Įkraunama...
Įkraunama...

Po 15 metų jau padėvėta

QUOTE(Moonte @ 2010 02 01, 15:09)
Visu prima, ka mes kalbame yra tik prielaida, bet ne faktas. Todel temos autores noriu paprasyti atlidumo musu hipotezem.

Taip, is dalies teisybe. Bet jei nebuvo sunku aukotis, nes ji tame nemate dideliu doroviniu priestaravimu.

Man yra svarbu, kad vel kaltinama moteris. Bet tai ne jos kalte.

Tai prielaidojame. neteigiu nieko, nes info trukumas yra virs normos.
Beje, as jos nekaltinu. Nera kuo.
kartais buna idomu stebeti zmoniu ribas... susitaike su trapeckytes vaidmeniu, bet vis delto, Ego islindo... Idomu kas cia gausis.
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2010 02 01, 17:20)
karta sakiau MB, pasvinguojam, ka? atsake-durna ar ka biggrin.gif ir psio, baigta kalba biggrin.gif

off-topic. avataras tai ner lygiu.... ppc doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputi apie temos autorės vyrą:
QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 16:08)
Seip jis kaip vyras tikrai geras ,darbstus ,negeriantis , rodo man ir demesi ,mylimes ko ne kas dien....

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 16:33)
na jis manes kaip ir nevercia ... ]

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 22:24)
Na versti nevercia, jis sako jei tu nenori nereikia ...

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 30, 11:51)
Nor vyras sako kad as seksuali ,kad as grazi , ir jis supranta kad as pradėjau save nuvertinti , nors stengiuosi visada pasitempti , atrodyti patraukli , bet visa tai iššorė, bet  vidus doh.gif . rasau i si foruma , manau kad jis pats protingiausias ,nes neturiu su kuo iššsikalbėti) aciū visiems uz pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 17:08)
  Nors ji labai nori ,ji atseit kentes nors ir bus sunku , ... matau kad vyras daug vilciu deda i ta grupini,

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 23:24)
jis sako jei tu nenori nereikia , as kaip nors iskesiu , bus sunku ,

Mato, kad žmona linkusi jaustis kalta, tai ir naudojasi tuo. Mol, jis kentės rolleyes.gif "Aš auka, aš pakentėsiu, bet gausiu savo. " Tai yra psichologinis žaidimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 01, 18:27)
Mato, kad žmona linkusi jaustis kalta, tai ir naudojasi tuo. Mol, jis kentės  rolleyes.gif "Aš auka, aš pakentėsiu, bet gausiu savo. " Tai yra psichologinis žaidimas ir tiek.

Tai jūsų interpretacija. Temos autorė net du kartus pakartojo - "jis manęs neverčia".
Temos autorė pergyvena visai dėl kitų dalykų, nei dėl to, kad ją "ėda". Perskaitykite dar kartą jos žinutes be išankstinio nusiteikimo.
Atsakyti
Tai gal galite pateikti savo interpretaciją to, ką ji čia rašo:

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 17:08)
man labai sunku ir skaudu. ...as labai vertinu istikimybe  o jis sako nieko ce tokio nieko ce baisaus jei as ar jis mylesis su kitu. siulo grupini ( poromis ) .As beveik sutikai iskau poros bet as nenoriu myletis su kitu ...Vyras sako kad mane labai myli mane ir seksas geras , bet nori kitos moters jo tokios fantazijos. .. man labai sunku .daznai verkiu... matau kad vyras daug vilciu deda i ta grupini, nori kad as seksualiai atrodyciau as taip suprantu kitam vyrui...pradedu jo nekesti niekinti sakau kad as noriu susirasti gera istikima vyra o jis pasiepia, kad taip ir nugivencit kaip pensininkai , ... ,bet va kas del tos pramogos tai jau keli menesiai matau kaip jis pralinksmejau kai as pasakau kad gal sutiksiu jis man sako kad ir man patiks ...

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 28, 23:24)
kaip mane skaudina jo zodziai bus sunku , slyksti man jo tokia kancia ...

QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 30, 12:51)
Tikrai esu dabar labai nelaiminga, kad taip man atsitiko. ... as jam sakiau ( zinoma mintys visai kitos) eik susirask kita , bet kad as nezinociau ,bet jis sako nenori tai daryti ,sako geriau kartu ... ir dar neseniai is jo supratau kad jam bus labai malonu kad as su kitu ...na labai tipo kaifuosiu  g.gif  as sakiau tycia to nedarysiu  ,na sako tada nebus gal taip idomu .... na nebezinau man labai sunku noreciau kreiptis pas psihologa... dar vakar buvo vel gincas dėl to ... 

