Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(iena @ 2010 02 11, 13:58)

Apie mėlyną mąsčiau ir aš. O panašių rožių žinok būna, tik reikėtų pas didmenininkus kreiptis, kelis psl atgal buvau surašius kauniečius. taip yra mėlynų gvazdikų. gal pasidomėk, nes niekad nepirkau tai neužsifiksavo ar visada būna. Bet mačius tikrai esu.

Kada vestuvės? Tau labai tiktų rugiagėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 11, 14:26)

greit tos mūsų vestuvės ax.gif gegužės 29d. tai dabar rūpestėlio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 11, 15:01)
greit tos mūsų vestuvės  ax.gif  gegužės 29d. tai dabar rūpestėlio  doh.gif

ĖĖĖ ir mano tą pačią dieną bigsmile.gif Aš dar dėl spalvos nenusprendžiau, bet jos tikrai bus. Viskas priklausys nuo batų. Kokius rasiu, tada gėlių pridėsiu tos spalvos kartu su pakalnutėmis. Gal oranžinę ar mėlyną arba violetinę smile.gif

Dėl mėlynų gėlių, pasidomėsiu. Turėčiau artimiausiu metu važiuoti pas didmenininkus.

O kaip mėlyna hortenzija?
Atsakyti
o kaip fainai, tai sveikinu drinks_cheers.gif

ne man kažkaip rožės yra rožės blush2.gif
bet kažin tą mėlyną spalvą tikriausiai išgauna nudažydami g.gif
aš nelabai ką apie tokius dalykus numanau ax.gif

o sakiau, jeigu jau nerasiu mėlynų rožių, tada bus baltos, surištos mėlyna juostele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 11, 15:20)
o kaip fainai, tai sveikinu  drinks_cheers.gif

ne man kažkaip rožės yra rožės  blush2.gif
bet kažin tą mėlyną spalvą tikriausiai išgauna nudažydami  g.gif
aš nelabai ką apie tokius dalykus numanau  ax.gif

o sakiau, jeigu jau nerasiu mėlynų rožių, tada bus baltos, surištos mėlyna juostele smile.gif

Jos ten chemikalų būna prigirdytos. O su juostele labai gera išeitis.

va žiūrėk kokios mėlynos vestuvės:
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2010 02 11, 13:58)
sveikos  4u.gif

mano vestuvės turės mėlyną atspalvį  smile.gif todėl aš vis galvoju apie puokštę su mėlynom gėlytėm, radau internete tokia puokštę:

šitos puokštės aišku ne Lietuvoj darytos, o kažin ar man tokią padarytų floristės  g.gif

aš esu iš Kauno, gal kokių žinote vietų, kur galėčiau rasti tokių grožybių?

oho kokia puokstyte blink.gif tokios dar nebuvau macius bigsmile.gif
Atsakyti
Mėlyna puoštė labai graži wub.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo puokštės nuotrauka smile.gif
Papildyta:
Taip pat jaunikio gėlytė 4u.gif
Atsakyti
Įmetu ir aš keletą, akį patraukiasias wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Aš va įdėsiu savo nuotakos puokštę, svočios ir pamergių puokšteles smile.gif
Atsakyti
as galvoju apie bijunu puokstele. tikrai nedidele, vos kelis ziedus. Idomu ar labai sudetinga gauti butu Vilniuje birzelio pradzioje? neturiu supratimo, nei kur ieskoti,nei kada jie zydi, ar gerai laikosi? nesiruosiu isleisti kruvos pinigu uz taip vadinamos " vestuvines puokstes" padaryma. Man tiesiog tereikia is kazkur gauti tu bijunu unsure.gif kuriam cia rajone Vilniuje bobutes prie namu augina ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 02 12, 22:01)
as galvoju apie bijunu puokstele. tikrai nedidele, vos kelis ziedus.  Idomu ar labai sudetinga gauti butu  Vilniuje birzelio pradzioje? neturiu supratimo, nei kur ieskoti,nei kada jie zydi, ar gerai laikosi? nesiruosiu isleisti kruvos pinigu uz taip vadinamos " vestuvines puokstes" padaryma. Man tiesiog tereikia is kazkur gauti tu bijunu  unsure.gif  kuriam cia rajone Vilniuje bobutes prie namu  augina ?  smile.gif

Pats geriausias laikas bijūnams smile.gif Aš ne vilnietė,bet nueik į turgelį ir manau tikrai rasi. pamerk į daug šalto vandens. Ryte persiriši sau kaspinu kokiu ir puokštė bus nepakartojama biggrin.gif
pvz:
[attachmentid=193100]

arba kiek netradicinė bijūnų puokštė:

Papildyta:
Janke, tavo puokštė labai graži wub.gif
Atsakyti