QUOTE(Moonte @ 2010 01 31, 20:22)
O man tada kyla klausimas. Iki kiek moteris turi leisti savimi manipuliuoti, ir vardan ko?
Nejau ji yra "bezslovesnaja skotina" vien vyru poreikiams tenkinti.
O ka 40 metu gyvenimas baigiasi? Nejuokinkit mane, ne Balzako amziuje gyvenam.
Na is tikruju, nemanau, kad tai manipuliacija kazkokia.. Sakykime, vyras pareiske savo nora savo zmonai. tikriausiai, jis nesitiki nieko - nieko neigiamo (juk ji
mano zmona). Kita vertus, po 15 santuokinio gyvenimo metu yra kvaila manyti (tam paciam vyrui), kad zmonai staiga paims ir susvies grupinis, jeigu jis zino jos nuomone apie tai.
be abejo, niekas nesibaigia nei 40, nei 78 (jei dar gyva, aisku), sakoma, moters seksualinis pikas yra 40-45 metai - nezinau, dar nedagyvenau.. pas pazistamus ta pati situacija, na, nieko gero, pasakyciau. neranda jie bendros kalbos, jai visa tai slykstu, o jam - viso to reikia..
jeigu buciau
as autores vietoje su jos nuomone apie tokio pobudzio sex-zaidimus, tai del manes tegul eina ir ispudzius papasakoja, pasiklausysiu, ka jis ten idomaus isrado... Nu ka as galiu padaryti? Uzdrausti? cia reikalas toks - nores ir gaus, nepriklausomai ar noriu as to ar ne. Kalbetis apie sia situacija yra beprasmiska, nes tai kuno poreikiai ir fiziologijos mes valdyti negalime.. nezinau, gal pradziai lai pries veidrodi ar pries kamera pasimyli.. na, toks "trecio" imitavimas, ale.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 01 31, 20:42)
Vieną kvailystę vyras padarė, nu ir kam jam reikėjo žmonai pasakyti kokios fantazijos jį aplanko.
Tai nakrien tuoktis, jei negali net vyrui/zmonai savo fantaziju pasakyti...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 01 31, 20:46)
Saip idomu, ar tas vyras kada nors savo zmonai buvo pamalonines, suteikes pilnaverti, didiji O...
moonte, ar jus manote, kad autores ir vyro sex gyvenimas galejo tureti itakos tokioms fantazijoms? na, IMHO, bet man atrodo, kad kuo poros sex-gyvenimas yra geresnis, tuo ji norisi dar gerinti ir experementuoti. Galbut, siuo atveju taip ir yra...