QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 02 11, 23:59)
aš matau,kad lyg tu iš Klaipėdos
gal gali konkrečią vietą nurodyt kur perki tą varškę.Vis ieškau kažko panašaus į Musu svelnioji varskė,bet nerandu
aš jogurto sluoksnius mėgstu,bet tik tada kai daromas jogurtas su želatina,o kai daromas su želė iš pakelių,tai jau visai kitas skonis gaunasi


aš jogurto sluoksnius mėgstu,bet tik tada kai daromas jogurtas su želatina,o kai daromas su želė iš pakelių,tai jau visai kitas skonis gaunasi

aga, man todėl ir neskanu buvo. daugiau nedarysiu. O kike ktada reikia dėti grynos želatinos į pvz. Jo jogurtą 900 ml. Ir dar...žele tada kokiam kikį vandens ištirpint? Ir tada juk tik ištirpintą reikia pilti į jogurtą? atsiprašau, aš dar tik pradedanti želininkė



