Reakcijos vaiku gali buti labai skirtingos nuo visisko atsisakymo bendrauti iki kabinimosi ant kaklo (beje puolimas ant kaklo nepažystamam žmogui yra blogesnis variantas negu atsisakymas bendrauti). Joks naminis vaikas neis pas nepažystama žmogu
Maniske kelias savaites v.n atsiakinejo bendrauti ijunge visiska ignora, as galvojau kad jai su psichika negerai taip ispudingai sugebedavo nieko negirdeti (ji tiesiog turejo daug nauju jausmu ir visiskai nezinojo kaip reiskti,kadangi asaros v.n nieko nepadeda tai ji tiesiog tylejo jei tada buvo 9 menesiai).
Na ir paskutinis gyvenimiskas ankdotas is ivaikinimo mano sesuo gyvena JAV ir klause manes ka tu darei kai mergaite nenorejo nuo ranku nulipti kaip tu ja nukrapstydavai be skandalu as jai ir sakau nebuvo to pas mane

. As ja pratinau buti ant ranku pas mane,budavo isterijos kai as ja laikydavau ant ranku. . Sugalvodavau begale zaisdimu kuriuos zaizdavau pasisodinus ant keliu, bet efektyviausiais dalykas pasirode kompas

as atsisedavau prie kompo o ji isitaisydavao pas mane ant keliu kad galetu pazaisti su ant stalo esanciais stebuklais.
Taigi toks gyvenimiskas nekdotas vieni stengiasi atpratinti kiti su isterijom pripratinti.