Įkraunama...
Įkraunama...

Po 15 metų jau padėvėta

QUOTE(Nakviša @ 2010 02 02, 15:00)
Jums.
Kažkodėl morkų nevalgymo faktas pabrėžtinai pritempiamas prie swing malonumo.
Tik aš niekaip negaliu pai surišti dviejų dalykų: morkų ir sekso. Žinoma fantazijai neuždrausi plėtotis, gal jums morkos nevalgomos todėl, kad tenka kartais varoti kitoje formoje?

o varge vargeli, gal jūs pavargus ar dėl ko nors kito nesusivokiat. Nugi pasiaiškinsiu, nors nelabai tai mėgstu. Kelis kartus paminėjau kad mane PVZ vimdo vien pagalvojus apie morkas, kai kitas vimdo nuo minties apie kitą vyrą. Tiesiog žmonės skirtingi ir jiems patinka/nepatinka yra priimtini/nepriimtini tie patys dalykai visiškai skirtingai.
Morkas naudoju maistui, jeigu jau klausiate ir beje, žalias labai mėgstu, bet nemanau kad jums tai rūpi. Ir niekur nerasite kad aš pasisakau už grupinį seksą.

Tai kur tas jūsų paaiškinimas kur aš iškreipiau istorinius faktus?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 02, 15:36)
Ir labiausiai mane užveda, beje, vyro intelektas tongue.gif Tai tas bičas, prieš pradėdamas kokią nors veiklą, turėtų, kaip minimum, padaryti pranešimą ...na...kokios pusantros val. trukmės  rolleyes.gif

Oho, bendrybe su Jadzyte atradau. smile.gif Kvaili ir nusisnekantys vyrai yra absoliuciai aseksualus. drinks_cheers.gif

O siaip tai nenuvylet, labai juokingu dalyku perskaiciau. Ypac, kai ekspertai ima aiskinti, koks gi ten tas sexas po 15 m. santuokos. Oi, vaikuciai vaikuciai, mokytis jums ir dar karta mokytis... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Cia viena protinga mergicka buvo uzdavus klausima, kuris man patiko: o jus savo vaikams ta pati sakysit? Taip pat juos ir mokysit. Bandykit, vaikuciai, su Marytem, su Jonukais, ir su visais kartu, ir dar su Bobiku- patiks gal. g.gif

Zodziu, mano reziume toks. Vaikams sakysiu taip:

-tuokites tik atrade tikraja savo antra puse, neskubekit, neveskit is bedos, nesituokit su belekuo, nechalturinkit sito esminio reikalo. Tuoktis galima tik su savo tikra antraja puse, kitaip gresia nukvakimas (skaiciau SM ne viena pavyzdi);

-jei atsitiks nelaime, ir vesit netinkama zmogu- issiskirkit. Atsivers akys, padauges makaulej protelio- ir skirtis iskart. Nes gausis kaip su tuo senu automobiliu- nusiperka zmogelis nevykusiai koki automobiliuka, ne tai kad labai patiko, bet ai, vaziuoti gi su kazkuo reikia. Tas genda, ji taiso, pinigai kisami, laiko atima daugybe, ale zmogelis niekaip neprisivercia to shlamsto parduoti- juk tiek suinvestuota, tiek del to automobilio padaryta, kaip cia dabar ismesi, gaila. Tai vat ir su nevykusia santuoka taip. Ir kuo toliau ta slamsta tesi- tuo labiau klimsti i beprasmybes liuna.

- rade tinkama zmogu, sukure seima su juo- mylekit ji, branginkit ji ir saugokit. Neskaudinkit ir gerbkit. Nes tai ypatingas lobis. Paskaitykit SM- kiek daug vienisu, nemylimu, niekam nereikalingu... Ir kokie graudziai juokingi tie ju "gelbejimosi planai"....

Bet tai suprasti gali tik tie, kurie savo laiku padare teisingus sprendimus.

Ai, tiesa, dar pasakysiu, kad jei nori kazkieno patarimu apie gyvenima- tai klausk sekmingu zmoniu. Nori patarimu apie partneryste, laiminga santuoka- klausk tokioje santuokoje gyvenanciu zmoniu.

O sitoj temoje tai absurdo teatras- plikiai bando visus auklet, kaip kasas augintis. biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Medinio seksualines fantazijos jau toks vaiku darzelis, jau tokia nykuma ir fantazijos nebuvimas- pfff... doh.gif Ot cia tai nusivylimas didelis. Nesitikejau kazko "tokio", bet kad tokia plokstybe sufantazavo dede, kad et... verysad.gif
Atsakyti
Nemanau kad islaikysi vyra tenkindama jo norus, kaip kazkuri sake tie norai bus begaliniai, jeigu nerandate kompromiso, aukotis tikrai nereikia schmoll.gif , galbut reikia trupucio laiko, o galbut skiriasi jusu poziuris i poros santykius kartais taip nutinka, visu pirma esate mama reikalinga savo trim vaikiukam, ir aplamai saunuole kad sugebate tiek laiko skirti vyrui demesio, jis vien uz tai jus turetu nesioti ant ranku, man sunku kazka patarti, nes esu pries tokius zaidinus schmoll.gif , stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2010 02 02, 16:01)
... esate mama reikalinga savo trim vaikiukam, ir aplamai saunuole kad sugebate tiek laiko skirti vyrui demesio, jis vien uz tai jus turetu nesioti ant ranku...

Niekada nemaniau, kad trijų vaikų motinos būtinai nebevaldo kojų. Siaubas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 02, 17:03)

nelabai supratau jusu komentaro?
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2010 02 02, 16:12)
nelabai supratau jusu komentaro?

Nešioti ant rankų reikia tuos, kurie nevaldo kojų. Argi ne apie tai rašėte?
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 02, 17:13)
Nešioti ant rankų reikia tuos, kurie nevaldo kojų. Argi ne apie tai rašėte?

na cia metafora, jei zinai kas tai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2010 02 02, 16:14)
na cia metafora, jei zinai kas tai yra g.gif

Nelabai... Ar metafora reiškia, kad "nešioti ant rankų" nereiškia nešioti ant rankų? O ką ji reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 02, 17:15)
Nelabai... Ar metafora reiškia, kad "nešioti ant rankų" nereiškia nešioti ant rankų? O ką ji reiškia?

Nemaniau kad subrendes vyras nezino ka reiskia nesioti zmona ant ranku? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 02 02, 16:03)

Medinio isvedziojimai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EvaV @ 2010 02 02, 16:16)
Nemaniau kad subrendes vyras nezino ka reiskia nesioti zmona ant ranku? doh.gif

Nežinau. Gal galėtumėte paaiškinti? Kada nors temos autorė perskaitys jūsų apibūdinimą ir galės palyginti - "nešioja ją ant rankų" ar ne...
Atsakyti