Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

diasaja graži puokštė wub.gif , Ice tea kokia graži nymfa wub.gif wub.gif
Panašu kad mano (iš Kristelės) Evergreen po pertraukos leidžia trečią snapą wub.gif vėl paduosiu vaizdų
Tiesa - kaip jūsų amariliai iš Schetelingo? Ar visi jau žydėjo? mano 1 beveik nužydėjo, 1 jau gerai iškišęs snapą, o kiti 2 miega nors tu ką doh.gif
Sveikinu su visom praėjusiom šventėm, bet gaila puokšė jau su apretėjusiais žiedais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 17 vasario 2010 - 13:03
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 17, 13:56)
bet gaila puokšė jau su apretėjusiais žiedais blush2.gif

graži kompozicija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 02 17, 12:56)
Tiesa - kaip jūsų amariliai iš Schetelingo? Ar visi jau žydėjo?

Aš turiu du iš Shetellingo- Orange ir Red Nymph- tai abu žydėjo, tiesa Nympha DAR žydi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 10:15)
Ar galima į eilutę prie vaikiuko blush2.gif ? Aš mainais galėčiau pasiūlyti Lady Jane.
Štai mano puokštė šiuo metu džiuginanti akis:

user posted image

Oi kokia grazi puoste ziedu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 17, 10:46)

diasaja, tu berods rodeisi su savo Aphrodite/Nympha... Tai žinok nerodo tos tavo foto- gal gali įkelti per naują  mirksiukas.gif

O dabar matyti?

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 09:15)
Ar galima į eilutę prie vaikiuko blush2.gif ? Aš mainais galėčiau pasiūlyti Lady Jane.
Štai mano puokštė šiuo metu džiuginanti akis:

Numirt galima tokį GROŽĮ išvydus blink.gif wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 17, 10:25)
Sveikutės  mirksiukas.gif

Oi kiek prišnekėjot doh.gif Turbūt blynų nekepėt ir į mitingą su trispalve nėjot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O dabar bėgu skaityt, ką prišnekėjot ir ką parodėt  bigsmile.gif  thumbup.gif

PASAKA wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokie groziai rolleyes.gif
O as neturiu kuo dabar pasigirti, benfika nuzydejo jau, taip ir nepavyko nufotkinti man jos kad spalva gerai matytusi, na bet leidzia antra ziedstiebi, tai gal ir pavyks dar, laidy jane taip pat leidzia antra , o ir seip palanges groziai pradeje pumpurelius savo rodyti, nu zodziu kai zydes ir pasirodysiu....
Atsakyti
Sveikutes,pakonsultuokit mane-mano amarilis prazydo,bet lapu as nenupjoviau,ar reikia juos nupjauti,kai prazysta?Nuotraukose maciau,kad ziedu kekes,o lapu nera,tai galvoju gal as ka ne taip darau g.gif Is rudens nupjaunu lapus,paskui jie ataugo ir isleido ziedynkoti.aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 02 17, 16:40)
Sveikutes,pakonsultuokit mane-mano amarilis prazydo,bet lapu as nenupjoviau,ar reikia juos nupjauti,kai prazysta?Nuotraukose maciau,kad ziedu kekes,o lapu nera,tai galvoju gal as ka ne taip darau  g.gif  Is rudens nupjaunu lapus,paskui jie ataugo ir isleido ziedynkoti.aciu

Ikeliu nuoroda,kur foto mano grazuoles,paziurekit ar teisingai auginu blush2.gif
http://public.fotki....rka22/kvietkos/
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 02 17, 17:40)
Sveikutes,pakonsultuokit mane-mano amarilis prazydo,bet lapu as nenupjoviau,ar reikia juos nupjauti,kai prazysta?Nuotraukose maciau,kad ziedu kekes,o lapu nera,tai galvoju gal as ka ne taip darau  g.gif  Is rudens nupjaunu lapus,paskui jie ataugo ir isleido ziedynkoti.aciu

Kaip ata E. Šimkūnaitė rašė: nulaužei, nupjovei nors vieną lapą-vieno žydėjimo nebus.
Ir iš kur tokia mintis kilo, kad po žydėjimo nupjauti lapus? NEGALIMA. Rudenį, kai augalas ruošiasi poilsiui lapai palaipsniui nuždiūsta patys.
Šia tema jau buvo daug kalbėta. Paskaitykit ankstesnius komentarus arba nors šios temos pirmo puslapio medžiagą.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 02 17, 17:18)
Kaip ata E. Šimkūnaitė rašė: nulaužei, nupjovei nors vieną lapą-vieno žydėjimo nebus.
Ir iš kur tokia mintis kilo, kad po žydėjimo nupjauti lapus? NEGALIMA. Rudenį, kai augalas ruošiasi poilsiui lapai palaipsniui nuždiūsta patys.
Šia tema jau buvo daug kalbėta. Paskaitykit ankstesnius komentarus arba nors šios temos pirmo puslapio medžiagą.

Ne taip issireiskiau,rudeni pasalinu rudus,nuvytusius lapus.Bet klausiu kai zydi augalas,ar reikia apmazinti lapu,nes ziuriu nuotraukose tik ziedkociai be lapu.O manieji tik isaugo i lapus,o ziedkoti sukrove viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 17 vasario 2010 - 17:01
QUOTE(juste10 @ 2010 02 17, 16:57)
paziurekit ar teisingai auginu  blush2.gif

gerai neįmatau blink.gif , bet per giliai pasodinti.
Atsakyti