Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

QUOTE(Juxt @ 2013 11 18, 02:43)
tam reikalui kiek žinau geriausiai tinka RIEBAUS aliejaus-gelio tipo priemonės, aš pati susigarbanojus plaukus kartais lašeliu (nes labai ploni mano plaukai) "pašildytu" tarp delnų papildomai paformuoju plaukus su šiuo
user posted image

tokių priemonių yra daugybė ir skirtingų firmų, bei juo rekomenduojama naudoti ant šlapių plaukų jei turite sausus, pasipūtusius garbanotus plaukus.

Sakykit ar sita priemone nesulipina plauko? Ir ar ji tokio pat stipraus kvapo kaip kitis sios serijos priemones?
Turiu nusipirkus stai sita priemone
http://www.folica.co...-rock-amplifier
Mano plaukai kazkada buvo labai garbanoti, bet dabar be priemoniu tik pasisiause smile.gif tai sutepus sia priemone net ir sausus plaukus jie "susoka" i garbanu sruogeles, bet na man per stipraus kvapo si priemone. As nemegstu priemoniu su stipresniu kvapu, tai dar neatradau savosios....
Dabar turiu diksons argabeta linijos krema plaukams. Ju nesulipina, kvapas toks siaip sau, bet stebuklu nedaro smile.gif
http://www.atraskgro...urly-hair-150ml

Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2013 07 17, 16:34)
Paskutinį ką išbandžiau tai
Revlon Pro You "Texture Srunch" kremas garbanoms apie 40lt kainuoja, likau labai patenkinta. Ankciau naudojau Lorealio firmos, bet sugalvojau pabandyti. Man net draugės klausė ar tik kirpykloje nebuvau? smile.gif))) Esu garbane, bet mano plaukai linke pūstis labiau, o su tuo daikčiuku padarė daug gražių garbanėlių.

Sakykit ar sita priemone ne trupucio nesulipina plauku? Ir ar neturi stipraus erzinancio kvapo? Jei Jus is vilniaus gal galite pasakyti kur pardavineja Revlon priemones?
O gal dar esate bande ir sia ir galite palyginti?
http://klipshop.lt/R...nu_aktyvatorius
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2014 02 20, 12:50)
Sakykit ar sita priemone nesulipina plauko? Ir ar ji tokio pat stipraus kvapo kaip kitis sios serijos priemones?

jis suminkština plauką, jį suglotnina, nesuklijuoja standžiai kaip putos, lakas ar želė, išryškina garbanas
Atsakyti
Norėciau isbandyti Aveda be curly garbanu formavimo priemone. Gal kuri turi ir nenaudoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2013 07 17, 16:34)
Paskutinį ką išbandžiau tai
Revlon Pro You "Texture Srunch" kremas garbanoms apie 40lt kainuoja, likau labai patenkinta. Ankciau naudojau Lorealio firmos, bet sugalvojau pabandyti. Man net draugės klausė ar tik kirpykloje nebuvau? smile.gif))) Esu garbane, bet mano plaukai linke pūstis labiau, o su tuo daikčiuku padarė daug gražių garbanėlių.

Ar yra vieta Vilniuje, kur parduoda sia priemone, ar reikia siustis internetu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerybe @ 2013 09 27, 11:18)
Cia yra video kur viskas parodyta kaip nauditis siais suktukais  mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=wYzKHaM-5Vw

kur galima nusipirkti tokius suktukus?
Atsakyti
esu natūrali garbanė. Bet, kaip čia ne viena rašė, be priemonių išdžiovinus gaunasi išsi-ūtę, nesimato garbanų. Esu bandžiusi Cutrin, TBS, Yellow firmų kremus garbanoms, L'oreal purškiklį. mano naujausias atradimas Screen firmos fluidas. Idealus variantas, garbanos atskirtos, standžios, tačiau nesulipę, negaliu atsidžiaugt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ar tema dar gyva? Esu banguotų plaukų savininkė, kiekvieną kartą man tos bangos vis kitokios gaunasi smile.gif reiktų jūsų patarimų kaip suformuoti gražias nesusivėlusias bangas ar tai garbanas smile.gif naudoju šiuo metu catwalk ir macadamia kremus plaukams, bet nesu labai jau patenkinta jais...kažkuri narė užsiminė apie aveda be curly ar Lietuvoje yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2014 04 09, 14:56)
esu natūrali garbanė. Bet, kaip čia ne viena rašė, be priemonių išdžiovinus gaunasi išsi-ūtę, nesimato garbanų. Esu bandžiusi Cutrin, TBS, Yellow firmų kremus garbanoms, L'oreal purškiklį. mano naujausias atradimas Screen firmos fluidas. Idealus variantas, garbanos atskirtos, standžios, tačiau nesulipę, negaliu atsidžiaugt bigsmile.gif

o kur ta priemone nusipirkti galima?nusibodo siustis, visur tik siuntima ir skaiciuoja...
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 05 18, 12:22)
Gal yra bandziusiu?
user posted image

„Sebastian Professional“ priemonė plaukams „Shine Define“. Brazilų supermodelio Gisele Bündchen atradimas. Puiki priemonė ilgiems, banguotiems ir linkusiems šiauštis plaukams. Dabar ji tapo tikra klasika.
Supurkškus šia priemone plaukus, šie neatrodo kaip šalmas ir neapsunkina plaukų, todėl jį labai mėgsta plaukų stilistai.

Mane irgi domintu atsiliepimai apie sia priemone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 02 12, 22:14)
Mane irgi domintu atsiliepimai apie sia priemone. 4u.gif

Turejau sia priemone, pirkau butent del atsiliepimu cia smile.gif
Nezinau prie ko cia pasisiause ar garbanoti plaukai, bet priemone man patiko, nes tai yra slapias lakas, kuris tikrai nesulipina plauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2015 02 13, 12:58)
Turejau sia priemone, pirkau butent del atsiliepimu cia smile.gif
Nezinau prie ko cia pasisiause ar garbanoti plaukai, bet priemone man patiko, nes tai yra slapias lakas, kuris tikrai nesulipina plauku  4u.gif

Aciu, 4u.gif smagu kad patiko, reiskia ne veltui giriamas.
Atsakyti