Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(uups @ 2010 02 11, 22:28)
o man kaiptik jau nebesinori jokio...pavasaris,- nebe sezonas  ax.gif  dabar vis vartau geliu katalogus ir seilejuos ties citrusais, brugmansijom ir fuksijom unsure.gif

Aš jau taip pat noriu vasarinių gėlių drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 11, 10:27)
Aš laistau  mirksiukas.gif Negaliu su niekuo palyginti, nes kai laistau, tai laistau VISAS 

O kuo laistai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 11, 21:55)
Aš jau taip pat noriu vasarinių gėlių  drinks_cheers.gif

o aš pirmųjų pavasarinių tulpių žiedų:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 12 vasario 2010 - 00:11
QUOTE(diasaja @ 2010 02 11, 17:37)
Ice tea, ar saugiai pasiekė namus Blossom Peacock?

Saugiai mirksiukas.gif Ale tu man su visu VAZONU jį atgabenai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 02 11, 20:55)
O kuo laistai? ax.gif

Su stimuliatorium iš EG mirksiukas.gif
Papildyta:

user posted imageuser posted image

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja (Šakių raj.) Samba (Teska), Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink (Dvi), Benfica (Dvi), Pilnaviduris, Nežiniukas, Bolero (kristele10), Lovely garden, Unique, Aphrodite, Charisma, Royal Velvet, Double Red Peacock, Lady Jane 2, Orange Souvereign, Neon, Picotee
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby- Teska, Zebrina), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom 2 (parduodu už 10 lt), Red Lion, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee (baby), Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Kolibris, Elvas, Souvereign, Rausvakraštis baltas, Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Pink Surprise (baby-uups), Exotica, Misty, Raudonas rožiniu vidum, Star of Holland, Giraffe, Limona, Novella, Black pearl, Blossom Peacock
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris (baby), „Palangės grožis“, Lašišiukas, Lemon lime, Rožinis, Raudonas, Obuolinis, Evergreen, White Nymph, Baltas, Night Star, Chico
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2- Eglužė žiemos), Nymph, Blossom Peacock, Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6 (Eglužė žiemos, Ice tea), „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5, Lemon lime, Bolero, Apple Blossom, Benfica, Chico, Evergreen, Cybister La Paz, Misty, Nymph, Novella (baby), Sweet Nymph
Mader (Kaunas) Cybister La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Aphrodite, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis, Lašišiukas (baby), Eglužės "Palangės grožis", Supreme garden, Lady Jane
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder, Jewel, Splash, Evergreen, Benfica, Cybister La Paz
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (įtariami baby 3), Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 3, Raudonas, „Apple blossom“, Evergreen
cunami (Vilnius) White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma, President Johnson (baby)
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma, Baltas, Raudonas, Aphrodite, Lady Jane, Papillio, Minerva, Nežiniukai 2, Bingo
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Intokasie
jediara (Jurbarko r.) Jewel, Red Nymph, Cybister, Papillio, Rozetta, Rock'n Roll, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Pasadena, Blossom Peacock, Intokasie, Supreme garden, Unique, Aphrodite 2, Nymph, Night Star (baby- milereta)
muminukas (Kaunas) Moonlight, Jewel, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis, Apple blossom, Ferrari
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma, Raudonas, Eglužės „Palangės grožis“, „Palangės grožiai“ 3 (Ice tea), Dryžius (baby), Lašišinis (baby), Oranžinis (baby), Rožinis, Red Nymph, Apple blossom, Raudonas, President Johnson, Befica, Sweet Nymph
Daluksa Hercules, Lady Jane, Baltas, Raudonas (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet, Lašišiukas, Charisma, Girafee, Evergreen, Oranžinis
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet 2 (2baby- Ice tea, giedre.vilnius), Arctic White, Lašišiukas, Minerva, Pink Surprise, Lady Jane
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 (Kaunas) Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Intokasie , „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius), Lašišiukas
zundyte (Kaunas) Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, Black Pearl, „Palangės grožis“, Toughie, Ackermanii, Nežiniukas, White peacock 2, Flaming Peacock, Limona, Sweet Nymph (baby- jediara)
ingarasi Oranžinis, Intokasie
Ž.J. „Palangės grožis“
auryle (Vilnius) Apple blossom (baby- Teska), nežiniukai 2
žostautė Raudonas
chasmina13 (Kupiškis) Raudonas, Baltas su dryžiais, Raudonas su dryžiais, Intokasie, Nežiniukas rausvasis
Elzė Baltas su dryžiais, Raudonas, Bordo
daivasen Clown, Baltas, „Palangės grožis“, Star van Holland, Aplle Blossom, Intokasie, Red White, Orange 3, Dryžius, Charisma, Papillio, Lady Jane, Benfica, Susan, Amputo, President Johnson, Lemon Star
Lutpede (Kaunas) Telstar, Hercules, Exotic, Picotee, Red Lion, Popov, Carnival, Susan, Vera, Sydney, Rilona, Apple Blossom, Bolero, Atchene, Minerva, Christmas gift, White Christmas, Salmon, Solomon, Benfica, Royal Velvet, Rilona, Orange Souvereign, Wonderland, Ferari, Roma, Rembrant Van Rijn, Desire, Bingo, Pasadena, Lady Jane (baby), Red Peacock, Dancing Queen, Ice Queen, Afrodite, Blossom Peacock, Unique, Philadelphia, Elvas, Double Record, Jewel, Double Dragon, Lemon Lime, Rapido, Lima, La Pazz, Exotic star, Papilio, Chico, Sweet Lilian, Nymph, Pink Nymph, Sweet Nymph, Vivaldi, Black pearl 2 ir 20 nežiniukų
kristele10 (Kaunas) Royal Velvet, Picotee, Charisma, Aphrodite, „Palangės grožis“, Dryžius, Vision, Apple Blossom, Red Lion, Lady Jane, Cybister Lima, Cybister Chico, Giraffe, Charisma, Benfica, Christmas Gift, Exotica, President Johnson, Red Pearl, Aphrodite, Nymph, Red Nymph, White Nymph, Lovely Garden, Misty, Novella (baby), Amputo, Estella, Evergreen, Night Star, Supreme Garden, Lemon Star, Sweet Nymph, Cybister La Paz, Sumatra
burbanti Raudonas, Pink impression
Saulėgrąža (Vilnius) Avietinis, Baltas ir krūva baby
Evilka Intokasie, Double record, Aphrodite, Red peackock, Royal velvet, Pappilio, Apple blossom, Charizma, Baltas, „Palangės grožiai“, Raudonas
martux (Kaunas) Red lion
~saulyte~
Lewisia Susan, Apple blossom, Raudonas pilnaviduris
Melynakrauje LABAI NORI TURĖTI
elitarai Red lion, Minerva, Apple blosom, Lady Jane, „Palangės grožis“ 2, Balti 2
meduza370 (Airija) Baltas, Red lion
AGkatulis „Palangės grožis“
Mijos mama Salotinis
pipiriux
kristalka Raudonas, Baltas su raudonais dryžiais
d-oncek (Prie Kauno) „Palangės grožis“

