Sveikutes,
prisijungiu ir as prie jusu draugijos

Mano nestumas kol kas gana ramus, kartais atrodo, lyg nieko nebutu

Neteko "draugauti" su klozetu. Vos kelis kartus jutau sleikstuli. Pacioje nestumo pradzioje buvo didelis mieguistumas, kuris greit dingo

Tiesa dar pradzioje,atrode kad gripuoju, pasak mano gines tai tokia pradzia. Vienintelis minusiukas, kad maisto neissirinkdavau, viskas atrode neskanu, nieko nenoriu ir pan. Ka megdavau to nebevalgau, ko nemegau tapo skaniausiu maistu.
nuo 12os savaites jau pradejau vel i maista ziureti, tik ne i viska. Savijauta dabar lyg nebuciau nestuke, tik isduoda pilvukas, kuris kasdien dideja

Kadangi pries nestuma neturejau pilvuko ir siaip nereikalingu riebaliuku, tai pilvukas graziai keliasi.. net ir noredama ilgiau nuslepti nuo kolegu ir draugu nebegaliu.
QUOTE(ausrele84 @ 2010 05 06, 08:50)
Sveikutes, man pirmasis nestumas, bet va apie sveikatele nieko blogo negaliu paskyt

buna uzeina toks skrandzio sunkumas, po pietu (privalgius) arba jau gryzus namo po darbo, kai skrandis tuscias

o siaip unitazo nei ryte nei vakare apsikabinti dar neteko (laikau kumscius kad ir netektu)... negaliu pakesti mesos kvapo, deja vyrui tik toks maistas tinka

mielai valgyciau blynelius su uogienem ir vaisius ivairiausius
As ir nebepakenciu mesos kvapo ir skonio, net pagalvot apie mesa nesinori, o pries nestuma pagrindinis ir megstamiausias patiekalas buvo ivairi mesyte. O nestumo metu pradejau valgyt, ko nemegdavau ir nevalgydavau: ivairus blyneliai su uogiene, saldumynai (saldumynai man neegzistuodavo). Na dabar jau mazeja poreikis saldumynams, bet norisi lengvo maisto, be jokios mesos.
Papildyta:
[color=blue]