Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(Pentarda @ 2010 02 15, 20:16)
user posted image
tai nieks  nepaskysit,  kas galetu buti mano neziniuke mastau.gif blush2.gif

Ne La paz,- anas toks 'garbanotesnis'
man tai atrodo visai kaip mano Lima:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 16 vasario 2010 - 00:08
QUOTE(Pentarda @ 2010 02 15, 02:04)

ziedas is arti
user posted image

gal kuri nors itariate koks cia amarilis g.gif 

Aš už Lima.
Atsakyti
Sakalauskiene, labai gražūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
einasau doh.gif pralupau lukshta ties 'sweet Nymph' vaiku,- o ten supuve viskas cry.gif
laupiau, laupiau, valiau,- shtai kas liko:

user posted image

ka dabar daryt? tupdyt ant zhemiu? unsure.gif o gal geriau visai von ta vaika nuraut delvisako? unsure.gif ne taip jo daug ir like unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 16, 13:07)
einasau doh.gif  pralupau lukshta ties 'sweet Nymph' vaiku,- o ten supuve viskas cry.gif
laupiau, laupiau, valiau,- shtai kas liko:

ka dabar daryt? tupdyt ant zhemiu? unsure.gif  o gal geriau visai von ta vaika nuraut delvisako? unsure.gif  ne taip jo daug ir like unsure.gif

Nėra čia dar taip blogai. schmoll.gif Ištepk zelionka, visą gerai apibarstyk medžio anglimi (ar angliuko tablečių milteliais) ir padėk ant žemės - tik nelaistyk, turėtų pasveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 16, 12:07)

ka dabar daryt?

aš tol lupu, kol lieka visiškai švarus svogūnas. Po to medžio anglimi pabarstau ir tupdau ant žemių stebėjimui. jeigu daugiau židinių neatsiranda, tai pasodinu.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 16, 13:11)
Nėra čia dar taip blogai. schmoll.gif  Ištepk zelionka, visą gerai apibarstyk medžio anglimi (ar angliuko tablečių milteliais) ir padėk ant žemės - tik nelaistyk, turėtų pasveikti  ax.gif

Pritariu
Atsakyti
user posted image mano puokste jau vazoj
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 16, 02:00)
Sveika pasirodžiusi 4u.gif
Žiedeliai labai gražūs wub.gif O kaip pats gražiausias žiedas auga? 2.gif

Labai gerai auga,labai gerietis jis pas mane biggrin.gif thumbup.gif
Bet jauciu amariliai linke i puvini nes pas mane vos ne visi aplupineti,,o nesakycia kad perlieju,,,,dabar dar vienas kisa zieda,ne nezinau kuris cia,,vis neprisiruosiu pagaliuku su pavadinimais pasidaryt,,,o kiti nerodo ziedu g.gif Apsileideliai tinginiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif galetu prazyst..
Atsakyti
kas čia per biesas? Visiškai nekelia paskutio komentaro, o tik pirmą puslapį su aprasymais ir meilenių sąrašu. Gal koks virusas įlindo?
Atsakyti
Aš vis dar laukiu kad pražydėtų verysad.gif
Atsakyti
Pas mane šiuo metu turi žydėti 8 skirtingos veislės, bet aišku, kad ne vienu metu. Iš jų 4 nežiniukai, kurie jau žydėję, bet pavadinimų nežinau. Mėginsiu kaip nors identifikuoti su kitų pagalba.
Atsakyti