Įkraunama...
Įkraunama...

1 - 4 nėštumo mėnuo

Sveikos, jungiuosi prie Jusu, mums 8savaitas:) Man iskilo toks klausimas ar kam nors buna isskyru bespalviu, nes man sia savaite ju atsirado labai nemazai, jos bespalves, todel nezinau ar reiktu bujoti ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2010 05 05, 14:16)
Sveikos, jungiuosi prie Jusu, mums 8savaitas:) Man iskilo toks klausimas ar kam nors buna isskyru bespalviu, nes man sia savaite ju atsirado labai nemazai, jos bespalves, todel nezinau ar reiktu bujoti ar cia normalu?

nesijaudink, tai greiciausia susidaro apsauginis kamstis, tas isskyras pamatysi dar karta jau pries gimdyma, kai jis prades "iseidinet". bet kai eisi pas gydytoja butinai pasikonsultuok, visokiu tu isskyru buna, geriau tegu paziuri. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakym 4u.gif iš pirmų dviejų nesėkmingu kartų žinau, kad labai pavojingos rudos išskyros, o del sviesiu kazkaip ir neaisku... ne bet kadangi blogumas nepraejo, tai tikiuosi kad viskas ok:)
Atsakyti
Sveikutes, man pirmasis nestumas, bet va apie sveikatele nieko blogo negaliu paskyt 4u.gif buna uzeina toks skrandzio sunkumas, po pietu (privalgius) arba jau gryzus namo po darbo, kai skrandis tuscias blush2.gif o siaip unitazo nei ryte nei vakare apsikabinti dar neteko (laikau kumscius kad ir netektu)... negaliu pakesti mesos kvapo, deja vyrui tik toks maistas tinka g.gif mielai valgyciau blynelius su uogienem ir vaisius ivairiausius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele84 @ 2010 05 06, 07:50)
Sveikutes, man pirmasis nestumas, bet va apie sveikatele nieko blogo negaliu paskyt  4u.gif  buna uzeina toks skrandzio sunkumas, po pietu (privalgius) arba jau gryzus namo po darbo, kai skrandis tuscias  blush2.gif  o siaip unitazo nei ryte nei vakare apsikabinti dar neteko (laikau kumscius kad ir netektu)... negaliu pakesti mesos kvapo, deja vyrui tik toks maistas tinka  g.gif  mielai valgyciau blynelius su uogienem ir vaisius ivairiausius  biggrin.gif

sveika siip is ptirties sakau tie kvapai kaip ir pykinimas dazniausiai praeina po 3 men. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cider @ 2010 05 08, 15:12)
sveika siip is ptirties sakau tie kvapai kaip ir pykinimas dazniausiai praeina po 3 men. mirksiukas.gif

o man priesingai,pirmus menesius jauciausi gerai,nepykino ne ka,o dabar kuo toliau tai negaliu pakesti daug ivairiu kvapu,kartais tenka ir i glozeta viska nuleist.nesuprantu ko cia man taip.
Atsakyti
Labas as irgi norėčiau jungtis į jusų būrelį 4u.gif ax.gif
Mums jau 13 sav. Antras neštumas,tai siaubas sergu labai...su pirmu nei kart nepykino net,dabar is wc neišeinu verysad.gif jau teko ir ligoninei pagulet doh.gif jau truputi situacija lyg ir gerėjo,kaip tik pykindavo isidedu metini saldaini ir nuima visus pykinimus, bet šendien vėl nepasikeliu iš lovos blink.gif verysad.gif
o darė echo prieš kelias dienas,tai sake sveria jau 60g. bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes! As jau gerai labai jauciuosi, nuo 12 savaites visi nuovargiai ir pykinimai dingo, taigi vel galiu normaliai gyventi. clap.gif

Sakykit kaip del kelioniu? Ar planuojat kas nestumo metu keliauti?
Atsakyti
QUOTE(AndraA @ 2010 05 15, 16:27)
Sveikutes! As jau gerai labai jauciuosi, nuo 12 savaites visi nuovargiai ir pykinimai dingo, taigi vel galiu normaliai gyventi.  clap.gif

Sakykit kaip del kelioniu? Ar planuojat kas nestumo metu keliauti?

planavom vasara parlekt i lietuva,kadangi gyvenam ispanijoje,ir jau tris metus nebuvau lt,tai be galo esu pasiilgus visu...bet bijau tos keliones,nes cia vaziuojant su masina svaigina mane,tai manau neistverciau toki kelia vaziuot,o su lektuvu skrist bijau.kai nesilaukiau ir skridau tai man negera buvo,o kai dabar laukiuos tai manau butu man sakes.bet manau kad yra nestukiu kurios intensyviai keliauja.cia jau nuo sveikatytes priklauso.su pirmu kai laukiausi,tai du kartus vaziavau i lt ir atgal,ir labai gerai jauciausi. 4u.gif
Atsakyti
O nestumas skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu? g.gif
Gal kas zino?
Atsakyti
siaip tai kai nuejau pas gyd tai manes butent paklause kada paskutines menesines ir koks ciklas.kadangi paskutines turejau gruodzio 5 tai man nustate gimdyma rugsejo 11,o kaip cia skaiciavo nezinau,nors exo patvirtino irgi ta pacia data.
Atsakyti
sveikos nėštukės friends.gif
man gydytoja skaičiuoja nuo paskutinių mm gimdymo datą, bet pagal echo leliukas keliom dienom mažesnis, tai ir parašiuką pasidariau palei echo duomenis smile.gif 4u.gif
o mamytės į gamtą ketinant vykt vasarą su nakvynėm paiškylauti? tourist5.gif
Atsakyti