Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(uups @ 2010 02 02, 19:01)
hehe...kaip fainiai  thumbup.gif - bakker parashe grazhu emaila, atsiprashe ir pazhadejo atsiusti kupona tai sumai, uzh kuria buvo pirktas augalas (augala galiu pasilaikyt) ir labai tikisi, kad ish ju ateityj uzsakinesiu biggrin.gif
beveik gailiuosi, kad nepalaukiau ar pas jus visas suzhydes kas reikia unsure.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 02, 23:06)
Tikiuosi supranti, kad tik juokauju  blush2.gif  mirksiukas.gif

friends.gif
Atsakyti
Mano EVERGREEN ax.gif viso 15 ziedų thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 03, 12:13)
Mano EVERGREEN  ax.gif  viso 15 ziedų thumbup.gif

bigsmile.gif wub.gif Eik tu sau- nerealiai GRAŽU clap.gif clap.gif
Atsakyti
Kaip gražu kai kartu žydi wub.gif , maniškis po vieną leidžia: vienas stiebas jau nupjautas ir beveik peržydėjo, antras po biškį skleidžiasi, o trečio tik 1-2 cm snapiukas išlindęs
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 03, 13:13)

ojeiii kaip gražu wub.gif ypač pilkame fone thumbup.gif
Atsakyti
taip ir seile nutyso bigsmile.gif
Atsakyti
Aciukas visoms 4u.gif Man jis irgi labai patinka(dukros paklausiau ar nenoretu tokios vestuvines puokstes ,tai "nepasirase" lotuliukas.gif as tai tikrai nieko pries buciau..tokia tyra spalva wub.gif
Tik jau kotu ilgumas blink.gif risau visaip,kol galu gale sumerkiau i vaza ax.gif
Kas smagiausia ,kad svogunas nelabai sunyko thumbup.gif (tikiuos neiskis dar 3 ziedstiebio) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 03, 15:55)
Aciukas visoms 4u.gif Man jis irgi labai patinka(dukros paklausiau ar nenoretu tokios vestuvines puokstes ,tai "nepasirase" lotuliukas.gif as tai tikrai nieko pries buciau..tokia tyra spalva wub.gif
Tik jau kotu ilgumas blink.gif risau visaip,kol galu gale sumerkiau i vaza ax.gif
Kas smagiausia ,kad svogunas nelabai sunyko thumbup.gif (tikiuos neiskis dar 3 ziedstiebio) rolleyes.gif

Oi, aš tai imčiau TOKIĄ puokštę wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

O jau kotu didumas
Atsakyti

Niu kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif , maniškis jau nužydėjo verysad.gif
Atsakyti