Įkraunama...
Įkraunama...

Po 15 metų jau padėvėta

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 16:08)
man labai sunku .daznai verkiu... matau kad vyras daug vilciu deda i ta grupini, nori kad as seksualiai atrodyciau as taip suprantu kitam vyrui...

sunku kazka pasakyti doro ir protingo, bet manau, kad tokiu metu (30-40) visiems kila panasus norai. man 31, bet mano vienmeciai ir +/- pazistamieji visi pamise del grupinio, del swinger`iu ir t.t. ir visi toki seksa praktikuoja. nezinau, gal yra tame kazko ypatingo?
Juk jeigu jus nebandete, jus negalite sakyti kad jums nepatinka ar patinka.. g.gif nors, jeigu manote, kad jums tai nepriimtina... bet uzdrausti jus savo vyrui negalite tikrai. ir, beje, nemanau, kad tai neistikimybe. jusu atveju situacija kvepia ultimatumu - arba jis nustoja svaigti arba jus esate priversta daryti kas jums nepriimtina. Deja, bet del sventos ramybes, jus turetumete jam leisti, bet jeigu ir jus nedalyvausite tame "bordelyje" jus prarasite bendra kalba su vyru man atrodo... nes jis negales su jumis pasidalinti 'ispudziais"... o kaip seniai zinoma, svarbiausios seimos sudedamosios dalys yra seksas ir jumoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 31 sausio 2010 - 20:13
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 31, 21:10)
sunku kazka pasakyti doro ir protingo, bet manau, kad tokiu metu (30-40) visiems kila panasus norai. man 31, bet mano vienmeciai ir +/- pazistamieji visi pamise del grupinio, del swinger`iu ir t.t. ir visi toki seksa praktikuoja. nezinau, gal yra tame kazko ypatingo?     
Juk jeigu jus nebandete, jus negalite sakyti kad jums nepatinka ar patinka..   g.gif nors, jeigu manote, kad jums tai nepriimtina...

Vat, prasau, cia autorei paguodai. Jus tik viena vyra- meme lodori be fantazijos turite, o kazkas- visus draugus ir pazistamus tokius. Isivaizduokit gyvenima, kai ne vienas vyras, o visi draugeliai aplink tik apie tai ir zaunija. Tai autorei dar pasiseke, manyc.

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 31 sausio 2010 - 20:17
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 31, 20:16)
Vat, prasau, cia autorei paguodai. Jus tik viena vyra- meme lodori be fantazijos turite, o kazkas- visus draugus ir pazistamus tokius. Isivaizduokit gyvenima, kai ne vienas vyras, o visi draugeliai aplink tik apie tai ir zaunija. Tai autorei dar pasiseke, manyc.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dievaži
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 31, 20:10)
sunku kazka pasakyti doro ir protingo
............................
... o kaip seniai zinoma, svarbiausios seimos sudedamosios dalys yra seksas ir jumoras.

O man tada kyla klausimas. Iki kiek moteris turi leisti savimi manipuliuoti, ir vardan ko?

Nejau ji yra "bezslovesnaja skotina" vien vyru poreikiams tenkinti.

O ka 40 metu gyvenimas baigiasi? Nejuokinkit mane, ne Balzako amziuje gyvenam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 sausio 2010 - 20:23
Vieną kvailystę vyras padarė, nu ir kam jam reikėjo žmonai pasakyti kokios fantazijos jį aplanko. Gyveno sau 15 metų ramiai, tai ne, reikia būti su žmona atviru, nu durnių durnius. Galėjo gi svajoti sau tyliai, su laiku būtų atsiradę kam pasipasakoti. Koks skirtumas nuo ko apsibliovusi žmona ar dėl to, kad žino ko norėtų vyras, ar dėl to, kad nežino ką vyras slepia, kas jam yra.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 31, 20:42)
Vieną kvailystę vyras padarė, nu ir kam jam reikėjo žmonai pasakyti kokios fantazijos jį aplanko. Gyveno sau 15 metų ramiai, tai ne, reikia būti su žmona atviru, nu durnių durnius. Galėjo gi svajoti sau tyliai, su laiku būtų atsiradę kam pasipasakoti. Koks skirtumas nuo ko apsibliovusi žmona ar dėl to, kad žino ko norėtų vyras, ar dėl to, kad nežino ką vyras slepia, kas jam yra.

Nereikia painioti zirnius su pupomis. Mes galim fantazuoti, dalintis jomis, bet nezaujinti. Skirtumas tame yra, ir zenklus. Pakalbam ir pasidalinam, bet jei kam nors kas netinka atmetam, juk yra kitokie budai.

