Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=Forget,2010 03 18, 12:47]

Nuostabios ramunės:
[attachmentid=195063]

Na va, pagaliau pamaciau ir man patinkancia puokste 4u.gif . Labai megstu paprastuma, tai ramuniu puokstes man tiesiog super wub.gif
Atsakyti
[quote=saulės spindulėlis,2010 03 20, 16:23]
[quote=Forget,2010 03 18, 12:47]

Nuostabios ramunės:
[attachmentid=195063]

Na va, pagaliau pamaciau ir man patinkancia puokste 4u.gif . Labai megstu paprastuma, tai ramuniu puokstes man tiesiog super wub.gif
[/quote]

Kadangi man irgi patinka paprastumas, tai specialiai jums iš mano sukauptų lobių biggrin.gif :
[attachmentid=195204][attachmentid=195205]
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 20, 15:38)
Kadangi man irgi patinka paprastumas, tai specialiai jums iš mano sukauptų lobių biggrin.gif :
[attachmentid=195204][attachmentid=195205]

O as dabar audziu minti o jei penktadieni vakare pasiimciau puokste ar ji atlaikytu iki sestadienio ir dar visa sestadieni?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 20, 17:54)
O as dabar audziu minti o jei penktadieni vakare pasiimciau puokste ar ji atlaikytu iki sestadienio ir dar visa sestadieni??  g.gif

Sveikos mergaites 4u.gif
Na siaip priklauso nuo puoksteles apdarymo kokybes... unsure.gif Ramunes gana lepios geles, nors jas ir apdoroji spec chemikalais, todel is ramuniu puokstele geriau pasiimti sestadieni... tongue.gif Bet va vietoje ramuniu galima naudoti ramunines chrizantemas, jos tikrai patvarios, todel atlaikytu puokstele jei ir pasiimtum ja penktadieni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 20 kovo 2010 - 17:56
QUOTE(mmmune @ 2010 03 20, 16:53)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na siaip priklauso nuo puoksteles apdarymo kokybes... unsure.gif Ramunes gana lepios geles, nors jas ir apdoroji spec chemikalais, todel is ramuniu puokstele geriau pasiimti sestadieni... tongue.gif  Bet va vietoje ramuniu galima naudoti ramunines chrizantemas, jos tikrai patvarios, todel atlaikytu puokstele jei ir pasiimtum ja penktadieni  bigsmile.gif

o kaip jos atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 03 20, 19:02)
o kaip jos atrodo  blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Radau nuostabią baltų irisų puokštę:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 20 kovo 2010 - 18:14
QUOTE(Forget @ 2010 03 20, 17:18)
user posted image
Papildyta:
Radau nuostabią baltų irisų puokštę:
user posted image

va koks grozis, as is tokiu gelyciu noreciau kompozicijos wub.gif
Atsakyti
jos kaip tik ir yra toje virsutineje (didesneje) foto kur puokstele laiko nuotaka, baltos, su zaliais viduriukais 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 03 20, 15:41)
sveikos merginos
norejau paklaust, o kaip del puokstes pirslienei???ar ji pati ja uzisako, ar cia jaunajai reikia?as kazkaip nelabai zinau, o siais laikais ir tos tradicijos gerokai pasikeite g.gif

As tai uzsakiau pamergems ir liudininkei puoksteles, kokios man atrode dailios ir dera prie visos vakaro temos. Ir nuotraukas nusiunciau joms, nes dar 4 menesiai iki vestuviu, tai sukneliu dar niekas neuzsake. mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

va kokia ideja gera geliu viduriukams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 03 20, 19:46)
user posted image

va kokia ideja gera geliu viduriukams thumbup.gif

Daliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 03 20, 19:40)
va koks grozis, as is tokiu gelyciu noreciau kompozicijos wub.gif

Irisu puokštės nuostabios bigsmile.gif Svarbiausia, kad jų būna įvairių spalvų ir dar yra žiedo dydžio įvairovė wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
Cia kas grožisi raminių puokstelemis
http://i46.tinypic.com/1vn74.jpg
Papildyta:
smile.gif o štai čia šis tas netradicinio biggrin.gif
http://megustacasarm...6/mariposas.jpg
Atsakyti