Saldintas nesiplaka, per tirstas

QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 11:33)
as visada darau tik su liesa varske
ir dabar esu pasiruosusi 200 gr liesos varskes ir 0,75 ml bananu ir kiviu jogurto, tai bus baltas sliuoksnis zeliukui
ir desiu 30 g zelatinos 

ačiukas

Jola, nereali si forma

kur pirkot?kiek mokejot

[/quote]
sita forma yra silikonine , pirkau kaune bazej ,50lt kainavo. Man ji patinka todel kad talpa 2l, mano seima didele ir dar zeliuku rajunai tai man ji tinka

[quote=jola1,2010 02 10, 22:39]
Jola, nereali si forma

kur pirkot?kiek mokejot
[/quote]
sita forma yra silikonine , pirkau kaune bazej ,50lt kainavo. Man ji patinka todel kad talpa 2l, mano seima didele ir dar zeliuku rajunai tai man ji tinka
[/quote]
super grazi forma, pas mus tokiu nesimato
Jola, nereali si forma

kur pirkot?kiek mokejot

[/quote]

[/quote]
super grazi forma, pas mus tokiu nesimato

QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 22:47)
cia manrodos liktai danu firmos jose galima ir kept bet as ieskojau zeliukams, tai tik vieninteliam sandely ir radau
pas mus irgi yra bazes, bet ten nera tokiu formu

cipciukas savo zeliukus daro irgi graziose formelese
Papildyta:
ir ji minejo firma kur pirko is a raides pasivadina tik man dabar uzkrito nors tu ka neatsimenu. As intike ziurejau ten tikrai fantastiskos silikonines formos tik kai norejau pirkt tuo metu jie neprekiavo kazkodel
Papildyta:
tiesa dariau tuos putesius is kondensuoto pieno tai buvo tikrai skanu bet reik ziuret kiek cukraus det as truputi daugiau idejau ir kai sustingo buvo saldoka, nors drauges lapnojo ir sake kad viskas gerai , gal kad uz dyka
Papildyta:
ir ji minejo firma kur pirko is a raides pasivadina tik man dabar uzkrito nors tu ka neatsimenu. As intike ziurejau ten tikrai fantastiskos silikonines formos tik kai norejau pirkt tuo metu jie neprekiavo kazkodel

Papildyta:
tiesa dariau tuos putesius is kondensuoto pieno tai buvo tikrai skanu bet reik ziuret kiek cukraus det as truputi daugiau idejau ir kai sustingo buvo saldoka, nors drauges lapnojo ir sake kad viskas gerai , gal kad uz dyka

QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 23:05)
cipciukas savo zeliukus daro irgi graziose formelese
Papildyta:
Papildyta:

Si imone vadinasi "Arevitos iranga", o jos internetinis psl. yra cia

QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 19:28)
Kad aš susipykus su tuo nuotraukų kėlimu

QUOTE(*dew* @ 2010 02 10, 20:47)
noriu pabandyti putesius su kondensuotu pienu, bet kiek esu skaicius, tai reik nesaldinto, o pas mane yra tik saldinto
kazin ar galima padaryti 

Vieną kartą iš nevilties draugė darė, nes nerado kitokio, tai sakė nesigavo, neišsiplakė

QUOTE(Aurinija @ 2010 02 11, 18:16)
Kad aš susipykus su tuo nuotraukų kėlimu
neišeina normaliai įkelt, nors tu ką
Vieną kartą iš nevilties draugė darė, nes nerado kitokio, tai sakė nesigavo, neišsiplakė

tada ir nebandysiu

QUOTE(laurindre @ 2010 02 10, 09:42)
Geriau kai varske smulki, pertrinta. Labai tinka Musu svelnioji varske, sureliai, desertines varskes. As labai myliu Zemaitijos pieno separuota varske, parduodama tik zemaitijos pieno kioskeliuose ar skyriuose. Bet ji tokia grietines konsistencijos, as ja naudoju visiems idarams, pertepimams, varskes - surio pyragams. Net ir tiramisu su ja darau. Jos riebumas tik 9 %. 

aš matau,kad lyg tu iš Klaipėdos

QUOTE(jola1 @ 2010 02 10, 16:58)
*dev* tu taip nesinervink as tik pajuokavau del tos parodos 
Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru
laukiu nuomoniu 

Papildyta:
tiesa su jogurtu ziuriu daug kam nelabai skanus zeliukai o kaip su kefyru

aš jogurto sluoksnius mėgstu,bet tik tada kai daromas jogurtas su želatina,o kai daromas su želė iš pakelių,tai jau visai kitas skonis gaunasi