Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesa apie tikraja kilme ivaikinto vaiko

QUOTE(Aukselis35 @ 2010 03 26, 15:35)
Deja, tai ne fantazija.Tai mano seimos istorija!Zinau is pasakojimu vyro jo sesers ir net kaimynu.

jūs labai daug meluojate, fantazuojate šitoje temoje. Arba jūs pasakykite tiesą ko jūs ieškot,ir ko jums reikia. Arba baikit. Perskaičiau visą temą atidžiai. Ir dėl jūsų neklystu.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 03 26, 16:59)
jūs labai daug meluojate, fantazuojate šitoje temoje. Arba jūs pasakykite tiesą ko jūs ieškot,ir ko jums reikia. Arba baikit. Perskaičiau visą temą atidžiai. Ir dėl jūsų neklystu.

Nesuprantu kam mam meluoti?Taip jau sutapo kad mano ir mano vyro labai panasus likimai.Tik skirtumas tas kad as augau internate o,ji ivaikino.Gal ir del sios priezasties mes suprantame vienas kita ir palaikome.Suprantamas jam mano noras surasti ivaikinta sesute.Padeti nuklydusei gimdytojai ir tt..
Gal jum nesuprantamas tas kad kartais likimas ir gyvenimas buna ziaurus?
Svarbiausia yra kuo mes tapome ir dabartis.Ir nekartoti savo gimdytoju klaidu.
Atsakyti
QUOTE(Aukselis35 @ 2010 03 26, 16:24)
Nesuprantu kam mam meluoti?Taip jau sutapo kad mano ir mano vyro labai panasus likimai.Tik skirtumas tas kad as augau internate o,ji ivaikino.Gal ir del sios priezasties mes suprantame vienas kita ir palaikome.Suprantamas jam mano noras surasti ivaikinta sesute.Padeti nuklydusei gimdytojai ir tt..

viską suprantat puikiai. Taip spėčiau, kad esat moteris, kuriai yra apribotos motinystės teisės ir...nežinau kaip ten toliau.
Atsakyti
QUOTE(Aukselis35 @ 2010 03 26, 17:24)

Siuo metu negaliu atskleisti daug detaliu nes yra tariamasi su ivaikintos mergaites seima.Nes neturiu teises viesinti be ju sutikimo.Na ir gali buti kad mano gyvenimo istorija bus parodyta viesai.Tuomet ir parasysiu kada galite isitikinti kad tai tikra tiesa.
Manau kad dauguma pasnekoviu bus idomu kuo si istorija baigsis ir ar tesis.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2010 03 26, 17:45)
viską suprantat puikiai. Taip spėčiau, kad esat moteris, kuriai yra apribotos motinystės teisės ir...nežinau kaip ten toliau.

Juokaujate palikti savo vaikus doh.gif Kai tuo tarpu su mumis taip pasielge doh.gif Dabar jus ijumgete fantazija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukselis35 @ 2010 03 26, 17:52)
Siuo metu negaliu atskleisti daug detaliu nes yra tariamasi su ivaikintos mergaites seima.Nes neturiu teises viesinti be ju sutikimo.Na ir gali buti kad mano gyvenimo istorija bus parodyta viesai.Tuomet ir parasysiu kada galite isitikinti kad tai tikra tiesa.
Papildyta:

Juokaujate palikti savo vaikus doh.gif Kai tuo tarpu su mumis taip pasielge doh.gif Dabar jus ijumgete fantazija lotuliukas.gif

Dar seip pajuokavimui smile.gif Turiu sunu jo gimimo data matoma jums?Mano sesutei jau 18met.Taigi as super mama biggrin.gif Per vienerius metus sugebejau pagimdyti du vaikus g.gif
Atsakyti
perskaiciau naujus postus.. nenustebau radusi tokiu protingu komentaru.. ir nesiteisinsiu. Zinau kokia buvau, kokia esu ir kokia noriu buti.. Tiesiog pasidalinau isgyvenimais.. ZINOMA BUVO IR GRAZIU AKIMIRKU , KAIP IR VISOSE SEIMOSE.. kalbejau cia apie blogasias tik del to , kad norejau pabrezti, kokie modeliai kartais buna seimu su ivaikintais vaikais.
Nebuvau sunkus vaikas, nes mylejau itevius visa sirdimi, kaip jus ir minejote.. vaikai myli pasauli toki koki jiems sukuria, nes kito jie nezino..
Juolab tu zmoniu neteisiu .. tik leidziu sau manyti, kad tokiems zmonems nereiketu auginti ne savo vaiku..
As uzaugusi, ir tikrai maziausiai noreciau gailescio jausmo.. dalinuosi isgyvenimais tik todel, kad kitiems idomu , su kokiais sunkumais susiduria tas nebiologinis vaikas. Tas antspaudas "paliktas" is tiesu yra.. galeciau jums vardinti daug gyvenimo situaciju , kur man tas sleifas trukdo.. bet nepasakosiu, nes sakysit, kad vel noriu uzuojautos..
Taigi nereikia ironizuoti ir visada ieskoti dar blogesniu pavyzdziu.. noriu tik pabrezti , kad ivaikinta vaika sudetinga ir daug labiau atsakinga auginti.
Sio forumo rasytoju intelekto lygio niekada nedrysiu komentuoti, nei sekti ju postu logiskumo ar prasmingumo.. jei norisi , tegu raso. Juk tokiomis temomis nepakalbesi su bet kuo.. o gal palengveja, gal norisi isgirsti nuomones is zmoniu , kurie supras, isijaus..
Bet gyvenimo esu pamokyta, kad visada atsiranda labai protingu zmoniu, kurie viska zino ir viskam turi paaiskinima.. tebunie.
(taip, kad ir kaip cia kazkam nepatinka, as daznai bunu tas "budelis" , nuo kurio priklauso, ar iteviai praeina mokymus ar ne) psichologine tarnyba dar nei karto nesuabejojo mano sprendimu smile.gif
Atsakyti
ne visi smerkia,teisia ir lipdo diagnozes,didžiąjai daugumai nuoširdžiai įdomu,graudu,suprantama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2010 03 26, 18:18)