Papildyta:
  |inau kad jis tikrai to dar nėra daręs , nes kai as liepiu jam paciam susirasti tinkama pora , (na kad man vyrukas  labai patiktu ) jis nesutinka, sako nemokąs  bendrauti taip, .  kaip as ....  va taip guma ir tempiasi  ir gali but kad as kalta ,nes duodu jam tos vilties , nes ir as maniau ,na padarysim viena kartą ,gal jam nepatiks manęs pavydės.... bet vis labiau abejoju tuo. verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 01, 19:14)
Tai gal galite pateikti savo interpretaciją to, ką ji čia rašo:

Aš tai jau padariau 173 žinutėje.
Papildyta:
"...kai as liepiu jam paciam susirasti tinkama pora , (na kad man vyrukas labai patiktu )..." Ši vieta manau charakterizuoja situaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 01 vasario 2010 - 19:19
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 01, 18:27)
Mato, kad žmona linkusi jaustis kalta, tai ir naudojasi tuo. Mol, jis kentės  rolleyes.gif "Aš auka, aš pakentėsiu, bet gausiu savo. " Tai yra psichologinis žaidimas ir tiek.

Tai gali nesijausti kalta, gali pasidžiaugti, kad vyras sutinka dėl jos aukotis ir pakentėti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 01, 20:19)
Aš tai jau padariau 173 žinutėje.
Papildyta:
"...kai as liepiu jam paciam susirasti tinkama pora , (na kad man vyrukas  labai patiktu )..." Ši vieta manau charakterizuoja situaciją.

Na, kad vyrukas perėjo į kitą etapą, sutinku.
Bet tai dar nereiškia, kad po kelių metų autorei irgi atsiras poreikis pereiti į būtent tokį etapą. Gal atsiras. Gal ne. O gal ji apskritai pasuks dar kokiu kitu keliu rolleyes.gif Šiuo atveju ji yra visiškai nepasiruošusi tam, ko iš jos nori jos vyras. Tai kodėl ji turėtų save versti tai daryti ?
Atsakyti
Labai juokinga tema, seniai tokios juokingos neskaiciau. biggrin.gif Ypac juokinga patapo, kai pradejo reikstis didieji santykiu akspertai Medinis su Maidenana. biggrin.gif Patys absoliutus luzeriai, tiesiog internetiniai luzeriskumo apologetai, ale kokie patarejai.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Parasykit dar ka juokingo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 01, 17:26)
Na jau  rolleyes.gif Jei jis užsiimtų tik šnekomis irgi fantazijomis apie grupinį seksą, tai visa tai būtų baika. Zuikių dainos. Tada galima būtų šnekėti apie atvirumą.

Šiuo atveju, jis aktyviai paveikinėja autorę, kad ši užsiimtų veiksmu, t.y. grupiniu seksu, kurio autorė nenori. O tai jau nebe atvirumo, o psichologinio spaudimo problema. Tarkim, jūsų vyras pradėtų jus skatinti kartu su juo vartoti kokainą, nes tai gerokai praplečia suvokimo ribas  rolleyes.gif

Tai, kad rašo, jog vyksta tik šnekos ir įtikinėjimai, apie jokius padarytus veiksmus prieš jos valią dar nepranešta.

Tai vyras gali mane skatinti, o aš jam įrodinėti kitaip. Kame čia problema.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 01, 20:20)
Tai gali nesijausti kalta, gali pasidžiaugti, kad vyras sutinka dėl jos aukotis ir pakentėti.

Žinoma, kad gali.
Bet praktiškai, matyt, neįstengia. Turbūt nelabai net išdrįsta pagalvoti apie tai, kad galima nesistengti būti "gera žmona".
Atsakyti
QUOTE(Bitkrėslė @ 2010 01 31, 21:39)
Taip su mano norais lyg ir skaitosi bet geriau butu kad as pildyciau jo norą.... sendien jis pasakė kad jo visos svajonės išsipildo , tai va norėtu kad ir si . o as tipo jokiu svajoniu neturiu ( visai mala mane i suda ) jau mastau apie skyrybas   verysad.gif  pakolkas teoriskai ir kaip baisu kai 15 m musų svajones laaabai skiriasi verysad.gif

O kuo tas autores postas netiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2010 - 19:30