Saip idomu, ar tas vyras kada nors savo zmonai buvo pamalonines, suteikes pilnaverti, didiji O...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 sausio 2010 - 20:48
QUOTE(Moonte @ 2010 01 31, 20:22)
O man tada kyla klausimas. Iki kiek moteris turi leisti savimi manipuliuoti, ir vardan ko?

Nejau ji yra "bezslovesnaja skotina" vien vyru poreikiams tenkinti.

O ka 40 metu gyvenimas baigiasi? Nejuokinkit mane, ne Balzako amziuje gyvenam.

Na is tikruju, nemanau, kad tai manipuliacija kazkokia.. Sakykime, vyras pareiske savo nora savo zmonai. tikriausiai, jis nesitiki nieko - nieko neigiamo (juk ji mano zmona). Kita vertus, po 15 santuokinio gyvenimo metu yra kvaila manyti (tam paciam vyrui), kad zmonai staiga paims ir susvies grupinis, jeigu jis zino jos nuomone apie tai.
be abejo, niekas nesibaigia nei 40, nei 78 (jei dar gyva, aisku), sakoma, moters seksualinis pikas yra 40-45 metai - nezinau, dar nedagyvenau.. pas pazistamus ta pati situacija, na, nieko gero, pasakyciau. neranda jie bendros kalbos, jai visa tai slykstu, o jam - viso to reikia..

jeigu buciau as autores vietoje su jos nuomone apie tokio pobudzio sex-zaidimus, tai del manes tegul eina ir ispudzius papasakoja, pasiklausysiu, ka jis ten idomaus isrado... Nu ka as galiu padaryti? Uzdrausti? cia reikalas toks - nores ir gaus, nepriklausomai ar noriu as to ar ne. Kalbetis apie sia situacija yra beprasmiska, nes tai kuno poreikiai ir fiziologijos mes valdyti negalime.. nezinau, gal pradziai lai pries veidrodi ar pries kamera pasimyli.. na, toks "trecio" imitavimas, ale.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 01 31, 20:42)
Vieną kvailystę vyras padarė, nu ir kam jam reikėjo žmonai pasakyti kokios fantazijos jį aplanko.

Tai nakrien tuoktis, jei negali net vyrui/zmonai savo fantaziju pasakyti...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 01 31, 20:46)
Saip idomu, ar tas vyras kada nors savo zmonai buvo pamalonines, suteikes pilnaverti, didiji O...

moonte, ar jus manote, kad autores ir vyro sex gyvenimas galejo tureti itakos tokioms fantazijoms? na, IMHO, bet man atrodo, kad kuo poros sex-gyvenimas yra geresnis, tuo ji norisi dar gerinti ir experementuoti. Galbut, siuo atveju taip ir yra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 31 sausio 2010 - 21:04
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 31, 21:01)
[b]Na is tikruju, nemanau, kad tai
................................................
Tai nakrien tuoktis, jei negali net vyrui/zmonai savo fantaziju pasakyti...

Tame ir esme, kad jis ja spaudzia, nepriklausomai nuo jos noru.

Man svingeriai visai nemaiso, ju kunas lai juo isdarineja ka nori, bet pats zaunijimo faktas, ne fantaziju dalinimasis, o zaunijimas, man tikrai nepatiktu...

Tiesa pasakius, nesuprantu, kam aukotis, gyventi su skirtingu poreikiu ir vertybiu zmogumi.

As asmensikai nenoreciau, kad mano vyras lankytusi tokiose vietose, nes juo pasislyksteciau, mat megstu vienetinius ekzempliorius, o ne kica.

Na mano patirtis sako ka kita, del sex patirties ir poreikiu...
O svarbiausia, sis vyras is to ka skaitau sugeba tik reikalauti ir imti... Butu pajegus ir protingas jis is zmonos padarytu silko vilna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 sausio 2010 - 21:21
QUOTE(Moonte @ 2010 01 31, 21:07)
Tame ir esme, kad jis ja spaudzia, nepriklausomai nuo jos noru.

Man svingeriai visai nemaiso, ju kunas lai juo isdarineja ka nori, bet pats zaunijimo faktas, ne fantaziju dalinimasis, o zaunijimas, man tikrai nepatiktu...

Tiesa pasakius, nesuprantu, kam aukotis, gyventi su skirtingu poreikiu ir vertybiu zmogumi.

As asmensikai nenoreciau, kad mano vyras lankytusi tokiose vietose, nes juo pasislyksteciau, mat megstu vienetinius ekzempliorius, o ne kica.

Na mano patirtis sako ka kita, del sex patirties ir poreikiu...
O svarbiausia, sis vyras is to ka skaitau sugeba tik reikalauti ir imti... Butu pajegus ir protingas jis is zmonos padarytu silko vilna.