veidmainiavimas, kaip ir bandymas manipuliuoti- jums labai nesvetimas. Duona. O ko norėjot, pasakodama apie nuolat griaunamas šeimas? Ko norėjot tuo pasiekti? Suaugusio žmogaus gyvenimas ir įtėviai kas čia yra bendro?
Papildyta:
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 26, 18:49)
ne visi smerkia,teisia ir lipdo diagnozes,didžiąjai daugumai nuoširdžiai įdomu,graudu,suprantama 4u.gif

na o jūs pati nuo savęs nepavargstat? Pozuoti? Pamenu vieną tokią temą- ten savo poziciją dėstėt labai įdomiai, na bent jau niekaip nesitalpinančią viso šito skyrelio kontekste.
Papildyta:
QUOTE(Aukselis35 @ 2010 03 26, 17:15)
Dar seip pajuokavimui smile.gif Turiu sunu jo gimimo data matoma jums?Mano sesutei jau 18met.Taigi as super mama biggrin.gif Per vienerius metus sugebejau pagimdyti du vaikus g.gif

Nejuokinga. Maža kas ką atavare pasirašė.
Atsakyti
QUOTE(Donatuke @ 2010 03 26, 17:18)
(taip, kad ir kaip cia kazkam nepatinka, as daznai bunu tas "budelis" , nuo kurio priklauso, ar iteviai praeina mokymus ar ne)  psichologine tarnyba dar nei karto nesuabejojo mano sprendimu smile.gif

Nelabai supratau. Musu tinkamuma per mokymus vertino kursu vedejos. Donatuke, Jus vedate iteviu kursus? Beje, jos sake, kad per visa laika, kai organizuojami kursai, gal tik 3 seimos buvo ivertintos kaip netinkamos g.gif

Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2010 03 26, 23:34)
Nelabai supratau. Musu tinkamuma per mokymus vertino kursu vedejos. Donatuke, Jus vedate iteviu kursus? Beje, jos sake, kad per visa laika, kai organizuojami kursai, gal tik 3 seimos buvo ivertintos kaip netinkamos g.gif

Tiesa pasakius, man kažkaip nelabai patikimai atrodo, kai žmogus su tokiu pykčiu įtėviams sprendžia kitų žmonių likimus. Tikiuosi, kad labai neįtakoja sprendimų ir jie yra pbjektyvus. Nors iš čia pateikti pasisakymai, kažkodėl man kelia abejonių, nes atrodo, kad žmogus remiasi savo asmenine patirtimi, o ne tam tikrais nustatytais kriterijais.
Atsakyti
jei dar skaitysi,tai noriu taves paklausti paprastai:ar kuo pasireiske iteviu meile?ar jie tave nesiojo,supo,ar sake ,kad myli?
as taves paprastai klausiu,nes ta kazkokia neapibresta iteviu"blogybe".sakai ,kad buvo ir graziu akimirku...o kada tos grazios akimirkos baigesi,ar tada kai suzinojai ,kad esi ivaikinta,o gal kai prasidejo tas paauglystes amzius?
klausiu,o gal iteviu meile tau niekur nedingo,jie mylejo ir myli tave?

Atsakyti
QUOTE(Aukselis35 @ 2010 03 26, 15:52)
Lauksim ziniu 4u.gif

QUOTE(Donatuke @ 2010 03 26, 17:18)
Bet gyvenimo esu pamokyta, kad visada atsiranda labai protingu zmoniu, kurie viska zino ir viskam turi paaiskinima..  tebunie. 

drinks_cheers.gif Pasakok, idomu. Ir kas gera buvo ir bloga. Pasakok. Skaitom. Net jei ir nekomentuojam - raitojam i usa, gal kazkoks tavo brugzteltas zodelis pagerins kokio vaikio gyvenima 4u.gif

Afilija, ir as nebegaliu susilaikyti. Aisku, pagyvini foruma - jei toks tikslas, bet persistengi. Jei visur gyvenime esi tokia - uzjauciu, jei tik cia issikrauni - na, issikrauk, kad tik lengviau butu ir artimuju neapsauktum ir jie is namu neissilakstytu wink.gif
Atsakyti