QUOTE(Malvinija @ 2013 11 20, 16:35)
O gal esate bandžiusi ir šį TIGI produktą ir galite palyginti su jūsų įkelta priemone:
http://www.feeluniqu...Amplifier-150ml
Ar džiovinate jūsų įkelta priemone išteptus plaukus difuzoriumi?
Mano plaukas pats linkęs į pasisukimus, tiksliau, labiau pasibangavimus. Aišku, jei aš išsiplaunu galvą ir plaukams išdžiūvus juos išsišukuoju, gaunuosi tiesiog "liūte, neliūdėk" be jokio polinkio į garbanas iš vaizdelio, tiesiog itin pūstus plaukus. Jei naudoju želę ar putas, gaunasi garbanėlės, bet jos man nepatinka dėl makaroninės išvaizdos. Norėčiau atrasti priemonę, kuri padėtų paformuoti gražias, nesulipusias garbanėles. Jau keli metai plaukus tik tiesinu, nors dabar išvis visuomet nešioju supintus. Norėčiau atrasti priemonę, su kuria mano natūralūs palaidi plaukai atrodytų bent jau padoriai.
Dar norėjau pasiteirauti, kaip kasdien tvarkotės su tokiais plaukais. Numanau, kad nelabai kuri naudoja šukas garbanotiems plaukams (na gal klystu). Ir ne visos plauna galvą kasdien. Taigi, pirmą dieną po plovimo su priemone ant plaukų viskas atrodo gerai. Ką su jais darote antrą dieną? Šlapinate ir vėl dedate priemonę ar ir po nakties viskas atrodo gerai?
iš tigi garbanoms esu naudojusi tik tą priemonę kurią įkeliau. ją - jau kaip minėjau naudoju jau ant suskutų/sugarbanotų plaukų - tiesiog lašiuką įšildau tarp delnų ir perbraukiu arba pagniaužau plaukus. turiu difuzerį bet arba aš naudotis nemoku ar kas, bet man negražiai su juo plaukai susitvarko
kiek supratau mano plaukai labai panašūs kaip Jūsų
šiaip jeigu vengiate karštų įrankių -plaukus juk galima garbanoti ir be karščio - pilnas youtubas tutorialų tik įveskit paieškoje "curls without heat" ir pilna pamokų kaip skirtingai susigarbanoti, galima ir per valandą ir per naktį ir pan.
aš taip pat negaliu tiesiog išsiplauti plaukų ir viskas - šukuosena paruošta viešumai

juo visada arba tiesinu arba garbanoju (su ar be karščio), kartais naudoju priemones - kartais ne.
galvą plaunu 1-2 kartus per savaitę arba dažniau, jei kokia proga ir reiks spec.šukuosenos ar šiaip švarių plaukų

, taigi daugiausia antrą dieną jau plaukus segu/rišku kuodus darau, pynimus, na tokias šukuosenas kasdienines kaskart vis kitokias ir nenuobodžias

tik jei tiesinu - tada palaidais galiu eiti ir kitą dieną ir dar kt, iki kol susiriebaluos, tik garbanotais jau sunkiau