Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Odora @ 2010 01 31, 19:58)

beprotiškai graži wub.gif
Atsakyti
Jankės rodytų nepatiko pamergių. Tie žali, kas ten tokie net nežinau, atsikišę, labai į viršų išstypę užstoja visą gražumą.

NIDA*
, rasi bijūnų, nesijaudink. Jeigu ką, apeisi kaimyninių namų kiemus ir turėsi mirksiukas.gif hihihi.gif

O aš galvoju, kokių būna žalių gėlių mastau.gif Gvazdikų tai tikrai yra, o daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 13, 09:49)

O aš galvoju, kokių būna žalių gėlių mastau.gif Gvazdikų tai tikrai yra, o daugiau?

roziu zalsvu esu macius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 13, 09:49)
Jankės rodytų nepatiko pamergių. Tie žali, kas ten tokie net nežinau, atsikišę, labai į viršų išstypę užstoja visą gražumą.

NIDA*
, rasi bijūnų, nesijaudink. Jeigu ką, apeisi kaimyninių namų kiemus ir turėsi mirksiukas.gif hihihi.gif

Yra, pavyzdžiui SANTINIAI:
[attachmentid=193122]

jie tokie gana smulkūs, kaip chrizantemos
Atsakyti
Orchidėjų žalių būna 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 13, 11:35)
Yra, pavyzdžiui SANTINIAI:
jie tokie gana smulkūs, kaip chrizantemos
Jie man nelabai. Nežinau kodėl. Gal dėl to, kad maišyti su kitom atrodo gražiau nei vieni, o maišyti nenoriu. smile.gif
QUOTE(Tomike @ 2010 02 13, 12:08)
Orchidėjų žalių būna  4u.gif
Visai buvau apie jas pamiršus biggrin.gif Ačiū 4u.gif Reikia įsimint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 12, 23:46)
Pats geriausias laikas bijūnams smile.gif Aš ne vilnietė,bet nueik į turgelį ir manau tikrai rasi. pamerk į daug šalto vandens. Ryte persiriši sau kaspinu kokiu ir puokštė bus nepakartojama biggrin.gif

aciu uz atsakyma! nuraminot.. jei kas, tikrai teks palei kaimynu gelynus "prasinest" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 13, 13:12)
Jie man nelabai. Nežinau kodėl. Gal dėl to, kad maišyti su kitom atrodo gražiau nei vieni, o maišyti nenoriu. smile.gif
Visai buvau apie jas pamiršus biggrin.gif Ačiū 4u.gif Reikia įsimint smile.gif

va dar kokią radau: vadinasi "spider chrysanthynum":

[attachmentid=193138]

Puokštė gal ne kokia, bet pati gėlė visai graži. Tik neįsivaizduoju kur ją gaut g.gif

Dar hortenzijos būna žalsvos:

[attachmentid=193139].

Arba pačios paprasčiausios, baltos, kai jos pradeda žydėti, jaunos, būna žalsvos. na, aišku ne sodri žalia, bet visai gal nieko g.gif

Ar jau apsisprendei, kad tavo spalva bus žalia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 13, 16:24)
va dar kokią radau: vadinasi "spider chrysanthynum":
Puokštė gal ne kokia, bet pati gėlė visai graži. Tik neįsivaizduoju kur ją gaut g.gif
Dar hortenzijos būna žalsvos:
Arba pačios paprasčiausios, baltos, kai jos pradeda žydėti, jaunos, būna žalsvos. na, aišku ne sodri žalia, bet visai gal nieko g.gif
Ar jau apsisprendei, kad tavo spalva bus žalia? smile.gif
Ačiū, įsidėmėsiu visas 4u.gif biggrin.gif
Kažkaip su gėlėm retai bendrauju, atrodo gėlę žinau, bet su pavadinimais dar sunkiau. smile.gif

Su tomis spalvomis ir yra vargas. Man yra daug gražių spalvų, tačiau kai kurių spalvų gėlės man atrodo ne natūralios, pvz ryškiai mėlyna, pati spalva daili, tačiau tik hortenzijas žinau tokios spalvos, kitos man dirbtinai atrodo. smile.gif
Norėjau sakyti, kad apsistojau ties pora spalvų, bet gerai pagalvojus, taip nėra doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vis dar blaškausi, nes noriu puokštės ir batelių vienodos spalvos, na maždaug vienodos smile.gif
Manau susigalvojus puokštę, batelius lengviau pritaikysiu, nei išsirinkus batus ieškosiu gėlių smile.gif Spalvą gal ir rasčiau, tačiau ne visų gėlių noriu. smile.gif

Šiaip ar taip, supratote, kad vargelio turiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dieter: 13 vasario 2010 - 23:13
Orchidėjų puokštė nereali wub.gif
Atsakyti
man labiausiai tiktų šita puokštė

user posted image

bet gegužės mėnesį rugiagėles doh.gif o labai gražu būtų... ax.gif

dar šitos gėlytės simpatiškos:

user posted image

gal žinot kaip tiksliai jos vadinasi?

aš nelabai kokia gėlių žinovė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2010 02 01, 18:09)
pati ketinu darytis pakalnučių puokštę, maišytą su neužmirštuolėmis. gal kažkokiu įdmesniu kaspinu perrišiu. Būtinai pasirodysiu biggrin.gif

Begalo begalo noreciau pamatyti kaip atrodytu sita puokstele?????
kaip supratau tu su gelytemis labiau susipazinusi. Mano vestuviu spalva zydra balta, ir noreciau rugiageliu puokstes, ar jos buna dar rugsejo menesi???? kazi ar plaukuose issilaikytu keli ziedeliai??

QUOTE(iena @ 2010 02 18, 10:05)
man labiausiai tiktų šita puokštė

user posted image
dar šitos gėlytės simpatiškos:

user posted image

gal žinot kaip tiksliai jos vadinasi?

Grazuuu, bet pirmoj nuotraukoj man per daug jau gelyciu. Labai noreciau tokios kaip pirma tik su keliom baltom gelytem ir gal pora kristaliuku del puosnumo blush2.gif
Antra puokste irgi nuostabiai atrodo!!
Atsakyti