Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaiku

Grite - mūsų mašina irgi pati gražiausia laugh.gif nes dėmės uždengtos lipdukais - katino pėdomis. tai vadinasi "katinytė lakstė" laugh.gif ir čia mergaitė.
Atsakyti
mes tai,per pirmas keliones laaabai grozejomes traktoriais,o mazoji,ne taip seniai,pareiske:kai uzaugsiu-traktoriu vairuosiu!galvoju,gal kiek perdaug tuos traktorius gyriau liezuvis.gif
Atsakyti
na, mūsų mašina ne iš karto buvo ax.gif iš pradžių vežiojo mano brolis. pirmas klausimas buvo - 'o mašina - raudona?" bigsmile.gif mėlyna. nukabino nosį. Paskui vežiojo visi, kas buvo pakeliui, turėjo laiko, ar dar kažkaip - kolega iš PRIDE, pusbrolis, draugė, kitos draugės vyras, o daugiausiai - puseserė. su naujintelaite raudona bigsmile.gif mašina. po to ilgą laiką vaikas bijojo tos mano geruolės puseserytės.... Gatvėje sustojo, sako - "dafai į atrakcionus nuvešiu"... o mano vaikas - lūpą prikando, sėdi nė mirkt, įsitempus, raudona.... Paskui specialiai važiavom į svečius kelis kart - tai fejerverkai ten gretimai - iš balkono žiūrėt, tai katės glostyt, tai kriaušių valgyt....
Atsakyti
Nepykit, kad taip įsiterpiu, bet tikrai nemaniau, kad taip bus, bet norisi išrėkt visam pasauliui, kad mes radome savo mažylį, pusantrų metukų berniuką lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 08, 18:36)
Nepykit, kad taip įsiterpiu, bet tikrai nemaniau, kad taip bus, bet norisi išrėkt visam pasauliui, kad mes radome savo mažylį, pusantrų metukų berniuką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif su kuo ir sveikijam 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 08, 19:36)
Nepykit, kad taip įsiterpiu, bet tikrai nemaniau, kad taip bus, bet norisi išrėkt visam pasauliui, kad mes radome savo mažylį, pusantrų metukų berniuką  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kaip aš jus suprantu ir sveikinu, nes ir aš rėkiu visam pasauliui AŠ ATRADAU SAVO DUKRIUKĄ, SAVO PUPĄ
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 08, 08:36)

labai dziaugiames uz jus,laaabai ploja.gif ,o "isiterpti"dabar bus butina,nes mums bus labai idomu ,kaip jus gyvenat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 08 kovo 2010 - 21:16
Zuiketukas, sveikinu iš visos širdies 4u.gif Tikimmės pasipasakosi, neslėpsi savo džiaugsmo smile.gif
o mes pagal pilna programa vėjaraupiais sergam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2010 03 08, 19:36)

labai labai dziaugiuosi uz jus wub.gif
Ir dar labai dziaugiuosi,kad atsirado Sri lanka..Kazkaip atgijes forumas jos deka..Visada labai idomu jus skaityti..Ir Karusia..Tik ,kad as pati daugiau skaitytoja,nei rasytoja ax.gif
Na o musu mergina auga wub.gif atsventem du metus..Dar tik keturi menesiai ji pas mus,o man atrodo,kad ji visada ir buvo..Labai nuostabus vaikas..Myli mazyli broli,juo rupinasi..Jai nugvelbia duonos riekia is spinteles,tai butinai atlauzia puse broliui wub.gif Stebina mane jos toks elgesys wub.gif Labai megsta buciuotis ir myluotis..Tai man palaima,nes vaikinas tam nepasiraso biggrin.gif Tik pries kelias dinas ivyko pas mus toks dalykas..Negaliu sau atleisti..As guliu ant kilimo,mazyliai aplink galvom eina..Akvile pradejo ozius rodyt..O as taip labai demesio nekreipdama jai ir sakau:tuoj tave pabaisom atiduosiu,jai taip elgsiesi..Visiskai ramiai,nepakeldama balso...Geriau nerasysiu,kas tada buvo unsure.gif unsure.gif baimes priepuolis..Dabar nezinau,ko ji labiau issigando..ar ,kad atiduosiu,ar pabaisu..Bet to issiaiskinti ir nenoriu..Namie grieztai uzdrausti abu zodziai unsure.gif
Atsakyti
Austuli - spėju, kad globos namuose vaikus pabaisomis gąsdina unsure.gif manoji irgi bijodavo - raganų, pabaisų.. tiesiog čiauškia ir pagrindinis motyvas - už durų (tai yra kažkur netoliese, bet nematomos dabar) pabaisos raganos siaubūnai doh.gif Teko nešant iš vonios į lovą kiekveinakart angeliukams koridoriuje padukus pakutenti, pasupuoti smile.gif dabar lyg ir primiršo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2010 03 09, 04:07)
labai labai dziaugiuosi uz jus wub.gif
Ir dar labai dziaugiuosi,kad atsirado Sri lanka..Kazkaip atgijes forumas jos deka..Visada labai idomu jus skaityti..Ir Karusia..Tik ,kad as pati daugiau skaitytoja,nei rasytoja ax.gif
Tik pries kelias dinas ivyko pas mus toks dalykas..Negaliu sau atleisti..As guliu ant kilimo,mazyliai aplink galvom eina..Akvile pradejo ozius rodyt..O as taip labai demesio nekreipdama jai ir sakau:tuoj tave pabaisom atiduosiu,jai taip elgsiesi..Visiskai ramiai,nepakeldama balso...Geriau nerasysiu,kas tada buvo unsure.gif  unsure.gif baimes priepuolis..Dabar nezinau,ko ji labiau issigando..ar ,kad atiduosiu,ar pabaisu..Bet to issiaiskinti ir nenoriu..Namie grieztai uzdrausti abu zodziai unsure.gif

ot aciuks.gif ,kad pamaloninai...as tai kartais save pabaru,kad amzinai visur kisuosi...,bet mes su Karusia buvom naujai iskeptos mamos/as taip galvojau/,tai vis pasireiksdavom assa.gif
...bet dabar atsirado "svieziu" mamyciu,tai gal kiek pritylsim...juokauju,nes neiseis kol kas patyleti,laaabai visokiu problemyciu atsiranda,o dar norisi su kitom ir dziaugsmu pasidalyti topsecret.gif
Papildyta:
jo,musu mazoji irgi bijo raganu...
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2010 03 09, 17:27)
ot aciuks.gif ,kad pamaloninai...as tai kartais save pabaru,kad amzinai visur kisuosi...,bet mes su Karusia buvom naujai iskeptos mamos/as taip galvojau/,tai vis pasireiksdavom assa.gif
...bet dabar atsirado "svieziu" mamyciu,tai gal kiek pritylsim...juokauju,nes neiseis kol kas patyleti,laaabai visokiu problemyciu atsiranda,o dar norisi su kitom ir dziaugsmu pasidalyti topsecret.gif
Papildyta:
jo,musu mazoji irgi bijo raganu...

svieziom mamytem jus reikalingos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytukė: 09 kovo 2010 - 17:04