QUOTE(burbanti @ 2010 02 04, 22:31)
Mergaites ,ka daryt ?As taip bijau ,kad mano svogunai neperdziutu .Amariliai perzydejo Kaledu metu .Dabar jie miega .Ar ne per ilgai ?Gal jau pradeti man juos laistyti ?Nieko nezinau ,nes tai pirmi mano amariliai
Pagal ką nusprendei, kad miega? Jeigu per Kalėdas peržydėjo, tai dabar turėtų auginti lapus. Tai jie NEMIEGA. Reikia tręsšti, kad sukauptų jėgas kitam žydėjimui.
Su mano 2 amariliais irgi kazkas keisto daros
nuzydejo gal pries men.ir lapu net nesiruosia augint..negana to dar ir buve lapukai gelsti pradejo
Svogunai kieti,saknu nera
Ka su tokiais daryt,sodint ant sausos zemes?

sveikos merginos,jau pavaret cia kol sirguliavau, jau 8puslapius uzpyldet
parodysiu savo grozybes ,
cia evergrynas su antru ziedkociu

o cia maksiminis su zydinciais dviem ziedkociais,kaip ispudingai atrodo,ir tik paprastukas maksiminis

o cia maksiminis su zydinciais dviem ziedkociais,kaip ispudingai atrodo,ir tik paprastukas maksiminis

QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 09:23)
nuzydejo gal pries men.ir lapu net nesiruosia augint..negana to dar ir buve lapukai gelsti pradejo
Svogunai kieti,saknu nera
Ka su tokiais daryt,sodint ant sausos zemes? 

Tupdyk

Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2010 02 05, 09:24)

SUPER vaizdas

Fotkes sukėliau

sveikos merginos,jau pavaret cia kol sirguliavau, jau 8puslapius uzpyldet

Ice tea aciukas

QUOTE(zebrina @ 2010 02 05, 09:23)
mano ir antras menuo tupi po nuzydejimo ant sausos zemes, nei saknu nei lapu

besiskleidzianti Estella

QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 10:39)
O spalva

Egleja, raudona puokštė super

QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 09:39)
Kažkodėl jinai man panaši į mano "Estella", kuri pavirto į ne ką prastesnę Pink Surprise

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 05, 09:51)
Kažkodėl jinai man panaši į mano "Estella", kuri pavirto į ne ką prastesnę Pink Surprise 

QUOTE(egleja @ 2010 02 05, 11:24)

na ir kas kad iš maksimos, bet koks grooožis

Nu labai nepergyvenkit dėl tų šaknų gal bus kaip mano: maksiminis peržydėjo, šaknys nunyko - pradėjo pūt net ir dugnelis. Aš kelis kartus gydžiau margancovke, zelionke ir laikiau patupdžius ant žemių. Išleido nedidelius 10 cm 3-4 lapus ir pradėjo vysti. Vos ne kiekvieną dieną ieškojau šaknų ir dabar jau po daugiau nei 2 mėn pradėjo lysti šaknys kaip ragiukai. Aišku iš svogūno liko kos trečdalis

QUOTE(Livai @ 2010 02 05, 10:10)
Žinok, tas džiaugsmas SUPERINIS

O bet tačiau gal pas tave bus Estella ir tada aš tau pavydėsiu