http://public.fotki.com/amariliai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 vasario 2010 - 09:55
QUOTE(diasaja @ 2010 02 12, 01:09)
o aš pirmųjų pavasarinių tulpių žiedų:

user posted image

pas mane jau tuoj tuoj - ir hiacintu naujas vazonas ir tulpes...
Atsakyti
Sveikinu VISAS amarilčikes Valentino dienos proga wub.gif wub.gif
user posted image

Ir linkiu, kad kiekviena sekmadienį gautumėt po TOKIĄ Valentino dovaną thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 16:07)
Sveikinu VISAS amarilčikes Valentino dienos proga  wub.gif  wub.gif

A tai ko lelijas dovanoji????? blink.gif blink.gif blink.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na kai man lomkių dar nebūna dėl amarilių,tai vakar tik maximoj žiūrinėjau juos ,tai niekaip nesuprantu ,iš kur jūs tuos amarilių veislių pavadinimus žinot ,ten parašyta tik raudonas,baltas ,rožinis ir viskas...aišku čia dėl to kad maxima lotuliukas.gif ,bet skaičiau kad ir maximoj surandat tuos pavadinimus...niekada dar prekybcentriuose nemačiau su pavadinimais....beje gal ir aš žiedų sulauksiu:mano vienas užsispyręs nuo kalėdų snapą kišti nustojo,tai neištvėriau ir palaisčiau prieš savaitę ,o šiandien žiūriu jau pirmas žiedas kokių 3cm išlindęs ir dar antras snapelis lenda...,vadinasi atsibudo lotuliukas.gif ,tai jei būčiau nelaisčius tai matyt nusprogęs būtų,tikriausiai ne visada sausra patinka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 12, 10:53)
Saugiai  mirksiukas.gif Ale tu man su visu VAZONU jį atgabenai  bigsmile.gif

Tai negi reikėjo išrauti? blink.gif Aš dar nekankinu šių gėlyčių lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad amarilių mylėtojų vis daugėja thumbup.gif
Atsakyti
O mano vienas amarilis jau buvo pradejes sprogti ir eme ir nudziuvo, kaip taip galejo buti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 12, 20:54)
O mano vienas amarilis jau buvo pradejes sprogti ir eme ir nudziuvo, kaip taip galejo buti? verysad.gif

pas mane ir tas pats buvo su pernai pirktu. Ir lindo su stipriai raudonligės pažeistu žiedstiebiu. tai pradėjusi tvarkyti pamačiau, kad raudonligė buvo pasislėpusi po 3 sluoksniais svogūno. Dabar suplonėjo.
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 12, 20:54)

gal per salta?
Beje, pas mane charisma tuoj tuoj thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 12 vasario 2010 - 23:12