perskaiciau naujus postus.. nenustebau radusi tokiu protingu komentaru.. ir nesiteisinsiu. Zinau kokia buvau, kokia esu ir kokia noriu buti.. Tiesiog pasidalinau isgyvenimais.. ZINOMA BUVO IR GRAZIU AKIMIRKU , KAIP IR VISOSE SEIMOSE.. kalbejau cia apie blogasias tik del to , kad norejau pabrezti, kokie modeliai kartais buna seimu su ivaikintais vaikais.
Nebuvau sunkus vaikas, nes mylejau itevius visa sirdimi, kaip jus ir minejote.. vaikai myli pasauli toki koki jiems sukuria, nes kito jie nezino..
Juolab tu zmoniu neteisiu .. tik leidziu sau manyti, kad tokiems zmonems nereiketu auginti ne savo vaiku..
As uzaugusi, ir tikrai maziausiai noreciau gailescio jausmo.. dalinuosi isgyvenimais tik todel, kad kitiems idomu , su kokiais sunkumais susiduria tas nebiologinis vaikas. Tas antspaudas "paliktas" is tiesu yra.. galeciau jums vardinti daug gyvenimo situaciju , kur man tas sleifas trukdo.. bet nepasakosiu, nes sakysit, kad vel noriu uzuojautos..
Taigi nereikia ironizuoti ir visada ieskoti dar blogesniu pavyzdziu.. noriu tik pabrezti , kad ivaikinta vaika sudetinga ir daug labiau atsakinga auginti.
Sio forumo rasytoju intelekto lygio niekada nedrysiu komentuoti, nei sekti ju postu logiskumo ar prasmingumo.. jei norisi , tegu raso. Juk tokiomis temomis nepakalbesi su bet kuo.. o gal palengveja, gal norisi isgirsti nuomones is zmoniu , kurie supras, isijaus..
Bet gyvenimo esu pamokyta, kad visada atsiranda labai protingu zmoniu, kurie viska zino ir viskam turi paaiskinima.. tebunie.
(taip, kad ir kaip cia kazkam nepatinka, as daznai bunu tas "budelis" , nuo kurio priklauso, ar iteviai praeina mokymus ar ne) psichologine tarnyba dar nei karto nesuabejojo mano sprendimu