Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(diasaja @ 2010 02 13, 22:41)
jeiiiii, kaip gražu bigsmile.gif
Kristele10, tavo vyro žodžiai apie amarilius lyginai kaip ir mano. Paburba, bet nepiktybiškai biggrin.gif

Paburba, ale apsisukes sako: duok fotika, pafotkinsiu tavo grozius, as graziau moku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 13, 22:40)
tupj prazhys Black pearl wub.gif  del to buvau ishsigandus,- baisiai keistai elgiasi,- kai ishsprogo pumpuras,- zhiedpumpuriai buvo visishkai zhali blink.gif  bet per kokias 5-7 dienas prisirpo kaip vyshnios  blink.gif

Labai lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis Jewel su 5 žiedais. Kas įdomiausia, kad ant to pačio stiebo vieni žiedai pilnaviduriai, kiti tuščiaviduriai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 14 vasario 2010 - 14:40
Sveikutės.Nervinuosi, niekaip nepražysta mano trečias amarilis.Išleidęs baisiulinį stiebą,o jau kuris laikas niekaip nepražysta.Atsibodo laukt jau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 02 14, 16:40)
Maniškis Jewel su 5 žiedais. Kas įdomiausia, kad ant to pačio stiebo vieni žiedai pilnaviduriai, kiti tuščiaviduriai.

Maniškis Jewel kai žydėjo, tai visi žiedai skirtingi (tik tuščiavidurių nebuvo schmoll.gif )
Atsakyti
mano Black Pearl Velentino dienos proga prasiskleide smile.gif Bet absoliuciai neimanoma nufotografuot spalvos schmoll.gif
user posted image

user posted image

bandysiu ish arti dar pagaut, kai visai prasiskleis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 14, 17:39)
mano Black Pearl  Velentino dienos proga prasiskleide smile.gif  Bet absoliuciai neimanoma nufotografuot spalvos schmoll.gif 

Koks gražuolis. Mano dar tik nosį iškišo. Laukiu nesulaukiu.
Kiek atsimenu Jūsiškis ne iš ten, kur mums pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 02 14, 15:57)
Koks gražuolis. Mano dar tik nosį iškišo. Laukiu nesulaukiu.
Kiek atsimenu Jūsiškis ne iš ten, kur mums pirkot?

nea, manasis ish kitur pirktas... ir svogunas turbut 'jauniklis' dar labai, nes jusishkiai buvo bent jau trechdaliu didesni...bishki pavydejau net ax.gif shitas turbut tik ta vieninteli stieba ir tetures su 4 zhiedeliais.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 14, 19:04)
nea, manasis ish kitur pirktas... ir svogunas turbut 'jauniklis' dar labai, nes jusishkiai buvo bent jau trechdaliu didesni...bishki pavydejau net ax.gif  shitas turbut tik ta vieninteli stieba ir tetures su 4 zhiedeliais.

Bet užtat tikrasis Black Pearl thumbup.gif . Ach...
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 02 14, 16:09)
Bet užtat tikrasis Black Pearl thumbup.gif . Ach...

bus ir jusu tikri drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 14, 16:39)
mano Black Pearl  Velentino dienos proga prasiskleide smile.gif 

Spalva matosi, kad super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano Papillio iš EG, atrodo, virsta miniatiūra Fairytale. Ice Tea, kol kas dar nekeisk, nes žiedeliai dar nepilnai išsiskleidę, bet 70%.. O įpakavimas buvo originalus, svogūnai ne palaidi.. bigsmile.gif Bet aš Fairytale labai norejau, tai nuostolis nedidelis.. Trūksta, kad Afrodite iš EG būtų siurprizas... Kol kas 2 iš 3 EG nenaudai..
Atsakyti