ir galite palyginti su jūsų įkelta priemone:

http://www.feeluniqu...Amplifier-150ml

Ar džiovinate jūsų įkelta priemone išteptus plaukus difuzoriumi?
Mano plaukas pats linkęs į pasisukimus, tiksliau, labiau pasibangavimus. Aišku, jei aš išsiplaunu galvą ir plaukams išdžiūvus juos išsišukuoju, gaunuosi tiesiog "liūte, neliūdėk" be jokio polinkio į garbanas iš vaizdelio, tiesiog itin pūstus plaukus.  Jei naudoju želę ar putas, gaunasi garbanėlės, bet jos man nepatinka dėl makaroninės išvaizdos. Norėčiau atrasti priemonę, kuri padėtų paformuoti gražias, nesulipusias garbanėles. Jau keli metai plaukus tik tiesinu, nors dabar išvis visuomet nešioju supintus. Norėčiau atrasti priemonę, su kuria mano natūralūs palaidi plaukai atrodytų bent jau padoriai.

Dar norėjau pasiteirauti, kaip kasdien tvarkotės su tokiais plaukais. Numanau, kad nelabai kuri naudoja šukas garbanotiems plaukams (na gal klystu). Ir ne visos plauna galvą kasdien. Taigi, pirmą dieną po plovimo su priemone ant plaukų viskas atrodo gerai. Ką su jais darote antrą dieną? Šlapinate ir vėl dedate priemonę ar ir po nakties viskas atrodo gerai?

iš tigi garbanoms esu naudojusi tik tą priemonę kurią įkeliau. ją - jau kaip minėjau naudoju jau ant suskutų/sugarbanotų plaukų - tiesiog lašiuką įšildau tarp delnų ir perbraukiu arba pagniaužau plaukus. turiu difuzerį bet arba aš naudotis nemoku ar kas, bet man negražiai su juo plaukai susitvarko biggrin.gif
kiek supratau mano plaukai labai panašūs kaip Jūsų mirksiukas.gif
šiaip jeigu vengiate karštų įrankių -plaukus juk galima garbanoti ir be karščio - pilnas youtubas tutorialų tik įveskit paieškoje "curls without heat" ir pilna pamokų kaip skirtingai susigarbanoti, galima ir per valandą ir per naktį ir pan.
aš taip pat negaliu tiesiog išsiplauti plaukų ir viskas - šukuosena paruošta viešumai laugh.gif
juo visada arba tiesinu arba garbanoju (su ar be karščio), kartais naudoju priemones - kartais ne.
galvą plaunu 1-2 kartus per savaitę arba dažniau, jei kokia proga ir reiks spec.šukuosenos ar šiaip švarių plaukų biggrin.gif , taigi daugiausia antrą dieną jau plaukus segu/rišku kuodus darau, pynimus, na tokias šukuosenas kasdienines kaskart vis kitokias ir nenuobodžias mirksiukas.gif tik jei tiesinu - tada palaidais galiu eiti ir kitą dieną ir dar kt, iki kol susiriebaluos, tik garbanotais jau sunkiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 20 lapkričio 2013 - 20:51