Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

Mergaites ,ka daryt ?As taip bijau ,kad mano svogunai neperdziutu .Amariliai perzydejo Kaledu metu .Dabar jie miega .Ar ne per ilgai ?Gal jau pradeti man juos laistyti ?Nieko nezinau ,nes tai pirmi mano amariliai
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2010 02 04, 22:31)
Mergaites ,ka daryt ?As taip bijau ,kad mano svogunai neperdziutu .Amariliai perzydejo Kaledu metu .Dabar jie miega .Ar ne per ilgai ?Gal jau pradeti man juos laistyti ?Nieko nezinau ,nes tai pirmi mano amariliai

Pagal ką nusprendei, kad miega? Jeigu per Kalėdas peržydėjo, tai dabar turėtų auginti lapus. Tai jie NEMIEGA. Reikia tręsšti, kad sukauptų jėgas kitam žydėjimui.
Atsakyti
Su mano 2 amariliais irgi kazkas keisto daros g.gif nuzydejo gal pries men.ir lapu net nesiruosia augint..negana to dar ir buve lapukai gelsti pradejo verysad.gif Svogunai kieti,saknu nera g.gif Ka su tokiais daryt,sodint ant sausos zemes? g.gif
Atsakyti
sveikos merginos,jau pavaret cia kol sirguliavau, jau 8puslapius uzpyldet smile.gif
parodysiu savo grozybes ,
cia evergrynas su antru ziedkociu
user posted image
o cia maksiminis su zydinciais dviem ziedkociais,kaip ispudingai atrodo,ir tik paprastukas maksiminis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 09:23)
Su mano 2 amariliais irgi kazkas keisto daros g.gif nuzydejo gal pries men.ir lapu net nesiruosia augint..negana to dar ir buve lapukai gelsti pradejo verysad.gif Svogunai kieti,saknu nera g.gif Ka su tokiais daryt,sodint ant sausos zemes? g.gif

Tupdyk mirksiukas.gif Bent jau aš taip daryčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2010 02 05, 09:24)
o cia maksiminis su zydinciais dviem ziedkociais,kaip ispudingai atrodo,ir tik paprastukas maksiminis rolleyes.gif

SUPER vaizdas bigsmile.gif
Fotkes sukėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,jau pavaret cia kol sirguliavau, jau 8puslapius uzpyldet  smile.gif
cia evergrynas su antru ziedkociu
user posted image
user posted image

thumbup.gif wub.gif grazu smile.gif net nebezinau kuris grazesnis lotuliukas.gif
Ice tea aciukas 4u.gif As ir taip manau,bet sakau reikia su gudriom galvom pasitart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 09:23)
Su mano 2 amariliais irgi kazkas keisto daros

mano ir antras menuo tupi po nuzydejimo ant sausos zemes, nei saknu nei lapu g.gif nezinau kiek dar kantrybes pas mane liko laukt doh.gif

bigsmile.gif jau ta raudona puokste, tai jegine thumbup.gif

besiskleidzianti Estella
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 10:39)

besiskleidzianti Estella

O spalva bigsmile.gif
Egleja, raudona puokštė super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 09:39)
besiskleidzianti Estella
user posted image

Kažkodėl jinai man panaši į mano "Estella", kuri pavirto į ne ką prastesnę Pink Surprise wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 05, 09:51)
Kažkodėl jinai man panaši į mano "Estella", kuri pavirto į ne ką prastesnę Pink Surprise  wub.gif

irnesakyk.gif nesvarbu... džiaugsiuos ir Pink Surprise mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 02 05, 11:24)

na ir kas kad iš maksimos, bet koks grooožis wub.gif wub.gif

Nu labai nepergyvenkit dėl tų šaknų gal bus kaip mano: maksiminis peržydėjo, šaknys nunyko - pradėjo pūt net ir dugnelis. Aš kelis kartus gydžiau margancovke, zelionke ir laikiau patupdžius ant žemių. Išleido nedidelius 10 cm 3-4 lapus ir pradėjo vysti. Vos ne kiekvieną dieną ieškojau šaknų ir dabar jau po daugiau nei 2 mėn pradėjo lysti šaknys kaip ragiukai. Aišku iš svogūno liko kos trečdalis doh.gif , bet manau atpenėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 10:10)
irnesakyk.gif nesvarbu... džiaugsiuos ir Pink Surprise mirksiukas.gif

Žinok, tas džiaugsmas SUPERINIS wub.gif

O bet tačiau gal pas tave bus Estella ir tada aš tau pavydėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti