Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 18:39)
O kiek tau savaiciu kad pajutai judesiukus?  smile.gif
Papildyta:
Labukas. As taip pat esu nestuke jau 12 savaiciu ir noriu prisijungti prie jusu kompanijos. Jau 6 savaiciu maciau savo leliuka ir jo sirdele, viskas gerai. O 10 savaiciu budama pas gine jau girdejau ir sirdeles plakima. Nuostabus jausmas  smile.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
10savaiciu jau girdejosi sirdele g.gif mes tik 18savaite isgirdome wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 17, 19:39)
sveika prisijungusi 4u.gif
10savaiciu jau girdejosi sirdele g.gif  mes tik 18savaite isgirdome wub.gif

Taip ir labai puikiai. Bet manau visoms skirtingai. smile.gif Kitos sako jog 7 savaiciu jau isgirdo. Man daktare sake pries klausantis, kad negarantuoja kad isgirsime, o jeigu dar mazesnis nestumas negu mes maneme (tai 10 savaiciu) tai is vis sake kad nepavyks isgirsti. Bet isgirdome tuo met ir nestumas buvo toks kaip ir apskaiciavom su daktare - 10 savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 20:59)
Taip ir labai puikiai. Bet manau visoms skirtingai.  smile.gif  Kitos sako jog 7 savaiciu jau isgirdo. Man daktare sake pries klausantis, kad negarantuoja kad isgirsime, o jeigu dar mazesnis nestumas negu mes maneme (tai 10 savaiciu) tai is vis sake kad nepavyks isgirsti. Bet isgirdome tuo met ir nestumas buvo toks kaip ir apskaiciavom su daktare - 10 savaiciu.

dar ir nuo aparatu priklauso,gal pas mus koks senesnis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 17, 20:06)
dar ir nuo aparatu priklauso,gal pas mus koks senesnis buvo g.gif

Gali buti. Dar gal vaikelis kaip nors pasisukes. Nes man labai ilgai daktare ieskojo, ir galiausiai rado pacioj apacioj visai desiniam sone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 03 17, 22:12)
Gali buti. Dar gal vaikelis kaip nors pasisukes. Nes man labai ilgai daktare ieskojo, ir galiausiai rado pacioj apacioj visai desiniam sone.  smile.gif

taip,ir pasisukes gali buti,mano dukryte daznai pasislepdavo biggrin.gif
Atsakyti
su pirmu 8 savaite isgirdo,o dabartiniame nestume,kadangi dare 12 savaite tai ir pamaciau ir isgirdau butent tada. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 17, 22:42)
su pirmu 8 savaite isgirdo,o dabartiniame nestume,kadangi dare 12 savaite tai ir pamaciau ir isgirdau butent tada. nestuke.gif

tai tau su echo aparatu klause sirdutes?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 17, 20:46)
tai tau su echo aparatu klause sirdutes?

taip su exo aparatu.su pirmuoju,dariau privaciai,tai ikiso i maksti kazkoki aparata ir labai aiskiai parode ir vaikuti,ir sirdele,ir dar sirdutes garsiuka pajunge.netgi nuotraukyte turiu.
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 17, 23:15)
taip su exo aparatu.su pirmuoju,dariau privaciai,tai ikiso i maksti kazkoki aparata ir labai aiskiai parode ir vaikuti,ir sirdele,ir dar sirdutes garsiuka pajunge.netgi nuotraukyte turiu.

su tuo tuo tai tikrai anksti girdi,o su tuo kur per pilva klausosi tai nevisada taip anksti isgirsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 03 18, 09:20)
su tuo tuo tai tikrai anksti girdi,o su tuo kur per pilva klausosi tai nevisada taip anksti isgirsta doh.gif

Man daktare ir sake, jog jaunesniam nei 10 savaiciu tai tikrai neisgirsime.
Atsakyti
Laba smile.gif siandien pasidariau testa - dvi juosteles 4u.gif jau turbut kokios 6 savaites bus.. Gimdyt gaunasi lapkriti, pirmas vaikas irgi skorpionas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

mums sirdele isgirdo 6 savaiciu labai sunkiai bet jau girdejosi, dabar mums jau 8 savaites, tai labai skaiciuoju kada cia isvys pasauli, noretusi kad butu skorpionas, nes as, vyras ir pirmas vaikas esam skorpionai smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti