Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

Gal kas is Kauno ir gimdys apie lapkricio 16? rolleyes.gif Kai gimdziau sunu, gulejau palatoj su viena mergina, kartu gimdem, kaip gailejausi po to ir dar dabar gailiuosi, kad nepasiemiau jos nors pasto pabendrauti 4u.gif doh.gif
Atsakyti
Cia nebutinai nuo to priklauso jei pirmas taip- ir antras taip, asmanau kad gydytojai klaidingai apskaciuoja, juk jie nezino kada mamos ka dare, taigi skaiciuoja bendra tvarka, savaite gali but pirmyn atgal.. gal net dvi savaites 4u.gif
Atsakyti
Ziurekit, dar turiu klausima, o nescioms galima i pirtis eiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AndraA @ 2010 03 20, 19:02)
Ziurekit, dar turiu klausima, o nescioms galima i pirtis eiti?  g.gif

man gydytoja griežtai draudė, bent jau 1-a trimestra, o kaip toliau - net nepaklausiau....
Atsakyti
Labas mergaites:) Turiu klausimuka:) Musu zirniukas dar labai mazas:) Jeigu skaiicuojant nuo paskutines mm dienos tai 4 sav, o jei pagal mano skaiciavimus tai tik 2 sav. nes matavau BT ir zinau kada ivyko Ovuliacija.

Tai dabar ir galvoju ar ne per anksti eiti pas gydytoja daryti echo kovo 31..nes pagal mane bus vos trys savaiteles. Ar tos savaites skaiciuojamos nuo mm nes tada jau visos 5 sav. g.gif
Atsakyti
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 20, 22:03)
Labas mergaites:) Turiu klausimuka:) Musu zirniukas dar labai mazas:) Jeigu skaiicuojant nuo paskutines mm dienos tai 4 sav, o jei pagal mano skaiciavimus tai tik 2 sav. nes matavau BT ir zinau kada ivyko Ovuliacija.

Tai dabar ir galvoju ar ne per anksti eiti pas gydytoja daryti echo kovo 31..nes pagal mane bus vos trys savaiteles. Ar tos savaites skaiciuojamos nuo mm nes tada jau visos 5 sav. g.gif

pas gyditoja gali nueiti tikrai nepakenks,paziuret del savo sventos ramybes ar viskas gerai,ir vietoje.
Atsakyti
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 20, 23:03)

Tikrai nepakenks apsilankti pas gydytoja. Aš taip pat pasirodžiau 5 sav., ji tada žinom tik patvirtino, kad "uzkibau" taciau apie vaiko vystymasi dar negalejo nieko pasakyti, tik paskyre pasidaryti tyrimus ir atvykti po savaites.... tad geriau viska anksčiau atlikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 03 21, 23:20)
Tikrai nepakenks apsilankti pas gydytoja. Aš taip pat pasirodžiau 5 sav., ji tada žinom tik patvirtino, kad "uzkibau" taciau apie vaiko vystymasi dar negalejo nieko pasakyti, tik paskyre pasidaryti tyrimus ir atvykti po savaites.... tad geriau viska anksčiau atlikti  4u.gif

O kokius tyrimus tiksliai paskyre? CIa ginekologe?
Atsakyti
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 21, 22:35)
O kokius tyrimus tiksliai paskyre? CIa ginekologe?

pirmi tyrimukai bent jau man buvo slapimo ir kraujo,is kraujo sprende ar nieko netruksta kraujuke,beje tikrino ar nesergu kazkokia rimta liga,pvzd ziv ir t.t.o pirma exo siame nestume dare 12 savaite,tada tiksliai viskas matosi ir sirdute ir vaisius.
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 22, 00:19)
pirmi tyrimukai bent jau man buvo slapimo ir kraujo,is kraujo sprende ar nieko netruksta kraujuke,beje tikrino ar nesergu kazkokia rimta liga,pvzd ziv ir t.t.o pirma exo siame nestume dare 12 savaite,tada tiksliai viskas matosi ir sirdute ir vaisius.

Niu aisku tai turbut 6 kazin ka ten matys taskiuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(OOrchideja @ 2010 03 22, 18:42)
Niu aisku tai turbut 6 kazin ka ten matys taskiuka wink.gif

As dariausi pirma echo, kai pagal paskutines MM buvo 5 sav.
Bande ziureti is vidaus, bet kazkaip nejo issivesti gimdos. Tada per pilveli - ir uzmate puslyte. Saunuole gydytoja, nepasidave ir rado mano leliuka uzsislepusi.
tai realiai pagal fakta man buvo kokios 3 sav (nors pagal puslytes dydi gyd paskaiciavo apie 4 sav.) Tai nebijok, jei yra, tai matys 4u.gif Tik lai nepasiduoda is karto smile.gif Ten juk visokiu seseliuku pilna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chicolita: 23 kovo 2010 - 12:13
mano ginekologe skaiciuoja nuo pastojimo dienos, kai kazka uzsiminiau apie termina nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, tai aiskiai pasake, kad taip skaiciuoti nera reikalo, yra skaiciuojama tik nuo pastojimo dienos. Tai va, as kai buvau 2 savaiciu tai tik isviesejusia gimda mate, o triju savaiciu tai jau aiskiai mateme puslyte 1 cm, bet paties vaisiaus tai nesimato, todel ji man sake ateiti tik 7-8 savaite, o tada jau ziuresime smile.gif
Atsakyti