Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 10, 19:54)
pravažiuodama pro Bezdonis, viename lange mačiau nuostabius baltus žiedus, tiksliau krūūūūūūūvą žiedų wub.gif  wub.gif

Tai prisipažinkit-pas kurią čia taip? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 10, 19:24)
tai vat blink.gif  O ar kas laistot savo gėles augimo stimuliatoriais? Aš gavau iš EG, tai tik vieną kartą palaisčiau. Dar dviem kartams turiu. Ir dar radau štai ką:
Įdomu, ar verta?

Tai tik trąšos, o tų hormonų, kuriais tręšia augintojai, mes tikrai nerasime schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2010 02 10, 19:54)
pravažiuodama pro Bezdonis, viename lange mačiau nuostabius baltus žiedus, tiksliau krūūūūūūūvą žiedų wub.gif  wub.gif

Tai cia gal pas mane? thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Vaziuosiu paziuret, kas cia is mano kaimyneliu amarilkas augina g.gif
Kazi, o is kur to kamparo spirito gauc?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 10 vasario 2010 - 23:05
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 02 11, 01:04)

Kazi, o is kur to kamparo spirito gauc?

O ar vaistinėse jo nėra? g.gif Jei ne, tai tikrai galima gauti iš tų, kurie veža vaistus iš Rusijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 10, 17:24)
tai vat blink.gif  O ar kas laistot savo gėles augimo stimuliatoriais? Aš gavau iš EG, tai tik vieną kartą palaisčiau. Dar dviem kartams turiu. Ir dar radau štai ką:

Aš laistau mirksiukas.gif Negaliu su niekuo palyginti, nes kai laistau, tai laistau VISAS mirksiukas.gif
Turbūt gerai, nes dar nei viena neužsilenkė lotuliukas.gif

Aš jau turiu Blossom Peacock thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susigundžiau Red Nymph ir nulėkiau i Vilniaus Scheteligą.. Tusčia pas mus, bet vedėja žadėjo, kad kovo vidury bus partija įvairiausių nuostabiausių amarilių. Net telefoną davė pasiskambint. bigsmile.gif
Kadangi ten netoli Eurogėlės užsukau ir į jų parduotuvę. Kažkurios iš merginų laukė Royal Velvet ir Hercules.. 4u.gif
Šiaip Vilniuje EG dabar turi Lady Jane po 15 Lt blink.gif , Double Record, Double Red Peacock, Lemon Lime (gailiuosi, kad nepasiiemiau, na, bet kitai nusisypsos laimė wink.gif, aš iš Eglužės jį užsisakiusi), Papillio (maniškis iš EG kitą savaitę pilnai išskleis žiedus), Susan ir Double Nymph. 4u.gif O aš kad nebutų tuščias važiavimas nusipirkau baobabų sėklų ir 2 raudonas Nerine doh.gif , įdomu, kur aš viską sutalpinsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 11 vasario 2010 - 09:10
As vakar buvau Marijampolej zalioj stotelej, ten buvo amariliu po 19,90lt Aple blosom, red lion, susan, dar baltas kazkoks (pamirsau pavadinima) ir clown lyg tais...As nusipirkau susan...... ax.gif
Atsakyti
Oi laukiam kovo, kovo mes laukiam thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(daivasen @ 2010 02 11, 09:15)
As nusipirkau susan...... ax.gif

Užfiksuota mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu......... 4u.gif
Papildyta:
tai as dar is kristeles pirkus :Amputo , President Johnson, Lemon Star .....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 11, 10:49)
tai as dar is kristeles pirkus :Amputo , President Johnson, Lemon Star .....

Sukėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va pražydo mano "Estella" bigsmile.gif bet jaučiu kai kas bus prikarksėjęs, biggrin.gif kad pražydės ne tokia doh.gif
bet man labai graži wub.gif o jau žiedų didumas ir tvirtumas thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 11 vasario 2010 - 14:43
QUOTE(Livai @ 2010 02 11, 14:42)
nu va pražydo mano "Estella" bigsmile.gif  bet jaučiu kai kas bus prikarksėjęs, biggrin.gif  kad pražydės  ne tokia doh.gif
bet man labai graži wub.gif o jau žiedų didumas ir tvirtumas thumbup.gif

hihihi.gif hihihi.gif ja ja lotuliukas.gif kar kar lotuliukas.gif
Man irgi Pink surprise yra SUPER wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 vasario 2010 - 14:52