Ne, nu kur spausti - reikalas intymus, kiekvienas gali tureti savo poziuri, tai ne ta sritis, kad sian primygtinai reikalauju makaronu (o ne bulviu, kaip tu nori) ir nera problemu jam tuos makaronus isvirti...

Aisku, "kam aukotis" klausimas, iskeltas po 15 metu... ka as zinau..

niekas nenoretu, tik nesuprantu, kodel vyras nesupranta - ar jam visai suspaude smegenis?
ka sakytu jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 31, 21:27)
Ne, nu kur spausti - reikalas intymus, kiekvienas gali tureti savo poziuri, tai ne ta sritis, kad sian primygtinai reikalauju makaronu (o ne bulviu, kaip tu nori) ir nera problemu jam tuos makaronus isvirti...

Aisku, "kam aukotis" klausimas, iskeltas po 15 metu... ka as zinau..

niekas nenoretu, tik nesuprantu, kodel vyras nesupranta - ar jam visai suspaude smegenis?
ka sakytu jusu patirtis?

Och tas sarkazmas
Mano patirtis sako lotuliukas.gif Viena is versiju.

Kad jis nori legalizuoti svingeriu vakarelius. Taip sakant ejima i sona. "As tau pasiuliau, tu nenori, dabar atsakyk uz pasekmes, as ten eisiu vienas. Tu pati to norejai, nepriekaistauk" Itariu, kad jis ten jau lankosi. Zmonai gadina nervus, nes zino-tikisi jog ji nesutiks. Jei sutiktu, jis zaistu iki galo, del baikties nezinau, bet itariu, kad jis tures proga jai priekaistauti, jog ji amorali, nes per maziai "lauzesi" iskart sutiko myletis prie jo akiu su kitu. Siaip jis yra egoistas ir manipuliatorius.

O ka jei po 15 metu reikia taikytis, kad tavimi manipuliuoja... Ne viduramziuose gyvenam. Kaip filme "Maskva netiki asarom" 40 metu gyvenimas tik prasideda.

Visoje sitoje situacijoje as nesupantu vieno, kodel viskas orientuota i vyro poreikiu patenkinima, bet ignoruojami moters norai ir poreikiai.
Kodel vyro sex poreikiai prioritetiniai, kai moters dvasines kancios nueina i antra plana? Is kur tas keliaklupsciavimas? Kur dingo partneryste, lygybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 sausio 2010 - 21:59
QUOTE(Moonte @ 2010 01 31, 19:53)
Zinoma, pasauli matuojame pagal sugebimus ir patirima, bet... Yra zmones, kurie pasauli mato ir vertina kitaip. As rodos labai liberali, bet niekada nepritarsiu grupinam seksui, tegul mano vyrelis fantazuoja iki pamelynavimo, tai ne man. Bet as neatmetu galimybes, kad jums tai patinka ir priimtina, valio. Bet kodel as privalau gyventi pagal jusu recepta, gal as nuo to galiu "paspringti".

O kiekviena diena vaikscioti ir zaunyti tai jau ne prievarta. Prievarta tai tik konkreciai, ant nugaros. O kad moteris namuose blogai jauciasi, tai normalu, vistiek lai zaidzia zaidimus, su laiku patiks, kaip toj patarlei "suo kariams pripranta". O jei nepatiks? Ka tu met daryti, jei vistiek zaunys. Visa gyvenima buti vietoj pripuciamos leles, bil tik vyrelis putenkintas butu. O kas skaitosi su moters norais, jausmais, poreikiais?

Sakot blefuoja, na tuomet jis kirvepiatis, sadistas. Kankina zmogu ir jaucia malonuma, ir vel brangutis tik savo pojucius tenkina, bet kieno saskaita.

Taip su mano norais lyg ir skaitosi bet geriau butu kad as pildyciau jo norą.... sendien jis pasakė kad jo visos svajonės išsipildo , tai va norėtu kad ir si . o as tipo jokiu svajoniu neturiu ( visai mala mane i suda ) jau mastau apie skyrybas verysad.gif pakolkas teoriskai ir kaip baisu kai 15 m musų svajones laaabai skiriasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 31, 21:39)
Taip su mano norais lyg ir skaitosi bet geriau butu kad as pildyciau jo norą.... sendien jis pasakė kad jo visos svajonės išsipildo , tai va norėtu kad ir si . o as tipo jokiu svajoniu neturiu ( visai mala mane i suda ) jau mastau apie skyrybas   verysad.gif  pakolkas teoriskai ir kaip baisu kai 15 m musų svajones laaabai skiriasi verysad.gif

Rimtai, o kodel nepasvajoti apie ka nors apciuopiamo, kaip kailinius, ar ka panasaus, tarkim, stimula jums toliau svajoti. Lai ir jis pasistengia ir ispildo jusu svajone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 31 sausio 2010 - 21:42