Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Remigute @ 2010 03 16, 14:08)
Kiek tokia kainavo ir kur dareisi? labai grazi

Puoksteles uzsisakinejau "Baltos svajos" , kaina lyg apie 110 Lt. As uzsisakinejau kartu ir dviem pamergem, liudininkei, jaunikiui, pabroliam ir liudininkui butonjetes, taip pat jaunajai papuosimus i plaukus, tai viso kaina gavosi iki 330 Lt.
Papildyta:
Mano puokste buvo panasi bet ne tokia pati smile.gif kainavo g.gif apie 170lt ,o padaris kiekviena floriste,tik nuotrauka parodik.Stai tokia mano buvo ax.gif jau rodziau kazkada
user posted image
user posted image
[/quote]

Man taip pat atrodo kaina didoka g.gif
Atsakyti
Viena forumietė priminė apie nuostabias gėles besituokiančioms rudeniop. Rugpjūty ar rugsėjį: kardelius., kitaip gladioles:

[attachmentid=195058]
Frezijos, gardenijos ir kardelių žiedai.

[attachmentid=195059]
Puiki mintis iš kardelių trumpai puokštei.
Papildyta:
Orchidėjų mylėtojoms:
[attachmentid=195060]

Kalijos:
[attachmentid=195061]
[attachmentid=195062]

Nuostabios ramunės:
[attachmentid=195063]

[attachmentid=195064]

[attachmentid=195065]

Atsakyti
man tos orchidejos tai super! ir lelijos labai grazios, bet tos tai sake stipru kvapa turi ir gali galva paskausti nuolat mosikuojant pries nosi sad.gif
o del orchideju.. nelabai turiu prie ko tokia spalva derinti, tai ziuresiu kaip baltos atrodo? Beje, Forget, kokia mazdaug kaina butu tokios puokstytes?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2010 03 18, 11:52)
man tos orchidejos tai super! ir lelijos labai grazios, bet tos tai sake stipru kvapa turi ir gali galva paskausti nuolat mosikuojant pries nosi sad.gif
o del orchideju.. nelabai turiu prie ko tokia spalva derinti, tai ziuresiu kaip baltos atrodo? Beje, Forget, kokia mazdaug kaina butu tokios puokstytes?

Tikrai nepasakysiu tiksliai. Baltos manau būtų labai gražu. Orchidėjos didelė šaka kainuoja apie 25-30 lt, tai čia kokios 2 tai tikrai. Klaust reikia kas darys ir kiek už darbą ims.
Atsakyti
Labai aciu Forget wink.gif Dziugu kad mano ideja su kardeliais yra igyvendinama smile.gif Kiek isivaizduoji ir kaina turetu buti reali, o ir svajoniu puokste galesiu tureti wink.gif Dekui uz info ir uz pavyzdelius biggrin.gif Jei kada reiks kokiu patarimu rasyk, gal ir as kada kuo nors praversiu kurioje nors srityje smile.gif
Atsakyti

Man taip pat atrodo kaina didoka g.gif
[/quote]
Na brangu,bet ka padarysi,ne eisiu gi dabar nesakysiu smile.gif kas buvo tas.Tiesiog nenorejau kad mano vyras is pat ryto vazinetu po miesta ,uzsisakiau arciau namu
Papildyta:
[quote=Forget,2010 03 18, 12:47]
[attachmentid=195058]
Frezijos, gardenijos ir kardelių žiedai.

man sita labai jau grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 03 18, 10:47)

[attachmentid=195064]

Idomu, ar issilaiko hortenzijos taip palaidais galiukais, i "mikrafona' neikistos. Noreciau kazko panasaus su melynom hortenzijom, bet va idomu, ar nepraras prekines isvaizdops iki fotografavimosi pabaigos... g.gif

O paskui - -nors ir tvanas lotuliukas.gif
Atsakyti
[/quote]
Na brangu,bet ka padarysi,ne eisiu gi dabar nesakysiu smile.gif kas buvo tas.Tiesiog nenorejau kad mano vyras is pat ryto vazinetu po miesta ,uzsisakiau arciau namu

Suprantama, o as va dar nezinau tiksliai kas tas gelytes nuvyks paiimti ar mums atves jas i namus. blush2.gif Na bet sita nuspresiu veliau, svarbu uzsakyta. ax.gif

Man ta ramuniu puokste nuostabi! wub.gif

Atsakyti
As gal noreciau is baltu kardeliu, manau tokia neiprasta butu, o ir per svente ant stalo graziai atrodytu ir rugpjuti jie nebrangus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 03 18, 17:16)
As gal noreciau is baltu kardeliu, manau tokia neiprasta butu, o ir per svente ant stalo graziai atrodytu ir rugpjuti jie nebrangus  thumbup.gif

Kardelius galima tureti ir liepos menesi tik reikia paciai auginti, nes juos dabar pasodini i loveli su zememis ir jie issisaknija, o kai atsyla pasodini su tomis zememis lauke ir liepa turi kardelius ax.gif Jei kas turite noro ir galimybiu tai galite pasisodonti ir bus pigiau smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos
norejau paklaust, o kaip del puokstes pirslienei???ar ji pati ja uzisako, ar cia jaunajai reikia?as kazkaip nelabai zinau, o siais laikais ir tos tradicijos gerokai pasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 03 20, 14:41)
sveikos merginos
norejau paklaust, o kaip del puokstes pirslienei???ar ji pati ja uzisako, ar cia jaunajai reikia?as kazkaip nelabai zinau, o siais laikais ir tos tradicijos gerokai pasikeite g.gif

Siaip jaunoji dazniausiai parenka pagal bendra vestuviu stiliu, savo skoni ir t.t.
Aisku, grazu, kai atsizvelgiama i tai, kokios spalvos bus pirslienes apdarai wink.gif
Atsakyti